Sennheiser HD 800

Αχά για αυτό το δικό σου δεν έχει μπάσο!
Σύμφωνα με τους γκουρού του διαδικτύου η sennheiser έκανε σιωπηλή αναβάθμιση - αλλαγή του HD800 περί το έτος 2013 και σε serial number περί 17xxx.

Άλλοι πάλι αντέκρουσαν αυτή τη φήμη, συγκρίνοντας παλαιάς κοπής και νέας και δεν αντιλήφθηκαν διαφορά.

Μόνο αν κάνεις εσύ συγκριτικό τεστ μεταξύ των δικών σου και αυτών του Teddy θα ξέρουμε σίγουρα. Με τα ίδια pads.

Απάντηση: Re: Sennheiser HD 800

Άλλοι πάλι αντέκρουσαν αυτή τη φήμη, συγκρίνοντας παλαιάς κοπής και νέας και δεν αντιλήφθηκαν διαφορά.

Μόνο αν κάνεις εσύ συγκριτικό τεστ μεταξύ των δικών σου και αυτών του Teddy θα ξέρουμε σίγουρα. Με τα ίδια pads.

Εγώ το έγραψα ,αλλά ...

Προσωπικά θα εμπιστευόμουν περισσότερο τη δική σου σύγκριση στην πράξη παρά την όποια μέτρηση.

Κατά πόσο πραγματικά είναι αισθητή στο αυτί η διαφορά στο μπάσο, αν υπάρχει.

Θα είναι εύκολη υπόθεση.
Έχω τα παλιά original pads , και τα δύο ακουστικά είναι SDR mod και ο violectric του Θοδωρή έχει δύο εξόδους.

Μακάρι να επιβεβαιωθεί αισθητή διαφορά και ξαναγοράζω με την πρώτη ευκαιρία νέας κοπής HD800.

Τα καλώδια Cardas Cross και ένα σετ balanced με διπλά jack για τον RME τα έχω εδώ και περιμένουν τα επόμενα Sennheiser HD8x0.

Αισθητή εννοώ αντιληπτή. Έστω και λίγο αντιληπτή να είναι η διαφορά, θα έχει τη δική της σπουδαιότητα, δεδομένου ότι μιλάμε για το ίδιο μοντέλο.

Να κανετε παρεα με τον Petronik γιατι ειστε το ιδιο παλαβοι ολοι σας......

.....εχοντας πει αυτα......φυσικα και ειμαι μεσα.....οποτε θέλετε αρκει να ειναι μετα τις 14:00.

Εξέλειπε κάθε ίχνος σεβασμού ,άκου εκεί παλαβοί .

Που να ακούσεις και το βουβάλι που όταν του αλλάζεις τη μία τροφοδοσία [το ένα tridend για την ακρίβεια ] ,αλλάζει ήχο .Βέβαια το βουβάλιον είναι ,ως συνήθως,στο πεδίο δοκιμών [βλέπε Σάββας]

.....κοιτα πετρο.....και για τα σφουγγαρακια παλαβο τον ελεγα τον sonorus και μετα ζητούσα συγνωμη.

....που ξες μπορει να επαναληφθεί το σκηνικό και να φαω τα ζάρια μου. :flipout:

Απάντηση: Re: Sennheiser HD 800

.....κοιτα πετρο.....και για τα σφουγγαρακια παλαβο τον ελεγα τον sonorus και μετα ζητούσα συγνωμη.

....που ξες μπορει να επαναληφθεί το σκηνικό και να φαω τα ζάρια μου. :flipout:

Εγώ πρίν 2 -3 μέρες έγραψα να ακούσετε τα δύο 800 σε Α-Β .
Προφανώς δεν μπορεί να είναι μέρα με τη νύχτα ,αλλά μένει να διαπιστωθεί πόσο κοντά είναι .

Σήμερα το βράδυ λέω δεν ξαναβάζω τα στοκ pads έτσι για να θυμηθώ πως ακούγονται.
Ε λοιπόν μου φαίνεται πως ακούγονται πιο καλά από τα Dekoni!
Σαφώς πιο λαμπρά και αναλυτικά αλλά το περίεργο είναι πως ακούω πιο πολύ μπάσο και πιο καθαρό.
Χμμμμμ....