Σετ Marantz 4002+ Wharf. Diamond 9

Status
Not open for further replies.

Samoladopoulos Asteris

Established Member
1 January 2008
258
Θεσ/νίκη
Πωλείται λόγω αναβάθμισης χώρου (πήραμε το οκ από το έταιρον ήμισυ :grandpa:) το παραπάνω σετάκι

Ενισχύτής Marantz εντός εγγύησης , αγορασμένος από Media Markt , και σετ ηχείων Diamond 9.2 στρωμένα σε χαμηλές εντάσεις , από Νάκα

380 για το σετ πιστεύω είναι τίμιο ποσό

Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους
http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.ArchProduct&cont=eu&bus=hf&prod_id=3699
http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=12

Δηλαδή 100ευρώ τα Wharf. Diamond 9 ?
και είναι τελικά τα 9,2 ή τα 9??Με ένα bass reflex ή με 2?
Αν είναι το 9,2 και το δίνεις 100 το θέλω.

Last edited:
Το 9.2 δείχνει να είναι, αλλά εγώ είμαι στην Αθήνα.
Τελικά όλα τα ωραία στην Θεσσαλινίκη συμβαίνουν!

Αν δεν το πάρει τελικά ο Πετράν πόσο άραγε κοστίζει να έλθει στην Αθήνα;

Τα 9.2 είναι φίλε μου , αλλά μόνα τους δεν τα δίνω μόνο 100 , καθώς τα ηχεία ξεκινούν από τα 235 στο εμπόριο σύμφωνα με το σκρουτζ

Τα ηχεία μόνα τους στα 150 , και ενισχυτής μόνος του στα 250

Επειδή ταυτόχρονα τρέχω και με τη δουλειά αλλά και με το σπίτι , ας με συγχωρήσουν οι φίλοι για την οποιαδήποτε καθυστέρηση στην επικοινωνία

Επίσης , αν δεν παραβιάζω κάποιον κανόνα στις αγγελίες , να προσθέσω και ένα subwoofer Yamaha YST-SW 215 , με απόδειξη αγοράς , το κουτί του και τα όλα του , ούτε 2 εβδομάδων , στα 160 ευρώ , καθώς θα μεταβώ σε 10"
Είναι αυτό εδώ -> http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7996
Σε Piano Black απόχρωση , αγρατζούνιστο , του κουτιού

Last edited:
Asteris σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου πρώτον και δεύτερον για την άψογη συναλλαγή.Τα ηχεία είναι τέλεια και έχω να πω πως από άνθρωπο σαν εσένα (ψείρα και σχολαστικό) χαίρομαι να αγοράζω πράγματα.Μακάρι να μπορούσα θα σου έπαιρνα και τον ενισχυτή σου ο οποίος ομολογώ πως βλέποντας και ακούγοντάς τον ενθουσιάστηκα!!
Θα τα ξαναπούμε φίλε μου!!

Ευχαριστώ Πέτρο για τα καλά σου λόγια , και πραγματικά χάρηκα για τη γνωριμία
Ελπίζω τα ηχεία να τα ευχαριστηθείς και με το παραπάνω!
Ενισχυτή άλλον δεν χρειάζεσαι , δεν έχει άλλο χώρο το ντουλάπι :grinning-smiley-043

Μόνο ο ενισχυτής και το sub έχουν μείνει , και οι τιμές τους διαμορφώνονται στα 230 και 150 αντίστοιχα

Asteris αν δεν τον πουλήσεις τον Marantz μέχρι τον Αύγουστο (που φυσικά δεν σου το εύχομαι)κάτι θα κάνουμε!!!-bye-

Re: Απάντηση: Σετ Marantz 4002+ Wharf. Diamond 9

Καλημερα φιλε μου, ο Maratz ειναι σε ασημι η μαυρο?

Asteris είσαι Αστέρι!! Ανεπιφύλακτα καλός πωλητής!!Ευχαριστώ για όλα και ιδιαίτερα για την κατανόηση!!

Τελικά, αν κατάλαβα σωστά ο Marantz άλλαξε χέρια?

Το κατα ποσο ειναι καλος πωλητης ο Αστέρης ας το πω εγω καλύτερα που είχα κανονισει ραντεβου να παρω τον ενισχυτη ημερα Σαββατο και ως δια μαγειας ο πωλητης εξαφανιστηκε την μερα της συναλλαγης και το κινητο δεν ηταν προσβασιμο καμια ωρα.Εαν ηθελε να τον δωσει καπου αλλου ασ το ελεγε απο την αρχη μια και ανεβηκα Θεσσαλονικη μονο γι αυτο το λογο.Και για οποιον έχει αμφιβολια εχει κρατήσει και τα μηνυματα και τις συνομιλιες με τον πωλητη.

Status
Not open for further replies.