Sexy................Seven Nation

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Gal'en

AVClub Fanatic
2 July 2012
10,241
Αθηνα
Aμαν ρε παιδια, δεν θα το σχολιασει κανενας απο μουσικη αποψη?
Αρχιζω εγω.
Δεν περιμενα οτι κανουν τοσο καλο συνδυασμο σαν οργανα η κιθαρα και το τουμπανο.

jimitsis

Supreme Member
20 June 2011
3,379
Moυσικά το τραγούδι είναι άψογο, δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσεις.:beatnik2:
Οι White Stripes πρέπει να παραιτηθούνε από τα δικαιώματα και να δώσουν όλα τα δικαιώματα και τα credits στο κορίτσι.
Μ´αρέσει που έχει σχεδόν μόνιμα το στόμα ανοιχτό, είτε τραγουδάει, είτε όχι.:2thumb22sup:
Επίσης, στο 2.47 το τραγούδι απογειώνεται, το κορίτσι εκρήγνυται και το αριστερό στήθος αυτονομείται.
Παναίτσα μου, και πάλι!:grandpa:

mpampis33

New member
9 June 2009
95
Εμφανισιακά μου θυμίζει Παπαρίζου! Μεσημεριάτικα κάπιος θα πληρώσει την ζημια... Γυναίκα ξύπνα , φυλάς...

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,258
Ωραίο μωρό,αλλά κάτι τρέχει μαζί της...Εχει μια...απάθεια...προχωρημένη...:ROFLMAO:

Λές κι είναι αλλού...Τσιρίζει τόσο ανέκφραστα,που λές τι χάπια πίνει;

Gal'en

AVClub Fanatic
2 July 2012
10,241
Αθηνα
Ωραίο μωρό,αλλά κάτι τρέχει μαζί της...Εχει μια...απάθεια...προχωρημένη...:ROFLMAO:

Λές κι είναι αλλού...Τσιρίζει τόσο ανέκφραστα,που λές τι χάπια πίνει;

Εγω παντως ευχαριστως θα της εδειχνα πως να τσιριζει ΚΑΙ εκφραστικα.
yahoo.gif

Sokratis

Senior Member
24 March 2013
326
Αθήνα
Εμενα γιατι δεν μου ταιριαζουν οι κινησεις των χειλιων με τη φωνη, σα να βλεπω το μικρο σπιτι στο λιβαδι; Παντως απο *****, φωνάρα!!!

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Την οδοντοστοιχια δεν την προσεξε κανεις; Οτι πρεπει για οταν δεν βρισκει καποιος το ανοιχτηρι της μπυρας........ :)

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Απαραδεκτα κλειστό το πλανο σκηνοθετικα και πολυ ψηλα η κιθαρα.

Την επομενη φορά καλυτερα να καθισει σε ενα stool.

Gal'en

AVClub Fanatic
2 July 2012
10,241
Αθηνα
Απάντηση: Re: Sexy................Seven Nation

Την οδοντοστοιχια δεν την προσεξε κανεις; Οτι πρεπει για οταν δεν βρισκει καποιος το ανοιχτηρι της μπυρας........ :)

Ρε φιλε, για σενα την εβγαλαν την παροιμια μου φαινεται. Η κοπελα ειναι αλογο (αραβικο)
κι εσυ την κοιτας στα δοντια...:p

Απαραδεκτα κλειστό το πλανο σκηνοθετικα και πολυ ψηλα η κιθαρα.

Την επομενη φορά καλυτερα να καθισει σε ενα stool.

Η αισθητικη μου συμφωνει μαζι σου, αλλα υπαρχει παντα και η σκηνοθετικη αποψη.
Εκει ηθελε να επικεντρωσει ο ανθρωπος. Δεν λες καλα που δεν εκανε κανενα γκρο πλαν
και ειδαμε τουλαχιστον και το προσωπο της...

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Re: Απάντηση: Re: Sexy................Seven Nation

Η αισθητικη μου συμφωνει μαζι σου, αλλα υπαρχει παντα και η σκηνοθετικη αποψη.
Εκει ηθελε να επικεντρωσει ο ανθρωπος. Δεν λες καλα που δεν εκανε κανενα γκρο πλαν
και ειδαμε τουλαχιστον και το προσωπο της...

Δυστυχως με την δεδομενη ληψη, δεν μπορουμε να σχηματισουμε ολοκληρωμενη αποψη για την καλλιτεχνιδα και θεωρω πως ο σκηνοθετης αποτυγχανει να μεταδωσει στον θεατη την πληρη εικονα των τεκταινομενων.
Συγκεκριμενα η εντελως εσφαλμενη θεση της κιθαρας μας αποστασιοποιει απο το γεγονος και εν τελει αποδυναμωνει το συναισθημα. Ταυτοχρονως, δεν εχουμε την παραμικρη νυξη για το τι διαδραματιζεται απο την κιθαρα και κατω.
Για αυτο και πιστευω οτι θα επρεπε να επιλεχθει ενα πιο ανοιχτο πλανο, οπου η καλλιτεχνις, καθημενη κατα πασα πιθανοτητα σταυροποδι, θα μας εκανε κοινωνους του πληρους μεγαλειου της ψυχοσωματικης υποστασης της.