Service πικάπ Connoisseur

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Φίλος χρειάζεται κάποιον να του κάνει service (έχει κοπεί ένα λαστιχάκι στην ανάρτηση του μοτέρ) σε ένα πικάπ Connoisseur.
Περιοχή Χολαργός.
Όποιος μπορεί (εγώ δεν μπορώ κάν να δοκιμάσω λόγω έλλειψης χρόνου) ας επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.

Φίλος χρειάζεται κάποιον να του κάνει service (έχει κοπεί ένα λαστιχάκι στην ανάρτηση του μοτέρ) σε ένα πικάπ Connoisseur.
Περιοχή Χολαργός.
Όποιος μπορεί (εγώ δεν μπορώ κάν να δοκιμάσω λόγω έλλειψης χρόνου) ας επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
Τυγχάνει να κατέχω ένα Connoisseur BD101 με παρόμοιο θέμα. Προ καιρού είχα βρει το παρακάτω στο vinylengine χωρίς όμως τελικά να το ελέγξω. Ας δοκιμάσει τη τύχη του ο φίλος και εάν μπορεί, ας ενημερώσει για τα αποτελέσματα.

motor suspension
Does anyone know where to find the rubber used to suspend the motor on th BD2A

These can be obtained from
Technical and General
P.O. Box 53
Crowborough
East Sussex
TN6 2BY
UK
Tele: 01892 654534
[email protected]

Priced at £11.15 inc Pand P. each.

Στην Κάνιγγος υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε ιμάντες
Χρειάζεται ο παλιός όμως,ή το πικάπ,θα κάνεις τη δουλειά σου με 2 ευρώ

Re: Απάντηση: Service πικάπ Connoisseur

Στην Κάνιγγος υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε ιμάντες
Χρειάζεται ο παλιός όμως,ή το πικάπ,θα κάνεις τη δουλειά σου με 2 ευρώ
Φίλε μου, δεν πρόκειται για ιμάντα, αλλά για την ανάρτηση του μοτέρ. Το υλικό πολυμερίζεται με το χρόνο, δημιουργούνται ρωγμές και κόβεται.
Είχα εξετάσει και το ενδεχόμενο να φτιάξω ένα καουτσουκένιο, αντιγράφοντας το αυθεντικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Service πικάπ Connoisseur

Φίλε μου, δεν πρόκειται για ιμάντα, αλλά για την ανάρτηση του μοτέρ. Το υλικό πολυμερίζεται με το χρόνο, δημιουργούνται ρωγμές και κόβεται.
Είχα εξετάσει και το ενδεχόμενο να φτιάξω ένα καουτσουκένιο, αντιγράφοντας το αυθεντικό.

Αρκεί να πας σε τόρνο
Το υπάρχον υλικό είναι μαλακό ή σκληρό;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Service πικάπ Connoisseur

Αρκεί να πας σε τόρνο
Το υπάρχον υλικό είναι μαλακό ή σκληρό;
Η ανάρτηση του μοτέρ είναι εξ ολοκλήρου ελαστική.
suspension.jpg

Παιδιά είναι δικηγόρος και δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια του. Και εγώ δεν έχω χρόνο...
Τεχνικό χρειάζεται (με αμοιβή βέβαια...)