SET Τελικός με την KR T-1610

Μέχρι να καταλήξουμε ευσυνειδητοι χαϊενταδες πιστευω θα ηταν μια καλή μακροχρόνια ''σταση'' για ενισχυση

Βλέπω η γειτονια να μαζευει υπογραφες για να με απελασουν:BDGBGDB55:
χθες οι λίγοι που ειχαν μεινει εδω.... σιγουρα δεν κοιμηθηκαν με ανοιχτα παραθυρα

άρα ένα ζευγαράκι 833 π-π είναι οτι πρέπει.....
αν και με κατάλληλα ηχεία δεν θα βρίσκεται ούτε γειτονική χώρα να σε δεχτεί για απέλαση.

και εγώ αλλά δεν έχω δει κανέναν τόσο τρελό!
βασικά αυτο το πράμα θα πρέπει να βγάζει χαλαρά 2-3kW

αμα πραγματικα σας ενδιαφερει το θεμα, δε μπριζωνετε καναν Τζωρτζακη λεω γω να βοηθησει?!...απο λολαδα εχει κιαυτος μποοοοολικη....:flipout::flipout:

Ακουσα τον παρακάτω σε ενα φίλο
Ηταν σαν να μην υπήρχε ενισχυτης
Τα ηχεία πρέπει να το γλένταγανε

Attachments

• m+h_tla.jpg
    m+h_tla.jpg
    37.3 KB · Views: 43
  • 833 tube.jpg
    833 tube.jpg
    86.3 KB · Views: 43
Εχω την εντύπωση ότι κάτι έφτιαξε ο Μανώλης αλλά νομίζω θέλει βιομηχανικό ρεύμα 380v. Για τσιγκληστε τον.

Έχω την εντύπωση συνάδελφοι, οτι έχετε μπερδέψει την 813 (πολύ "γραμμική" λάμπα άμα δουλεύεται σωστά) με την 833 (συσκευή παραγωγής παραμορφώσεων).

Πιστευω να τοποθετησε απο προσωπική εμπειρία σε αρκετα καλά στημμένα συστηματα

Προσωπικά ακουσα τα παλια μεγαλα ουτόπια με τις 4/καναλι 813 του ΜΤΖ και την 833 της TLA με γνωστα μου μεγαφωνα και τα μεγαλα Avalon
και στις δυο περιπτωσεις ο χωρος ηταν αρκετά μελετημένος με επίσης πολύ καλά συνοδα.

Πιστευω να τοποθετησε απο προσωπική εμπειρία σε αρκετα καλά στημμένα συστηματα

Ο TLA φέτος ήταν τίποτα σε σχέση με πέρισυ που ήταν ο κορυφαίος της έκθεσης.
Επίσεις πιστεύω οτι η λάμπα η συγκεκριμένη δεν γίνεται να παίξει με τίποτα σε κάποια λογικά ποσοστά παραμόρφωσεων. Απλά, είναι θέμα αριθμών.

http://www.stereophile.com/tubepoweramps/704wavac/index5.html

Edit: μιλάμε πάντα για την 833 - καμία σχέση με την 813 - μην παρεξηγούμεθα

Η TLA βγαζει δύο τελικούς με 833
ακουσα τον ακριβό (reference) στο σπίτι που αναφερω, στην εκθεση ηταν ο πιο οικονομικός
προς Θεου οχι οτι ειναι δικαιολογία
Σε καμία περιπτωση δεν μπορω να πω οτι αυτο που ακουσα στην φετινή εκθεση ηταν τιποτα.

Το εχω διαβασει αυτο το αρθρο του Ατκινσον
αν θυμαμαι καλά ανεφερε οτι ηταν οτι πιο φυσικό εχει ακούσει (πριν κανει μετρησεις)
Ενα μικρό απόσπασμα που βρηκα
''That's what the SH-833 did with every instrument or voice it reproduced. It made everything seem more alive, more real, more pure. Was it the truth, or a euphonic coloration? If it truly sounded more alive, more convincing of reality, does it matter? Do you really think that hard, brittle-sounding amplifiers that measure "perfectly" are giving you "the truth"? I can't answer that question.''

Τα δικά μου αφτιά που δεν ειναι μετρητικά οργανα παραμορφωσης, σχηματισαν την ιδια γνωμη

Είμαι υπερ των SE και σε κάθε περίπτωση συγχωρώ τα όποια μικρά "λάθη" (αυξημένες παραμορφώσεις, λίγη ισχύς, κλπ) αλλά η περίπτωση της λάμπας αυτή ξεφεύγει νομίζω απο τα όρια.

Πως γίνεται να παίζει κάτι "φυσικά" όταν μετράει τόσο άσχημα δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως.

Anyway, δεν υπάρχει θέμα ...

Πως γίνεται να παίζει κάτι "φυσικά" όταν μετράει τόσο άσχημα δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως.

Anyway, δεν υπάρχει θέμα ...
Μηπως ειναι κατι αντιστοιχο με τους opa627 Που μετρανε τελεια αλλα σε καποιους δε αρεσουνε?..Lol...
τεσπα νομιζω ρε παιδια οτι τετοιες εποχες που ουμε δε ειναι τοσο ωραιο να μιλαμε για συσκευες χιλιαδων ευρω... με πιανει καταθληψη... οταν με καποιο αξιοσεβαστο ποσο φτανεις το 98% τοτε μηπως ειναι λιγακι μη ρεαλιστικο να πω, προκλητικο για την φτωχεια που ζει το 95% της Γης στις μερες μας να πω, να θελουμε κ το εξτρα 2% με αστρονομικο κοστος?...
sorry για το offtopic παιδια..:grinning-smiley-043

Και μ ένα πλαστικό ραδιοφωνάκι θ άκουγες το 97%.

Το μέτρο έχει να κάνει με την θέση και στάση του παρατηρητή.

μπα...με το ραδιοφωνακι θα ακουγες το 50% της πληροφοριας της μουσικης...με ενα καλοστημενο συστημα ενοω το 98%...αυτο το ρημαδι +2 ειναι που με θλιβει λιγουλακι...

Σηφη δε συζητάμε ποσο κοστίζει καινούργιο
εδω diy ειναι
αν ειναι να φτιαξουμε κατι θα φτιαξουμε κατι καλό

:award::music-smiley-005::ADFADF1:

Last edited:
ξερεις τι γυρναει στο μυαλο μου συνεχεια?...μηπως μια απλη αλλαγη πχ στον χωρο μας,στο στησημο, στο ποσο καλα καθαρισαμε τ αυτια μας, εχει το ιδιο αποτελεσμα στον ηχο, με το να παρεις το επομενο μοντελο, το ακριβοτερο κτλ κτλ...
Ταχυτητα ε..μεγαλη υποθεση...
ερωτηση ομως...αντε κ συ εχεις ακαριαια ταχυτητα κτλ κτλ...αυτος ο μαντικας που κανε την ηχογραφηση τι ειχε?...αμα παρεις εσυ δηλαδη μια φεραρι, και του ριξεις μεσα ντηζελ.... κ σιγα μη εχει κανενας φεραρι στην ηχογραφηση....

Last edited:
Ναι φιλε ταχυτητα - χρόνοι
γιατι η μουσική ειναι ρυθμός
πρωτα πρεπει να πιασεις ρυθμό και μετα κανεις τα αλλα
ειχα γραψει μια σελίδα για να το αιτιολογήσω και την εσβησα

Last edited: