Σετ Home Theater 5.1 ...και για μουσική (Amp+Speakers+CD Player)

takis79

Established Member
22 November 2007
125
κερκυρα
επειδη ο χωρος μου ειναι περιορισμενος και δεν θα μπορουσα να παρω ξεχωριστο δικαναλο ενισχυτη με 2 ηχεια,αυτο που ψαχνω ειναι ενας ..συμβιβασμος με εναν ενισχυτη home cinema μεχρι 400-500 ευρω με ηχεια σε αναλογη τιμη που θα χρησιμοποιουνται πολυ και για μουσικη!
επισης και ένα cd player μεχρι τα 300 ευρω!

αν μπορουσατε καντε μου καποιες προτασεις απο εταιρειες που τις εχουν πολυκαταστηματα(media markt-κωτσοβολος)που με τα οποια θα μπορουσα να βαλω καποιες δοσεις!

στον ενισχυτη θα συνδεω:media player,playstation,dvd player,cd player.

ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: σετ home theater 5.1 ...και για μουσικη(amp+speakers+cd player)

cd player δεν χρειαζεσαι απο την στιγμη που εχεις play station και dvd και μπορεις τα λεφτα αυτα να τα ριξεις σε ηχεια η καλυτερο ενισχυτη....

Re: σετ home theater 5.1 ...και για μουσικη(amp+speakers+cd player)

Σωστά απλα το σκεφτόμουν γιατί έχω βαρεθεί την διαδικασία να πρέπει να ανοίξω την τηλεόραση για να ακούσω μουσική..:p

Σωστά απλα το σκεφτόμουν γιατί έχω βαρεθεί την διαδικασία να πρέπει να ανοίξω την τηλεόραση για να ακούσω μουσική..:p

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις τηλεόραση αφου θα ειναι συνδεμενα ολα απευθείας στον ενισχυτη....

Ως τώρα που είχα μόνο το playstation έπρεπε να την ανοίγω για να μπω στο μενού του cd κτλ..
Πρόταση για κάποιο ηχειο;

για μουσικη δες Denon , βγηκε και το νεο μοντελο Denon AVR X2000 αγγλια ειναι στις 500 λιρες..
παντως υπαρχουν εξιδεικευμενα καταστηματα ηχου που κανουν ευκολιες...

thanks giod8!
καποια αλλη προταση αλλα για ηχεια;αυτα ειναι που θελω πιο πολυ να αλλαξω...