Σετάρισμα DM 800 με 2 DiseqC 4 1 και ένα 2 1

Υπάρχει περίιπτωση να ανέβει καμμία φότο για το συγκεκριμμένο confιguration?

Last edited:
640x480.jpg

Τύπος ρυθμίσεων :προχωρημένος
Δορυφόρο που συνδέουμε στην εκάστοτε θέση
lnb 1-8 ανάλογα
δεσμευμένη εντολή diseqc AA-AB-BA-BB (θέση 1-2-3-4 του κάθε διακόπτη)
Mη δεσμευμένη εντολή diseqc input1 οι πρώτες 4 θέσεις του 1ου διακόπτη
input 2 οι άλλες 4 κλπ

όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια.
Η φώτο είναι από την θεση 7 στο σύστημα μου (3η είσοδο 2ου διακόπτη).

Με κάλυψες απόλυτα και δούλεψε με reboot και μετά σκανάρισμα χωρίς διαγραφή των lists.
ΣΕ ευχαριστω για την βοήθεια όπως και όλους όσους απάντησαν.
Το σκανάρισμα δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλα βλέπω οτι κατεβάζει κανονικά τα κανάλια στους δορυφόρους που είχα πρόβλημα.
Νασαι καλά.

Κατέβηκαν σχεδόν όλα ( με απώλειες αλλά κατέβηκαν).
Το σημαντικό είναι ότι δεν έχασα κανέναν δορυφόρο.
Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ.

Αν δε σου κάνει κόπο γράψε ποιους διακόπτες χρησιμοποίησες. Μάρκα και τύπο (diseqc 1.0 ή 2.0) ή ακόμα καλύτερα ανέβασε φωτο που να φαίνονται τα στοιχεία τους.

Οταν λες κατέβηκαν οι δορυφόροι με απώλειες τι εννοείς? Λόγω μεγέθους του πιάτου?

Re: Απάντηση: Σετάρισμα DM 800 με 2 DiseqC 4 1 και ένα 2 1

Αν δε σου κάνει κόπο γράψε ποιους διακόπτες χρησιμοποίησες. Μάρκα και τύπο (diseqc 1.0 ή 2.0) ή ακόμα καλύτερα ανέβασε φωτο που να φαίνονται τα στοιχεία τους.

Ο ένας ο 4 αρης είναι TELE ( SAT S10 ) diseqC 2.0
O άλλος ROHS ( GI 411 ) και δεν γράφει κάπου αν είναι 1.0 ή 2.0 (υποθέτω ότι είναι 2.0 και είναι αυτός που είναι στο πιάτο ) .
Ο 2 σε 1 είναι DIGIALITY diseqC 1.0 .
Eπίσης σήμερα βρήκα άλους 2 TELE 2 σε 1 disdeqC 2.0 καταχωνιασμένους .
Mε τον πρώτο 2σε1 δεν καταφερα τπτ και δανείστηκα απο έναν φίλο έναν άλλον ο οποίος δούλεψε δυστυχώς 'ομως δεν πρόσεξα τι 'εγραφε πάνω πρίν του τον επιστρέψω.
Με αυτά τα 2 σε 1 (2.0) που έχω λέτε να γίνει τπτ?
Οταν λες κατέβηκαν οι δορυφόροι με απώλειες τι εννοείς? Λόγω μεγέθους του πιάτου?
Alex εννοώ 'οτι το σήμα ήταν ασθενέστερο και στις 28,2 δεν κατέβηκαν όλες οι συχνότητες που είχα πρίν (για το ίδιο πιάτο μιλάω πάντα).
Οσο για τις φωτογραφίες που μου ζήτησες να ανεβάσω μακάρι νάξερα πως γίνεται :D

Last edited:
Οι φωτο ανεβαίνουν εύκολα. Επιλέγεις "post replay" και μετά "διαχείριση συνημμένων αρχείων"
Σε αυτά είμαι ολίγον τι κουτορνίθι αλλά τεσπά θα μάθω που θα πάει :offtopic:.
Τελικά παράγγειλα ένα diseqc 8 1 το οποίο εγγυημμένα συνεργάζεται με τον 800 απότι μου είπαν και με τον HUMAX HDCI 5000 (πιστεύω ναι είναι έτσι για τον Humi) αξίας 20 euro.
Μόλις το πάρω στά χέρια μου και το τοποθετήσω θα κάνω post εδώ τα αποτελέσματα και για τους 2 δέκτες.