SHANLING

Απάντηση: Re: SHANLING

Καλημέρα Νικόλαε.... Τώρα κάνω Post από Κομοτηνή (εργασία γαρ) αλλά μετα από τόσα χρόνια διαμονής στην Ξάνθη πολιτογραφήθηκα.... Ξανθιώτης.
Γιώργο και δεν λες τίποτα.Γράψε στο προφίλ Ξανθνιώτης να φαίνεται.Δώσε ένα τηλέφωνο με π.μ.

Πίστευω να τα πούμε σύντομα ....παρα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που απομένει. Μετά την πρωτομαγιά βέβαια......

Πάντως για τα Players της Shanling μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση οι κάθετες και τελείως αντίθετες απόψεις τόσο για ήχο, απόδοση όσο και για αντοχή..........
και αυτό και σε μη Ελληνικά στα forum..........
Σαν να κυκλοφορούν δύο versions του ίδιου μηχανήματος
ή δίνουν τετοιο ηχόχρωμα που δημιουργεί ή φίλους ή εχθρούς;

Εχω το cdt-100c αρκετό καιρό, δεν θα το αλλάξω με τίποτα, έχει απίστευτη κατασκευή και σου δίνει δυνατότητα να πειραματιστείς με λάμπες φέρνοντας τον ήχο στα μέτρα σου.
Δεν θα πρέπει να είσαι ανηπόμονος όμως γιατί θέλει κανα μισάωρο για να ζεσταθεί.
Ανήκει στην ακριβή κατηγορία, όντως, αλλά η κατασκευή του και η απόδοσή του το αξίζει.
Το 200άρι πιστέυω θα είναι πολύ καλύτερο, δεν έτυχε όμως να το ακούσω. -bye-

Re: Απάντηση: SHANLING

Εχω το cdt-100c αρκετό καιρό, δεν θα το αλλάξω με τίποτα, έχει απίστευτη κατασκευή και σου δίνει δυνατότητα να πειραματιστείς με λάμπες φέρνοντας τον ήχο στα μέτρα σου.
Δεν θα πρέπει να είσαι ανηπόμονος όμως γιατί θέλει κανα μισάωρο για να ζεσταθεί.
Ανήκει στην ακριβή κατηγορία, όντως, αλλά η κατασκευή του και η απόδοσή του το αξίζει.
Το 200άρι πιστέυω θα είναι πολύ καλύτερο, δεν έτυχε όμως να το ακούσω. -bye-
Φυσικά και θέλει τον απαιτούμενο χρόνο όπως εξάλλου και τα ενισχυτικά........

Λές αυτοί με τήν αρνητική γνώμη να μην έχουν την υπομονή καμιά 200 ώρες να το στρώσουν ??? ή χρειάζεται παραπάνω χρόνος?
Γνωρίζει κανείς;

Τελικά ένα ταξιδάκι και........... το έκανα το βήμα....

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.