Εχω ενα σύστημα 5.1 το logitech z5500 και θα ήθελα να αναβαθμίσω σιγά σιγά τον ήχο που έχω γιατί ενώ είναι για Η/Υ το χρησιμοποιώ σαν home cinema στην κεντρική TV.
Επειδή ακούω τον ήχο λίγο flat θα ήθελα να αντικαταστήσω τα μπροστά ηχεία δεξί και αριστερό και ίσως και το κεντρικό για να ακούω τις ταινίες με καλύτερο ήχο.
Το logitech σηκώνει 5 χ 100w άρα δεν θα ήθελα να υπερβούν τα ηχεία τα 100w το ένα.
Εχετε να προτείνετε τίποτα καλό που να μην υπερβαίνει τα 200 ευρώ...
Δυστυχώς απο άποψη χρημάτων είμαι λίγο στενός...
Βασικά δλδ να αλλάξω τα 2 μπροστά ηχεία θέλω και αν μπορέσω και το κεντρικό και να τα βάλω πάνω στο logitech z5500.
Και αν το Badget είναι μικρό για να δώ διαφορά απο αυτά που έχω ήδη τότε δεν πειράζει
θα μείνω με αυτά που έχω,ίσως βρώ και τιποτα μεταχειρισμένα αν πουλιούνται.
Επειδή ακούω τον ήχο λίγο flat θα ήθελα να αντικαταστήσω τα μπροστά ηχεία δεξί και αριστερό και ίσως και το κεντρικό για να ακούω τις ταινίες με καλύτερο ήχο.
Το logitech σηκώνει 5 χ 100w άρα δεν θα ήθελα να υπερβούν τα ηχεία τα 100w το ένα.
Εχετε να προτείνετε τίποτα καλό που να μην υπερβαίνει τα 200 ευρώ...
Δυστυχώς απο άποψη χρημάτων είμαι λίγο στενός...
Βασικά δλδ να αλλάξω τα 2 μπροστά ηχεία θέλω και αν μπορέσω και το κεντρικό και να τα βάλω πάνω στο logitech z5500.
Και αν το Badget είναι μικρό για να δώ διαφορά απο αυτά που έχω ήδη τότε δεν πειράζει

Last edited by a moderator: