Serveeeeeerrrr.....

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Γιορτές είναι, σήμερα έχουμε πολύ κόσμο να μας διαβάζει, κύρια επισκέπτες και όχι registered users – από όλο τον κόσμο :-)
Το παρακολουθούμε, καλό browsing, και καλές γιορτές σε όλους :-)

Κι εγώ το ίδιο από το "εξωτικό" Μπαχρέιν.

Καί μιά άλλη απορία: Κάθε 4 - 5 ημέρες όταν προσπαθώ να μπώ στο σαιτ, μου βγάζει το μήνυμα:

Forbidden

You don't have permission to access /forum/forumdisplay.php on this server.

--------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at avclub.gr Port 80

καί ταυτόχρονα δεν με αφήνει να μπώ γιά κανά 2 μέρες. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει? καί πως μπορώ (αν μπορώ) να το διορθώσω?

Σούκραν!!!!!!

Με φωναξε κανεις?

Εδω (Πειραια+Hol) ολα καλα παντως

Ομολογουμένως Ντίνο είσαι το μέλος του forum με τις περισσότερες προσφωνήσεις, π.χ. εγώ σε φώναξα χθες το απόγευμα!!!!! :flipout::flipout:

Τώρα να δεις τι γίνεται....διπλοποστιάσματα σε όλες τις κατηγορίες. Μας κλάταρε τον σέρβερ ο Μέσι φαίνεται.

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ 100% ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ MCAFEE ΜΟΥ ΒΓΑΖΗ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ?

Χωρίς να γνωρίζω τα κριτήρια του McAfee για τα "χρωματάκια" που εμφανίζει, το site μας δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα και δεν θα έπρεπε να διαμαρτύρεται κανένα antivirus. Οπότε, η ένδειξη του McAfee είναι εγγυημένα λανθασμένη.

Προσωπικά το antivirus του McAfee το είχα σε εκτίμηση πριν 20 χρόνια, αλλά από τότε έχει πέσει πάρα μα πάρα πολύ.