σετ τελικού και προενισχυτή adcom

Status
Not open for further replies.

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,717
Θεσσαλονίκη
Καθώς έχει βρεθεί σε μεταχειρισμένο κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αποφάσισα να δώσω το σετ τελικού και προενισχυτή της γνωστής vfm εταιρίας adcom.

το σετ αποτελείται από:

τον κορυφαίο της προενισχυτή της εταιρίας adcom gfp 750 nelson pass design, truelly balanced ο οποίος διαθέτει και home cinema passthrough καθώς και επιλογή λειτουργίας παθητικού - ενεργού

τον τελικό ενισχυτή gfa 555se nelson pass design http://www.odes.gr/shop/hi-fi/enisx...xytes/2-channel/adcom-gfa-555se-12--timi.html

η τιμή αυτών 1300 ευρώ. Προτιμώ να δοθούν πακέτο. Σε περίπτωση που ενιδαφέρεστε για έναν μόνο εκ των δύο στείλτε μου πμ μήπως και κανονίσουμε τίποτα σε συνδυασμό.

Οι ενισχυτές βρίσκονται Θεσσαλονίκη και είναι δεκτή και επιθυμητή η ακρόαση τους στο χώρο μου πριν την αγορά. Μπορούν να σταλούν με δικά μου έξοδα πανελλαδικά στις αρχικές τους συσκευασίες.

Σε περίπτωση που δεν προλάβω αυτό που κυνηγάω η αγγελία θα αποσυρθεί.

To πακέτο σπάει και ενσωματώνεται έκπτωση :

500 ευρώ ο προενισχυτής adcom gfp 750
700 ευρώ ο τελικός adcom gfa 555se

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Με ενδιαφέρει και ανταλλαγή με μηχανήματα μεγαλύτερης κατηγορίας και διαφορά από μέρους μου.

Εάν υπάρχει ενδιαφέρον ανταλλαγής μέ τον προενισχυτή Conrad Johnson PV 12 μέ phono απαντήστε μου μέ μύνημα.Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.