Serveeeeeerrrr.....

Γιορτές είναι, σήμερα έχουμε πολύ κόσμο να μας διαβάζει, κύρια επισκέπτες και όχι registered users – από όλο τον κόσμο :-)
Το παρακολουθούμε, καλό browsing, και καλές γιορτές σε όλους :-)

Κι εγώ το ίδιο από το "εξωτικό" Μπαχρέιν.

Καί μιά άλλη απορία: Κάθε 4 - 5 ημέρες όταν προσπαθώ να μπώ στο σαιτ, μου βγάζει το μήνυμα:

Forbidden

You don't have permission to access /forum/forumdisplay.php on this server.

--------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at avclub.gr Port 80

καί ταυτόχρονα δεν με αφήνει να μπώ γιά κανά 2 μέρες. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει? καί πως μπορώ (αν μπορώ) να το διορθώσω?

Σούκραν!!!!!!

Με φωναξε κανεις?

Εδω (Πειραια+Hol) ολα καλα παντως

Ομολογουμένως Ντίνο είσαι το μέλος του forum με τις περισσότερες προσφωνήσεις, π.χ. εγώ σε φώναξα χθες το απόγευμα!!!!! :flipout::flipout:

Τώρα να δεις τι γίνεται....διπλοποστιάσματα σε όλες τις κατηγορίες. Μας κλάταρε τον σέρβερ ο Μέσι φαίνεται.

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ 100% ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ MCAFEE ΜΟΥ ΒΓΑΖΗ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ?

Χωρίς να γνωρίζω τα κριτήρια του McAfee για τα "χρωματάκια" που εμφανίζει, το site μας δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα και δεν θα έπρεπε να διαμαρτύρεται κανένα antivirus. Οπότε, η ένδειξη του McAfee είναι εγγυημένα λανθασμένη.

Προσωπικά το antivirus του McAfee το είχα σε εκτίμηση πριν 20 χρόνια, αλλά από τότε έχει πέσει πάρα μα πάρα πολύ.