Serious AKG Mania

Κατ' αρχήν Καλορίζικα! Παράλειψη μου... :smile:

Δεύτερον: Έχεις τα K270.
Έχω τα Κ271.

Είσαι να τα βάλουμε να κάνουνε παρέα; :laugh:

hang-out.jpg

:BDGBGDB55:

@supersonic
Δημήτρη κ270 ή κ340;;; Καλύτερο ήχο ποιο έχει; Με ιδανική οδήγηση και τα 2.

Διαφορετικα πραγματα
επισης εξαρταται απο ποια εκδοση (κρυφη) των 340 θα εχεις.
η γρηγορη απαντηση ειναι 270
Με το χερι στην καρδια και κατι ψιλομοντιφες ισως τα 340
Με ρεαλιστικη αποφαση και τα δυο

σήμερα παραλαμβάνω τα Κ550 (καλώς εχόντων των πραγμάτων) οπότε και θα ξεκινήσει η περίοδος ..burn in - αλήθεια πόσο λέτε να τα αφήσω να παίζουν και σε τι εντάσεις?

σήμερα παραλαμβάνω τα Κ550 (καλώς εχόντων των πραγμάτων) οπότε και θα ξεκινήσει η περίοδος ..burn in - αλήθεια πόσο λέτε να τα αφήσω να παίζουν και σε τι εντάσεις?

καλοριζικα!!!!!!!!!
απο που τα πήρες;;;

καλοριζικα!!!!!!!!!
απο που τα πήρες;;;

μέσω αντιπροσωπείας, η οποία και τα παρήγγειλε γιατί δεν είχε stock. Περίμενα περίπου 10 ημέρες και σήμερα ευελπιστώ να παραλάβω

μέσω αντιπροσωπείας, η οποία και τα παρήγγειλε γιατί δεν είχε stock. Περίμενα περίπου 10 ημέρες και σήμερα ευελπιστώ να παραλάβω

Καλοριζικα και απο μενα! Τιμουλα?

αααα πολύ καλό!!
ελπίζω να φέρανε και τπτ κοματια παραπάνω να μπορέσουμε να πάμε να τα ακουσουμε!!!!
Αν θες πες μας και τελική τιμη... σε εμενα ειχανε πει "λιγο κάτω απο 200"

τελική τιμή θα ξέρω μόλις παραλάβω, αλλά μάλλον θα είναι ότι βγάζει ο skroytz για τα ακουστικά. Δεν ξέρω αν θα φέρνανε παραπάνω κομμάτια πάντως...

supersonic: λες ε..πάντως τα Κ701 έχω την αίσθηση ότι στην αρχή ήταν πιο σκληρά, εκτός κι αν τα συνήθισα στη πορεία..

τελικώς τα παρέλαβα χθες, όπως μου είχανε πει εξαρχής σε άκρως ανταγωνιστική τιμή (180) και με φιλικότατη εξυπηρέτηση από τον μεταπωλητή της BON στη Γλυφάδα (οποιος θελει πληροφοριές μεσω pm). Δεν πρόλαβα να τ ακούσω χθες λόγω υποχρεώσεων οπότε οι ακουστικές εντυπώσεις περιμένουν..

τελικώς τα παρέλαβα χθες, όπως μου είχανε πει εξαρχής σε άκρως ανταγωνιστική τιμή (180) και με φιλικότατη εξυπηρέτηση από τον μεταπωλητή της BON στη Γλυφάδα (οποιος θελει πληροφοριές μεσω pm). Δεν πρόλαβα να τ ακούσω χθες λόγω υποχρεώσεων οπότε οι ακουστικές εντυπώσεις περιμένουν..

Kαλορίζικα και καλές ακροάσεις!!!
Οπως λες κ εσυ και στο κεντρικό τους κατάστημα στα Εξάρχεια είναι πολύ εξυπηρετικοι και ευγενεις... τουλάχιστον ο ενας που μίλησα εγω και τις δυο φορες που ετυχε να πάω!!
Με τι πηγη και εν/τη θα τα παιξεις;;
Αναμένουμε εντυπώσεις!!!!

θα παίξουν είτε από τον ενισχυτή του MDAC, είτε από τον Matrix m-stage. Από αυτούς άκουγα και μέχρι σήμερα τα Κ701 και προτιμούσα τον Matrix. Θα δω με τα Κ550 ποιες θα ειναι οι διαφορες

Πηγή σε κάθε περίπτωση είναι ψηφιακά αρχεία από τον υπολογιστή και σπανιότερα CDs απο το CD Player

Δεν γνωρίζω αν φέρανε παραπάνω κομμάτια αλλά αν φέρανε θα είναι λίγα φαντάζομαι λόγω καιρων

Last edited:
Παιδιά το μαγαζί με τα AKG στη Γλυφάδα ποιο είναι;
Πρέπει να πάω για μια επίσκεψη...