Service για Canon HF200

whitesnake87

New member
12 April 2012
32
Πάτρα
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!Έχω ένα προβληματάκι και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!Έχω μια Canon HF200 http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/LEGRIA_HF_200/ η οποία μας άφησε χρόνους,δεν ανάβει.Είδα οτι αντιπρόσωπος της Canon είναι η Intersys αλλά απ ότι διάβασα σε άλλα post εδώ στο Forum με κάποια παιδιά που είχαν πρόβλημα με κάμερες Canon ζητάνε κάτι αστρονομικά ποσά!Επειδή δεν έχω σκοπό να βάλω υποθήκη το σπίτι μου :laugh: και στην Πάτρα απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει κάμερες,ξέρει κανείς στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού κάποιο καλό μαγαζί ώστε να τη στείλω με Courier να δουν τι γίνεται?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν εχω να σου προτείνω καποιο μαγαζί.

Αν και είμαι από εκείνους που τα χωνω στις Ελληνικές αντιπροσωπείες, θα σε συμβούλευα να στείλεις την καμερα στο εξουσιοδοτημένο service, τουλαχιστον για να μαθεις ποιο είναι το πρόβλημα.

Απο κεί και περα μπορείς να ψαξεις και να βρείς αν και που θα την επισκευάσεις, αν θα χρειαστείς καποιο ανταλακτικό και ποιο (μπορεί να το βρεις πιο φθηνα π.χ στο ebay) κτλ.

Ετσι στα τυφλα ειναι λίγο επικίνδυνο.

Επειδή στο προηγούμενό μου μήνυμα δεν εξήγησα αναλυτικά το πρόβλημά μου ας γίνω πιο συγκεκριμένος!

Επειδή ασχολούμαι με ταινίες κλπ σε ερασιτεχνικό επίπεδο έχω 2 τέτοιες κάμερες.Η μία μου τα έφτυσε πριν λίγο καιρό (υποψιάζομαι οτι πήρε υγρασία γιατι κάναμε γύρισμα σε βροχή και έπεσαν μερικές σταγόνες πάνω).Οπότε αν είναι υγρασία όπως καταλαβαίνεις φίλε μου θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.Θα τη στείλω βέβαια για να αποκλείσω το ενδεχόμενο μήπως είναι κάτι άλλο τελικά και δεν κοστίσει πολύ.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποια άλλη κάμερα που να χει σχεδόν ίδια εικόνα με αυτή?(με ενδιαφέρει να έχει σχεδόν ίδια ποιότητα εικόνας για να μην υπάρχει διαφορά από λήψη σε λήψη)Κατα προτίμηση όχι κάτι ακριβό,ας είναι και μεταχειρισμένη δε με πειράζει.

Επειδή στο προηγούμενό μου μήνυμα δεν εξήγησα αναλυτικά το πρόβλημά μου ας γίνω πιο συγκεκριμένος!

Επειδή ασχολούμαι με ταινίες κλπ σε ερασιτεχνικό επίπεδο έχω 2 τέτοιες κάμερες.Η μία μου τα έφτυσε πριν λίγο καιρό (υποψιάζομαι οτι πήρε υγρασία γιατι κάναμε γύρισμα σε βροχή και έπεσαν μερικές σταγόνες πάνω).Οπότε αν είναι υγρασία όπως καταλαβαίνεις φίλε μου θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.Θα τη στείλω βέβαια για να αποκλείσω το ενδεχόμενο μήπως είναι κάτι άλλο τελικά και δεν κοστίσει πολύ.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποια άλλη κάμερα που να χει σχεδόν ίδια εικόνα με αυτή?(με ενδιαφέρει να έχει σχεδόν ίδια ποιότητα εικόνας για να μην υπάρχει διαφορά από λήψη σε λήψη)Κατα προτίμηση όχι κάτι ακριβό,ας είναι και μεταχειρισμένη δε με πειράζει.

look here...

http://www.ebay.de/sch/Camcorder-/1...on&_dmpt=DE_Foto_Camcorder&_nkw=hf 200&_sop=1

and here too

http://www.ebay.co.uk/sch/Camcorders-/11724/i.html?_nkw=hf 200&_sop=1

Έριξα μια ματιά στις σελίδες που μου έστειλες και απ ότι είδα 2 μόνο στέλνουν Ελλάδα με τιμές γύρω στα 400 ευρώ!Πιστεύω είναι πολλά αν αναλογιστούμε οτι την 2η κάμερα την πήρα μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση στα 150 ευρώ.