Sex Education [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 7 31.8%
  • Πολύ Καλή

Votes: 10 45.5%
  • Καλή

Votes: 2 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 3 13.6%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    22
Λογικο ήταν έκλεισε κάπως απότομα η ιστορια

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ως συνήθως πάντα αφήνουν έναν λόγο για συνέχεια..
ακόμη και εάν δεν ξέρουν εάν θα ανανεωθεί μία σειρά!

Εξαιρετικο.Για high school coming of age σειρα ειναι απαλλαγμενο απο ηθικολογιες,πληρως απενοχοποιημένο,σαρκαστικο,με σπουδαιο χιουμορ (Αγγλοι...).
Το αισθητικο κομμάτι ειναι επισης εξαιρετικο.80'ς μεχρι τα φρυδια,ακομα και τα αυτοκινητα ειναι εκεινης της εποχης,η σειρα κλεινει συνεχως το ματι στις ταινιες του Τζον Χιουζ.Το σαουντρακ δε ειναι αριστουργημα και δουλευει συμπληρωματικα στην αφηγηση.
Καταπληκτικο ολο το κασ, ο πιτσιρικας του Ender's Game εχει ενα στυλακι που θυμιζει κουλτουριαρη looser John Cusack απο τα 80'ς με την αδεξιοτητα και την ατσουμπαλοσυνη (sic) ενος Hugh Grant....

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και 2 χρόνια πριν είχε παίξει στο Hugo! :D

(5 Oscar - 11 υποψηφιότητες!!)

Θα το δεις αυτό εδώ ? :p

Πιστεύω και η γυναίκα σου θα ρίξει γέλιο!! :cool:

Το βλεπω ηδη! Εχω δει καποια μονος μου και σε καποια ηταν διπλα μου και χαζευε και εκεινη. Χαβαλε εχει η σειρα

Η σειρα εχει αρκετο ενδιαφερον. Εχει την πλακιτσα της αλλα αγγιζει και καποια σοβαρα θεματα, δυστυχως ομως δεν βλεπω να τους αφιερωνει οσο χρονο οσο τους αρμοζει (τουλαχιστον μεχρι το 5ο που εχω δει).
Θυμιζει παρα πολυ τις κλασσικες ταινιες του John Hughes, αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι:
α. οι ταινιες του john hughes εκμοντερνισμενες για τους εφηβους της τωρινης εποχης ή
β. φορος τιμης στις ταινιες του john hughes, ωστε να τις δουν οι τωρινοι 35-45αρηδες, οι οποιοι μεγαλωσαν με αυτες

Η σειρα εχει αρκετο ενδιαφερον. Εχει την πλακιτσα της αλλα αγγιζει και καποια σοβαρα θεματα, δυστυχως ομως δεν βλεπω να τους αφιερωνει οσο χρονο οσο τους αρμοζει (τουλαχιστον μεχρι το 5ο που εχω δει).

Το είχα επισημάνει και εγώ στην αρχή που άρχισα να το βλέπω,
και γι' αυτό μου άρεσε πιο πολύ ακόμη!

Πιστεύω όμως ότι είναι σαφώς κωμωδία, όπως και το λέει, οπότε μάλλον δεν ήθελαν να βαρύνουν πολύ το κλίμα της,
και αφήνει τα υπόλοιπα να κάτσουμε να τα σκεφτούμε μόνοι μας..

Για τα α & β που λες.. γιατί όχι βάλε και τα 2 μαζί.. :cool:

Σε κάποιο σημείο θα δεις ότι θα βάλει και τις σχέσεις των μεγάλων μέσα στην ιστορία! ;)

Την φτιάξανε "τέλεια" λέμε! :cool:

Sex-Edu-2.jpg

Επιστρέφει 17 Ιανουαρίου!

https://twitter.com/NetflixUK/status/1198947058583056384

10 μέρες πριν την σειρά, και ακόμη δεν βγάλανε trailer..

Χμμ.. παράξενα πράγματα για το Netflix!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έλα να "ζεσταινόμαστε" !! ;)

Αφιερωμένο στον Vadergr.. :p