Σετάρισμα DM 800 με 2 DiseqC 4 1 και ένα 2 1

Παιδευόμουνα άδικα.
Ολα δολυλεψαν κανονικά.
Απλά ήθελε οταν το σετάρισα ( σύμφωνα με τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζησσάβα τον οποίον βέβαια και ευχαριστώ ) να βγάλω τον δέκτη απο την τροφοδοσία και να τον ξαναβάλω.
Δούλεψε και με τα DiseqC που ανέφερα παραπάνω σε όλους τους συνδιασμούς.
Αύριο η απο Δευτέρα τα νεώτερα για το 8 1

Παιδευόμουνα άδικα.
Ολα δολυλεψαν κανονικά.
Απλά ήθελε οταν το σετάρισα ( σύμφωνα με τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζησσάβα τον οποίον βέβαια και ευχαριστώ ) να βγάλω τον δέκτη απο την τροφοδοσία και να τον ξαναβάλω.
Δούλεψε και με τα DiseqC που ανέφερα παραπάνω σε όλους τους συνδιασμούς.
Αύριο η απο Δευτέρα τα νεώτερα για το 8 1

Δηλαδή ο λόγος που δεν άφησες τα υπάρχοντα diseqc (που σου δούλεψαν)είναι οι όποιες απώλειες σήματος είχες ;
έχε υπόψιν πως για τον 8άρη διακόπτη οι ρυθμίσεις αλλάζουν σε σχέση με όσες σου έχω δώσει.

Δηλαδή ο λόγος που δεν άφησες τα υπάρχοντα diseqc (που σου δούλεψαν)είναι οι όποιες απώλειες σήματος είχες ;
έχε υπόψιν πως για τον 8άρη διακόπτη οι ρυθμίσεις αλλάζουν σε σχέση με όσες σου έχω δώσει.
Οχι δεν τίθεται θέμα απλά σκοπεύω να τοποθετήσω στο πιάτο περισσότερα LNB (16 χωράει) οπότε δεν θα πάνε χαμένα τα 4άρια .
Τις ρυθμίσεις του 800 για το 8 1 τις εχουν ποστάρει στο φόρουμ.

Σήμερα τοποθετήθηκε το 8 1 .
Ακολούθησα τις οδηγίες που γράφτηκαν εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=50492 και όλα οκ.
Μαζί με τις 10 Ε κατέβηκαν και οι 9 Ε απο το ίδιο LNB.
Tελικά είναι η πιό εύκολη λύση.
Αναμένω την άλλη εβδομάδα το 16 1 .

Παράληψη δικία μου.
Ο 8 1 που πήρα είναι ο GTSAT GT-DS81 και συνεργάζεται άψογα με τον 800.
Τον 16 1 θα τον έχω μάλλον την επόμενη εβδομάδα και καιρού επιτρέποντος θα δοκιμαστεί πάραυτα και παραχρήμα (αν φυσικά βρώ βάσεις LNB για το frontier καθότι τα λαμάκια είναι λίγο μπέρδεμα για μένα).

PS: (offtopic) @Doctor δεν χρειάζεται βαρκούλα με πανιά για να έρθεις εδώ (μάλλον θυμάσαι τα παλιά τα χρόνια που εγώ δεν τα πρόλαβα) καθόσον απο πολλά χρόνια πριν υπάρχει αεροπορική συγκοινωνία και βέβαια μεγάλα βαπόρια και υδροπτέρυγα της γνωστής εταιρείας βεβαίως-βεβαίως :ernaehrung004:

off topic:
1. Βάσεις για το T90 ψάχνω εδω και ένα χρόνο. Αν βρεις ενημέρωσε με..

2. Κοίτα, ο Doc είναι μεγάλης ηλικίας άνθρωπος και θυμάται στα νιάτα του κάτι ταξίδια με βάρκες.. :grinning-smiley-043:flipout:

off topic:

1)να πατε να διορθωσετε και η δυο σας της μασελε σας:BDGBGDB55:
2)σημερα παρελαβα την ποιο κατω κουτα,αν θες αλεξ βασει πες μου:grinning-smiley-043
3)το σαββατο εχει δουλεια παλι

Attachments

• TONIS KOUTI.jpg
    TONIS KOUTI.jpg
    96.3 KB · Views: 25
  • TONIS SAT.jpg
    TONIS SAT.jpg
    96.5 KB · Views: 27
  • VASI KATOPTROU.jpg
    VASI KATOPTROU.jpg
    113.7 KB · Views: 25
Ευχαριστω!
-βασεις καταλαβα οτι ειμαι ποντιος,και την αλλη τριτη θα εχω 3 κοματια απο γερμανια.
-οποτε την μια θα την παρεις δωρο,οποτε θα εχω 1 στην κουτα +2 που θα ερθουν=3 μου φτανουν εμενα 3.
και συγνωμη για το off topic.
Υ.Γ:Αλεξ με κανες και γραψα παλι :bang::goodnight::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Σετάρισμα DM 800 με 2 DiseqC 4 1 και ένα 2 1

off topic:

1)να πατε να διορθωσετε και η δυο σας της μασελε σας:BDGBGDB55:
2)σημερα παρελαβα την ποιο κατω κουτα,αν θες αλεξ βασει πες μου:grinning-smiley-043
3)το σαββατο εχει δουλεια παλι
Doctor απο το μοτέρ πήγες σε wave frontier?
Πότε πρόλαβες ? άλλα μου έλεγες.
Τελικά όλο εκπλήξεις είσαι.
Nα σε δώ στο σετάρισμα τα καντήλια που θα κατεβάσεις.
Alex βάσεις υπάρχουν .

PS και offtopic πάλι : Δεν ξέρω τι κάνει ο Alex αλλά με τα δόντια μου ανοίγω μπύρες :grinning-smiley-043