Sennheiser/Massdrop HD 58X Jubilee.

Συμφωνα με την παραγγελια το συνολικο ποσο πληρωμης διαμορφωθηκε σε $164,99 το googlara και σε ευρω περιπου 143 και κατι. Μπηκα στο λογαριασμο μου και ειδα οτι μου εχει δεσμευτει ποσο 150 και κατι. Μηπως ξερει κανεις που οφειλετε αυτη η διαφοροποιηση;

Οι τράπεζες έχουν ελαφρώς διαφορετική ισοτιμία από αυτή που βρίσκεις στο διαδίκτυο και προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος.

Οι τράπεζες έχουν ελαφρώς διαφορετική ισοτιμία από αυτή που βρίσκεις στο διαδίκτυο και προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος.

Thanks Sonorus να υποθεσω οτι μπορω να χρησιμοποιησω το balanced καλωδιο που ειχα παρει για τα hd600? Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρομοια με των HD600?

Ναι τα καλώδια είναι τα ίδια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή με καλύτερο φινίρισμα από το HD600/650 που ξεφλούδιζε.

Απάντηση: Re: Sennheiser/Massdrop HD 58X Jubilee.

Βασικά παρασύρθηκα από το design των ακουστικών και επειδή ήθελα κάτι στα 100 150 ευρώ τα χτύπησα. Και τα χτύπησα αγνοώντας τελείως το γεγονός του τελωνείου...Για την ακρίβεια 2,3 μέρες αργότερα μου χτύπησε καμπανάκι για τελωνείο και έστειλα κόλας μαιλ στο μαςντροπ μπας και την ακύρωνα αλλά μου πανε οτι ήταν ήδη στην διαδικασία αποστολής και δε γινότανε...

Ελπίζω τουλάχιστον να ακούγονται γιατί ήταν τόσο παρορμητική η αγορά που μετά σκέφτηκα όλα τα άλλα...τελωνεία, αν είναι καλή αγορά χαχαχα...παρασύρθηκα σαν παιδάκι επειδή μου άρεσε αυτό που έβλεπα....Και διαβάζω πολύ συγκεχυμένα σχόλια είναι η αλήθεια γι αυτά και ελπίζω να μην την πατήσω. Εκ των υστέρων σκέφτομαι οτι πως είναι δυνατόν ένα ακουστικό αξίας 500-600 ευρώ να μπαίνει μαςντροπ για 110 δολλάρια; Μήπως επειδή δεν ακούγεται;; χαχα... τι να πω...

Όλα θα απαντηθούν τις επόμενες μέρες.

Καλά είναι, μην ανησυχείς. Τα άκουγα λίγο πριν.

Attachments

• IMG_20190114_221220.jpg
    IMG_20190114_221220.jpg
    147.3 KB · Views: 320
Άσχετο, έχει πάρει κανείς τα hifiman 4xx από massdrop? Παίζει πάλι να γλιτώσουν το τελωνείο?

Έχω και τα 4xx και τα 6xx (αποστολή με DHL Global mail)
Δεν πλήρωσα τελωνείο για κανένα.

Για ένα ζευγάρι "ωτοασπίδες" (εξασθένηση 20dB) από massdrop που μαζί με τα μεταφορικά δεν ξεπερνούσαν τα 16 (αποστολή μέσω USPS) πλήρωσα 3 αφού πρώτα μου έστειλαν μήνυμα να τους στείλω το παραστατικό αγοράς.

Και στις τρεις περιπτώσεις παρέλαβα από ΕΛΤΑ.

Πιστεύω πως το αν πληρώνεις τελωνείο ή όχι έχει να κάνει με τον τρόπο αποστολής.

Αρα εχω ακομα ελπιδες να γλυτωσω το τελωνειο. Το drop τελειωνει στις 21/01 με ship date στις 25/01 οποτε θα δειξει. Να υποθεσω οτι αν περασουν τελωνειο στο σημειωμα του συστημενου ειδοποιητηριου θα μου αναφερει καποιο ποσο που θα πρεπει να πληρωσω προκειμενου να παραλαβω HD 58X.

Εντάξει είναι λίγο λαχείο!
Και του Βαγγέλη του τα έστειλαν με DHL Global αλλά του ήρθε να πληρώσει.
Η ουσία είναι ότι πολλά από τα drops αξίζουν και με τελωνείο.
Π.χ τα 58x θα στοιχίσουν λίγο κάτω από 200 που για αυτό που προσφέρουν είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

Συμπέρασμα - αυτό που σας έγραψα από την πρώτη μέρα.
Τα σπάει δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε αυτά τα χρήματα.
Entry level audiophile on the budget και για πολύ κόσμο ακόμα και end game!

(Α και για να μην ξεχνιόμαστε είμαι ο πρωτοπόρος εν Ελλάδι :flipout:)

Μόλις μπήκα κι εγώ στο massdrop. 25 του μήνα αποστολή. Να δούμε με τελωνείο τι θα παιχτει. Και με τη steinberg ur 22 mkii και το s8 απο πλευρας οδηγησης. Ελπιζω στην σχετικα χαμηλη εμπέδηση των ακουστικών. Και στο ότι δίνουν μαζί καλώδιο μικρού μήκους.

Με τόσα που γράφετε δελεάζομαι και γω...

Αναρωτιέμαι αν η 6χχ είναι όντως καλύτερη από τα 650 που αγόρασα καινούργια από τον Νάκα το 2012, πλην δεν μου 'κάθησαν' ως στερούμενα διαφάνειας σε σχέση σε άλλα ακουστικά... Υποτίθεται ότι κάτι έχουν αλλάξει στις μονάδες, κλπ.

Θέλω να πω ότι δεν με πειράζει να πάω για το 6χχ αν είναι όντως καλύτερο από το 58χ, καθώς η διαφορά τιμής είναι χαμηλή...

Από την άλλη, επειδή στο σπίτι δεν ασχολούμαι πλεον με σοβαρές ακροάσεις , η χρήση που σκέπτομαι είναι μόνον για on the go, πχ. σε αεροπορικά ή σιδηροδρομικά ταξίδια και πάντα οδηγούμενα από κινητό (νυν το S9 plus).

Αρα το 58χ έρχεται πιο βολικό...

Τελικά όμως αναρωτιέμαι μήπως για την χρήση που το θέλω, είναι καλύτερα να πάρω ένα active noise cancelation, ασύρματο (Bluetooth) κλπ. κλπ.

Κάποια άποψη ?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα HD6xx είναι ακριβώς τα ίδια με τα HD650 νέας κοπής (silver drivers) που λογικά αυτά έχεις και εσύ.
Τα υπόλοιπα περί διαφόρων μεταξύ των είναι ανυπόστατο Head Fi discussion.
Φυσικά ως γνωστόν αυτά είναι ακατάλληλα για on the go χρήση.
Τα 5xx είναι ιδανικά αν και σαν ανοικτού τύπου δεν συνιστώνται.

2012 είπες ε;
Ίσως να έχεις τα παλιά.
Το κουτί τους είναι το ασημί ή το μαύρο;
Αν τα κοιτάξεις από έξω από τις γρίλιες είναι μαύρα ή ασημί;

Πέτρο, δεν τα έχω πια...

Δεν είχα σκεφθεί (!) και αυτό που μόλις είπες για την ενόχληση των τρίτων λόγω ανοιχτής σχεδίασης...

Οπότε μάλλον για αυτό που θέλω είναι μονόδρομος κλειστά με anc...

Κρίμα πάντως, οι τιμές μέσω massdrop είναι χώμα... Τα 650 τα είχα πάρει 350 ή 380 ευρώ το 2012. Συν κάνα 300αρι μεταχειρισμένο ένα little dot iv se...

Συνεπώς σήμερα κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το χόμπυ έχει πολλές και φθηνές επιλογές...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk