lakiss51
Supreme Member
- 8 December 2006
- 5,045
Εως 400€Σε ποιά κατηγορία τιμής;
Εως 400€Σε ποιά κατηγορία τιμής;
Ο ενισχυτής είναι εξαιρετικός για τα χρήματα του.Επειδη ειναι πολυ φθηνος να ειναι τοσο καλος? Σε συνδιασμο με την αποψη οτι ποιοτικα ενισχυτικα θα αναδειξουν τα hd 6χχ σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με αλλα ακουστικα.
Τώρα με τι τα ακούς;Υπαρχει συσταση για καλο, μα οχι ακριβο, ενισχυτη για τα 650;
Εκτος απο τον λαμπατο Audio Hungary x200, που ομως δεν τον αναβω για χρηση ακουστικων (λυπαμαι τις λαμπες!), εχω εναν φθηνο SMSL (καλος και δυνατος μα υπαρχουν καλυτεροι,ε;Τώρα με τι τα ακούς;
Προφανώς!Εκτος απο τον λαμπατο Audio Hungary x200, που ομως δεν τον αναβω για χρηση ακουστικων (λυπαμαι τις λαμπες!), εχω εναν φθηνο SMSL (καλος και δυνατος μα υπαρχουν καλυτεροι,ε;)
Δεν είναι το διάφραγμα που άλλαξε η Sennheiser στα 650 κάπου μετά το 2006. Διάφραγμα είναι η μεμβράνη που πάλλεται για να δημιουργήσει ήχο.Τα HD600-650 έχουν υποστεί κάποιες "βελτιώσεις" . Η πρώτη και σημαντικότατη ήταν η αλλαγή του υλικού του διαφράγματος από μετάξι σε μεταλλικό. Το πρώτο το "μαύρο" είναι εξαιρετικά ξεκούραστο, βελούδινο που λένε πολύ ή που κάποιοι άλλοι λένε "veiled" . Ωστόσο αυτό είχε την ικανότητα φοβερού scaling, έναντι του δεύτερου πράγμα που έχω ακουσει ο ίδιος με τα δύο δίπλα δίπλα και οδηγώντας με ένα απλό fiio και έναν ακριβό ενισχυτή (δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια...) . Θέλω να καταλήξω στο ότι το scaling στα πρώτα μοντέλα τουλάχιστον υπήρχε και ήταν εντυπωσιακό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.