Setting up board προβληματακι ..P5K Premium wifi..

Re: Απάντηση: Setting up board προβληματακι ..P5K Premium wifi..

Δεν είμαι σίγουρος.. Αυτό εδώ πρέπει να μας κάνει (αναφέρει ρητά ότι υποστηρίζει), αλλά πέφτει λίγο μακριά και είναι και λίγο ακριβό, για αυτό που κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Setting up board προβληματακι ..P5K Premium wif

παιδια δυστηχως -απ`οσο γνωριζω- ανταπτορακι να περναει και ηχο ,στην αγορα δεν υπαρχει...

Δημητρη, μηπως μπορεις να βγαλεις δυο φωτο το adaptoraki και απο τις δυο πλευρες με τα βυσματα , μπας και καταλαβουμε το ειναι ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Setting up board προβληματακι ..P5K Premium

Δημητρη, μηπως μπορεις να βγαλεις δυο φωτο το adaptoraki και απο τις δυο πλευρες με τα βυσματα , μπας και καταλαβουμε το ειναι ?

το βραδυ που θα ειμαι σπιτι πολυ ευχαριστως...

Απάντηση: Re: Setting up board προβληματακι ..P5K Premium wifi..

βαλε το δισκακι της vga,κανε δεξι κλικ και open.
καπου εκει μεσα-λογικα-θα βρεις ενα φακελο που λεει "hdaudiodriver".τρεξτο και κανε επανεκινηση..

Καλύτερα κατέβασε το HD Audio Driver από το site της Ati.

Θα είναι και πιο φρέσκο.

Όσο για αντάπτορες, δεν έχω ιδέα.. θέλω και εγώ έναν!

Παιδες οντως αυτο ηταν :furious3:.

Δεν περναγε με τιποτα απο το μυαλο μου, THANKS!!!!!!!

Ερωτηση, ηχο βγαζει και απο τα δυο dvi η μονο απο το ενα????

....................
Επισης η on board wifi καρτουλα δεν παιζει καλα, μαλλον δεν παιζει καθολου.
Τη βλεπει και περναει τους drivers , αλλα οταν τελειωσει την αφηνει με ερωτιματικο στο device manager περιγραφωντας οτι δεν την βρισκει και καλα.

Το Asus Solo που την δουλευει, περναει κανονικα και οταν το ανοιγω για να δω τα σετ, την εχει μονιμα disable με την ιδια περιγραφη.

Και για τα δυο θεματα εχω δοκιμασει τα τελευταια driver και software που τα αφορουν καθως κι εχει περαστει το νεο bios 404.

Καθε βοηθεια δεκτη.....

Καλημερα

Το παραπανω θεμα παντως με το wifi , συνεχιζει να υπαρχει :violent-smiley-030:

Δυστυχως δεν μπορεσα να κανω τιποτα..........

Any hints???

Χρήστο δοκίμασες να κατεβάσεις τον driver από το Windows Update για το WiFi;

Μιχαλη το δοκιμασα αλλα δεν.....

Την ολη ιστορια δυσκολευει το γεγονος οτι δεν εχω σπιτι αυτη τη στιγμη προσβαση στο internet.
Κατα το προγραμμα θα εχω απο αυριο το απογευμα, ισως και το Σαββατο.
Οποτε ειναι καπως δεμενα τα χερια μου. Ψαχνω κατι, θελω να δω κατι και κολλαω γιατι δεν μπορω να βρω καποιες πληροφοριες....

Προς το παρον , υπομενω, εκτος αν εχει καποιος καποια ιδεα και με "ξεκολλησει" νωριτερα :ears:

Δηλαδή έκανες σύνδεση με ethernet και συνδέθηκες στο Windows Update, γιατί από wifi είπες δέν. Πάντως κι εμένα στην Asus Deluxe το Wifi δουλεύει ορισμένες φορές περίεργα αλλά τουλάχιστον το βλέπει κανονικά.

Οπως είσαι(χωρίς σύνδεση δηλαδή), το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να του τραβήξεις ένα uninstall drivers και να τους ξαναπεράσεις μπάς και παίξει.

Αυτο εχω κανει Μιαχαλη. Το update δεν το εχω κανει , απλα εχω δοκιμασει ολους τους update drivers απο την asus.

Το θεμα ειναι περιεργο. Ψαχνει η συσκευη για drivers, τους βαζω και το βλεπει ας πουμε κανονικα. Με το που παει να δει τη συσκευη μετα απο το περασμα του driver, λεει οτι η συσκευη ειναι σαν αν μην υπαρχει και την κανει disable με αποτελεσμα να μην δουλευει και να τη βγαζει πλεον με θαυμαστικο στο device maganer.........

Ε τότε όταν θα έχεις πάλι internet, δοκίμασε και το windows update με σύνδεση ethernet. Μερικές φορές οι drivers που παρέχει η microsoft λειτουργούν καλύτερα.

Ψαχνει η συσκευη για drivers, τους βαζω και το βλεπει ας πουμε κανονικα. Με το που παει να δει τη συσκευη μετα απο το περασμα του driver, λεει οτι η συσκευη ειναι σαν αν μην υπαρχει και την κανει disable με αποτελεσμα να μην δουλευει και να τη βγαζει πλεον με θαυμαστικο στο device maganer.........

Υποθέτω πως ακόμη κι αν την κάνεις εσύ enabled εξακολουθεί να μην παίζει.

Σωστα υποθετεις. Την κανω enable και την κλεινει το προγραμμα αμεσως.....

Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το WIFI της συγκεκριμένης μητρικής. Το modem που έχω είναι το κλασικό sagem που δίνει η otenet . Δεν είναι ασύρματο. Μπορώ με το WIFI της μητρικής να μοιράσω internet σε άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι;; Έκανα κάτι απόπειρες με το AP mode αλλα παρόλο που το HTC μου ''βλέπει'' το Pc internet δεν παίρνει....:computer:

Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το WIFI της συγκεκριμένης μητρικής. Το modem που έχω είναι το κλασικό sagem που δίνει η otenet . Δεν είναι ασύρματο. Μπορώ με το WIFI της μητρικής να μοιράσω internet σε άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι;; Έκανα κάτι απόπειρες με το AP mode αλλα παρόλο που το HTC μου ''βλέπει'' το Pc internet δεν παίρνει....:computer:

Αν θυμαμαι καλα , το βιβλιαρακι που ειχε μεσα το μπορντ και αφορουσε μονο το wifi κατι περιεγραφε. Ριξτου μια ματια......

Ξεχασα να σου πω, ζηλευω:grandpa: το δικο σου δουλευει ...:flipout::flipout:

Χρήστο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχεις πέσει σε προβληματικό ΜΒ.

Αλλά μόνο και μόνο η σκέψη του να το ξηλώσεις για να το γυρίσεις πίσω.. μπρρ... μακριά από 'μας...

Κοιτα. Στην πραξη ειναι μια καρτουλα που ειναι βυσματωμενη σε ενα ειδικο βυσμα πανω στο μπορτν. Με μια βιδουλα βγαινει. Δεν ειναι αδυνατον, γινεται.

Αν δω και δεν βγαζω ακρη, θα την βγαλω απο πανω και θα παρω ενα στικακι wifi η αν βρω μια pciexpress x1 που εχω θεσεις ελευθερες, να τελειωνει το θεμα.
Να ξηλωνω μπορντ δε με βλεπω .:ernaehrung004:

To έχω μάθει απέξω το ρημάδι το βιβλιαράκι!!!!!!!! To WIFI Βλέπει την Adsl σύνδεση το ΗΤC βλέπει το pc αλλά internet γιok!! Λες να φταίει το ότι το modem δεν είναι ασύρματο; (Βέβαια άμα είχα ασύρματο modem router δεν θα την κάναμε αυτή τη κουβέντα...) Γιαυτό και πήρα αυτή τη μητρική εξάλλου.

Αν η καρτούλα είναι κλασική MiniPCI (όπως αυτές που έχουν όλα τα notebooks), μπορείς να πάρεις μια τέτοια και να ξεμπερδεύεις.. Μπορώ να σου δανείσω μια αν θέλεις να την δοκιμάσεις.

Δημητρη, αυτες ειναι οι μινι ?

430901461.jpg

Αν ναι, δυστυχως καμμια σχεση....(ευχαριστω παντως)

Ισως καταλαβεις κατι παραπανω απο την παρακατω φωτο.

Τετοιο βυσμα , δεν εχω ξαναδει παντως.....θα το ψαξω!

yqzo0380kisis.jpg