Σετ Marantz 4002+ Wharf. Diamond 9

Status
Not open for further replies.
Από την δικιά μου πλευρά είμαι ικανοποιημένος 1000%!!
Το τηλέφωνο του τώρα όσο αφορά την πρόσβαση ομολογώ πως ήταν και σε εμένα κάπως δύσκολο αλλά όπως μου εξήγησε στο τέλος εργάζεται σε πολυκατάστημα αρκετές ώρες της ημέρας και δεν έχει την άνεση να απαντήσει παρά μόνο αργά το βράδυ. Τι να πω,δεν μου φάνηκε άνθρωπος που να αθετεί τον λόγο του. Ίσως έγινε παρεξήγηση! Εγώ τον ευχαριστώ πάντος!!

Παρακαλώ πολύ να ενημερώσει ο πωλητής αν έχει ολοκληρωθεί η πώληση ώστε να κλείσει το θέμα.

Ναι , το σετ έχει πουληθεί
Δυστυχώς καθότι είναι οι τελευταίες μέρες της δουλειάς μου , έχω αρκετά τρεχάματα και αμέλησα να ενημερώσω την αγγελία , οπότε ασ κλειδωθεί

Και επειδή βλέπω πως υπάρχουν αμφιβολίες πέρι της τιμής μου σαν άνθρωπος από τον φίλο Δημήτρη Urezin , παραθέτω το τελευταίο μήνυμα που του είχα στείλει , μαζί με το κινητό μου , καθώς ουδέποτε μου έδωσε αυτός κάποιο κινητό επικοινωνίας

"Καλημέρα Δημήτρη ,

Τελικά το άλλο το παλικάρι έκανε πίσω οπότε και ο ενισχυτής είναι δικός σου αν ακόμη σε ενδιαφέρει

Το τηλ. μου είναι το 69χχχχχχχχ , όποτε θέλεις και μπορείς πάρε με ένα τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες

Φιλικά ,
Αστέρης "

Ημερομηνία αποστολής μηνύματος : 24-6-09

Μετά απο μια εβδομάδα αναμονής δίχως επικοινωνία από τον φίλο (ούτε μέσω τηλεφώνου , ούτε μέσω ΠΜ) , αποφάσισα να πουλήσω τελικά τον ενισχυτή στον φίλο Πέτρο , στις 30-6-09
Στο κινητό μου υπάρχουν πολλές κλήσεις από αριθμούς που δεν γνωρίζω λόγω εργασίας , οπότε ακόμη και να προσπάθησε ο φίλος να με βρει κάποια στιγμή που δεν μπορούσα , η κλήση του πολύ απλά μπήκε με τις υπόλοιπες αναπάντητες

Αν κάποιος διαχειριστής θελήσει στοιχεία εκ μέρους μου να αποδείξω τα παραπάνω , πολύ ευχαρίστως να του τα παραχωρήσω
Άλλο να μιλάμε με λόγια του αέρα και να κακολογούμε κάποιον , και άλλο με αποδείξεις

Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.