Sequerra Model 1 FM tuner

Nόμιζα και εγώ ότι η ακολουθία των χρονολογιών έχει ως εξής: 2009. 2010, 2011, (το σωτήριο) 2012, 2013, κτλπ.. Απ' ότι φαίνεται όμως, από τις συγκρίσεις που κάνω και 'γω αναλογικού - ψηφιακού ήχου, (http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44924&page=2)
πάει ως εξής:

2009, 1970, 1971, 1972, 1973 , 1974, 1975....

:D:D:D

φιλε μου και τι δεν θα έδινα για αυτόν τον θρύλο, είναι και θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε tuner:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

το 2005 είχα βρει ένα ίδιο στο amazon με αρχική τιμή 800$ τον έφτασα μέχρι 1800$ και τελικά βρέθηκε ένα παλαβός άγγλος και τον έφτασε στα 4200$.
δεν ήμουν καλά για ένα μηνα, δεν μπορούσα να το χωνέψω φιλε μου.

Να εισαι σιγουρος οτι σημερα θα τον πουλησει πολυ περισσοτερα.Υπαρχει ενας reference στο audigon 2500 δολλαρια,μακαρι να μπορουσα...

Last edited:
έχεις δίκιο το έχω μετανιώσει όσο τίποτα, η αξια του είναι τεραστια. πάντως κοιτάω ebay μήπως βρεθεί τίποτα τις προκοπης.

Δεν θα σταματήσει η αναλογική εκπομπή του ραδιοφώνου.
Οι τηλεοπτικές αναλογικές πρέπει να σταματήσουν υποχρεωτικά μέχρι το 2012.

Kαι στο ραδιόφωνο θα γίνει αλλά με το delay που έχουμε σαν κράτος, τα περιθώρια είναι μεγάλα. Έχουμε χρόνια μπροστά μας.:grandpa:

Η αναλογική ραδιοφωνική εκπομπή δεν θα σταματήσει γιατί κρίθηκε ασύμφορο αλλά και αντιοικολογικό να γίνει.
Φαντάσου τι θα γινόταν με τα εκατομμύρια των ραδιοφώνων που θα πετάγονταν με την μία στα σκουπίδια.
Κάποια στιγμή όμως θα αδειοδοτήσουν και το ψηφιακό παράλληλα με το αναλογικό ραδιόφωνο.

Στο καλό και να μας γράφουν...
Να ελευθερωθούν τα FM και μας βλέπω να σκαρφαλώνουμε πάλι σε ιστούς και να κόβουμε δίπολα για colinear... :flipout:

Για καμια ground plane μας βλεπω αν και εδω που τα λεμε, το μελλον ΚΑΙ του ραδιοφωνου ειναι ιντερνετικο.

Το ψηφιακο ραδιοφωνο-dab-δεν πετυχε σαν θεσμος.Η αναπτυξη του μετα απο τοσα χρονια ειναι υποτονικη,ακομη και σε χωρες που εχουν καποια υποδομη.

Γουστάρω να αδειάσουν τα fm και να ακούμε ποιότητα cd, μερικοί σταθμοί το κάνουν ακόμα , πχ ο εν λευκώ. Οχι πάντα , αλλά που και που.
Ωραία έτσι θα παίζει ο sansui g-22000 συνέχεια. Αυτό το μηχάνημα εχει απίστευτο tuner.

Ποιότητα cd δεν πρόκειται. Εξάλλου ότι ακούμε στα ερτζιανά είναι καρασυμπιεσμένα. Στη συντριπτική πλειοψηφία.

+1
δυστυχώς το ραδιόφωνο έχει πεθάνει από τους ίδιους τους παραγωγούς του.

Είχα στο νου να βρώ ένα καλό παλιό tuner, αλλά μόνο γιά τον λόγο αυτό το έχω ξεχάσει.

Δημητρη εδω θα διαφωνησω μαζι σου,υπαρχει ο 9.58 που και καλη μουσικη ακους ,αλλα και σου δινει διασταση μιας αλλης Ελλαδας

O seguerra γιά οσους είχαν ζήσει την εποχή του ηταν ένα ονειρο άπιαστο λόγω τιμής
ευτυχώς που έστω και σαν ονειρο ζει ανάμεσα μας μετά απο τόσα χρόνια
ευτυχώς που ακόμα δεν θάψαμε τα πάντα χάριν της νέας εποχής

Re: Απάντηση: Sequerra Model 1 FM tuner

Δημητρη εδω θα διαφωνησω μαζι σου,υπαρχει ο 9.58 που και καλη μουσικη ακους ,αλλα και σου δινει διασταση μιας αλλης Ελλαδας

λαμπρή εξαίρεση που επιβεβαιωνει τον κανόνα....