Αυτό το καλούδι πως έρχεται Ελλάδα Χρήστο;
Χωρίς μπλεξίματα με τελωνεία εννοώ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://www.schiit-europe.com/index.php/producten.html?p=3
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κάπου φθηνότερα από εδώ;
Πω πωωω φυτιλιασμααα
Δεν είναι λίγο μπλέξιμο βαλε βγάλε τα rca του ντακ προς ενισχυτή και ενισχυτή ακουστικών; Υπάρχει κατι φθηνό και αξιοπρεπές σε usb dac/ενισχυτής ακουστικών;
Πιθανότατα έχεις δίκιο, διότι το "αδειάζουν" και τα δικά μου AKG K271 Studio, όπου από κάποιο σημείο και πέρα εμφανίζουν μία έντονη ξηρότητα. Πάντως με το μηχανάκι αυτό παίζουν σε σχετικά ικανοποιητική ένταση, έστω ως το όριο που αναφέρω παραπάνω, πολύ καλύτερα από πολλά άλλα set-up που έχω δοκιμάσει.Σόνους, το νάνο δεν μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς τα 650 ... έχω ιδίαν αντίληψη ... είναι πολυσουγιάς, αλλά ως εκεί ...
αν το τέακ του φίλου έχει και ζυγισμένη έξοδο, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάει απλά σε κάποιο ενισχυτή ακουστικών με ανάλογη είσοδο και να μην έχει να αλλάζει rca όλη την ώρα ...
Στη δική μου προσωπική αναζήτηση έχω εντάξει στη λίστα μου και αυτά:Στα 250 παιζει κατι καλυτερο απο τον Asgard 2? Περιμενω το χρημα απο μια πωληση και τον χτυπαω.
Δυστυχώς και για μένα η φορτητότητα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Δεν υπάρχει κανένα ρημάδι με usb τροφοδοσία και ενσωματωμένο dac να ακούω τη μουσικούλα μου τζαμάτα όπου γουστάρω! Το ican καλά specs έχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.