SHARP 22 LE 320E Η SONY 22 KDL BRAVIA

soctap

New member
30 May 2010
9
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟς ΒΟΗΘΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι πολύ, στις 22" δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, καλώς ήρθες και αν είναι εύκολο όχι κεφαλαία... -bye-

SONY H SHARP 22 ΙΝΤΣΩΝ

Παιδια καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα μιας τv 22 ιντσων για μικρο χωρο. Ειμαι μεταξυ της sony KDL 22EX302 και της SHARP LC-22LE320E που ειναι LED H SHARP .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν χρειάζεται να διπλοποστάρεις το ίδιο θέμα, τα θέματα συγχωνεύθηκαν.

μην παρεις 22'' σε 16:9 ειναι πολυ μικρη παρα πολυ μικρη θα ελεγα

Ειναι για μικρο δωματιο δεν ειναι για παραπανω ιντσες

Καλημερα , οπως σου ειπε ηδη ο czoun , σε αυτο το μεγεθος δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα για να πονοκεφαλιαζεις ιδιαιτερα .
Το πολυ μικρο δωματιο , φανταζομαι οτι δεν εχει αποσταση θεασης μικροτερη του ενος μετρου , ετσι δεν ειναι ?
:ernaehrung004:

2.5 μετρα περιπου η αποσταση

Αδικα ψαχνεις... οτι και να παρεις σε 22" , απο τα 2,5 μ το ιδιο (ΔΕΝ) θα βλεπεις...
Ειναι σα να προκειται να ταξιδεψεις στην Ευρωπη και ρωτας αν θα πρεπει να παρεις παπακι modenas η honda ... πιστευεις οτι θα σου κανει καποια διαφορα ?

Παιδια γραφειο ειναι που εχω τον υπολογιστη δεν εχω χωρο για παραπανω. Απλως θελω μια απαντηση ποιες απο τις δυο να διαλεξω ,απο εσας σαν πολυ ποιο ειδικους απο εμενα. Παντως διαβαζω αρκετα καλα σχολια για sharp.

Re: Απάντηση: SHARP 22 LE 320E Η SONY 22 KDL BRAVIA

Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι πολύ, στις 22" δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, καλώς ήρθες . -bye-

Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο στο ματι...