(άσχετο, αν αναρωτιέσαι γιατί δεν μπήκε σε παράθεση η απάντηση μου μέσα στη δική σου, είναι γιατί της λείπει μία αγκύλη - "]" -μετά το επίθετό μου

)
__Λοιπόν... το οικονομικό είναι πολύ βασικό να οριστεί... όχι για κανέναν άλλον λόγο, απλά γιατί έτσι γενικά, μπορεί κάποιος να παίξει απ τα 50 έως τα 500.000 ευρώ...

Οπότε, με το που θα ξέρουμε μία τιμή (όπως είπε ο προηγούμενος φίλος 100-150 ευρώ, θα ξέρουμε για τι μιλάμε και τι προτείνουμε. Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε να μιλάμε για Magnepan ενώ εσύ θέλεις να δώσεις σύνολο 500 ευρώ, αλλά και γιατί να μιλάμε για αυτό αυτοενισχυόμενα απ' τα Καρφούρ, αν εσύ θα δώσεις 5000 ευρώ για κάτι καλό;
__Λοιπόν, σχετικά με τα υπόλοιπα που γράφεις. Θα χρειαστείς 5.1 ηχεία (τα βασικά δηλαδή) και ενισχυτή για αυτά. Βέβαια, ίσως ο χώρος να μπορούσε να γεμίσει και με αυτοενισχυόμενα, αλλά μιας και δεν είναι και μικρός και είναι και άδειος (δύσκολος), τότε δύσκολα... Αλλά ανακύπτει και ένα άλλο θέμα.
__Ο λόγος που σε ρώτησα τις ίντσες, είναι για δούμε το πόσο μεγάλη θα είναι η επιφάνεια που θα βλέπεις. Πιο απλά, τι μέγεθος θα έχει ένα κανόνι, ένα αυτοκίνητο κ.ο.κ που θα βλέπεις. Αν η εικόνα σου είναι μεγάλη και ο ήχος "μικρός" θα είναι λίγο... ξενέρωτο. Αν είναι μικρή η εικόνα σου και μεγάλος ο ήχος θα είναι λίγο... ξεκάρφωτο (έβαλα σε μια μικρή τηλεόραση την κονσόλα μου κάτι τερατα Roister μου και ήταν ένα χάλι! Εβλεπες να πέφτει κάτω ένας νάνος και να γίνεται σεισμός απ' τα ηχεία... στα πέντε λεπτά τα είχα αποσυνδέσει και άκουγα απ τα ηχειάκια της 21").
__Οπότε, με βάση αυτά που λες, δε σε βλέπω να την γλιτώνεις και πολύ φτηνά. Βέβαια, ΕΣΥ και μόνο εσύ είσαι αυτός που θα κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι και τα γούστα σου, απλά εμείς μεταφέρουμε, γνώμες, συμβουλές και εμπειρία, άλλοτε μικρή (π.χ. με εμένα) και άλλωστε μεγάλη...
__Αν θέλεις, μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα λέγοντας το τι θέλεις και κάνοντας "copy - paste" το τελευταίο σου μήνυμα για να μπορούν να καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες σου τα υπόλοιπα μέλη και να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ. ΟΜΩΣ, θέσε (στο περίπου έστω) ένα πλαίσιο τιμής για να ξέρουν προς τα που να σε κατευθύνουν, θα βοηθήσεις πολύ έτσι (σα να λες θέλω ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν ξέρω πόσα θα δώσω, είναι τεράστιο το φάσμα τιμών).
__Αυτά.