Serious AKG Mania

σε λιγο δεν θα χωράς στο γραφείο να δουλέψεις..:)

laughing4.gif

Καθυστέρηση, ξε-καθυστέρηση... I'm here! Τουλάχιστον μπορώ να παλιμπαιδίσω!!!!!!! :HTEHETH63: :BDGBGDB55:
Έχουν όντως περίεργη έδραση στο κεφάλι και τα αυτιά ή έτσι "κάθεται" η AKG γενικώς?

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... -bye-

στο κεφάλι είναι αίσθηση παλιών σειρών akg με τα δυό σύρματα και το αναρτώμενο λουρί (το cardan όπως το λέγανε).
Στα αυτιά είναι η αίσθηση των 280 και 270. (Εχουν μέσα στην τρύπα αυτά τα....προβολικά)

ποια η διαφορά μεταξύ των Κ270 και Κ270 studio?

δεν υπήρξαν 270 σκέτα.
(από όσο θυμάμαι και πρέπει να θυμάμαι σωστά).
Υπήρξε νομίζω ένας τύπος με ενσωματωμένο μικρόφωνο.

γιατι βρισκω κατι 270 στο ebay τα οποια ομως δεν αναφερουν πουθενα την ενδειξη studio..

Να προσθέσω και κάτι άλλο άμεσα παρατηρίσιμο.... είναι πιο "αναίσθητα"
Ποτενσιόμετρο ψηλά για να ακουστούν όπως τα Beyer σε πολύ χαμηλότερη στάθμη του...

Να προσθέσω και κάτι άλλο άμεσα παρατηρίσιμο.... είναι πιο "αναίσθητα"
Ποτενσιόμετρο ψηλά για να ακουστούν όπως τα Beyer σε πολύ χαμηλότερη στάθμη του...

αφού είναι 75Ω

Re: Απάντηση: Serious AKG Mania

Τι σχέση έχουν τα Ωμ με την ευαισθησία;

κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά γενικά ό,τι ακουστικό πέρασε από το χέρια μου με μεγάλη αντίσταση ήταν και αναίσθητο....

Τολμώ... πολύ δειλά ακόμα... να πώ πώς σε πολύ γνωστά μου ακούσματα ακούγονται πολύ καλύτερα τα AKG από τα Beyer.... :blush:

μη δειλιάζεις....
θα σε προστατέψουμε....

Πετάς τη σκούφια σου... αλλα εγώ προτιμώ να φανώ δειλός από... "τσιριμπίμ τσιριμπόμ"... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Καλορίζικα και καλοάκουστα. Είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε ποια από τα παλιά ακουστικά αξίζουν (πέρα απο τα πανάκριβα k1000) και μπορούμε να τα βρούμε σε λογικές τιμές.

Καλορίζικα και καλοάκουστα. Είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε ποια από τα παλιά ακουστικά αξίζουν (πέρα απο τα πανάκριβα k1000) και μπορούμε να τα βρούμε σε λογικές τιμές.

Όπως το λές... και για περίπου 100ρικο που τα πήρα δεν τίθεται ούτε λόγος για το αν αξίζουν.