Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Καλα στο περιοδικο ειχε προβλημα με την γωνια θεασης και στην εκθεση για τοσα ματια ηταν πολυ καλη;

Eγω παντως επειδη εκατσα πολυ στο περιπτερο της Sharp και την παρατηρουσα απο πολλες γωνιες δεν υπηρχε κανενα προβλημα ακομα και στο αγγλικο forum δεν εχει αναφερθει κατι σχετικο

Πράγματι, επειδή δόθηκε έμφαση στην γωνία θέασης, αναλώσαμε πολύ χρόνο παρατήρησης απο πολλές γωνίες. Η εντύπωση που μου άφησε ήταν περισσότερο απο ικανοποιητική.

Πραγματι και μπορω να πω οτι ειναι και τεχνολογιας οπως διαφιμηζεται βελτιωμενων χρωματων και αντιθεσεων καθως και ευκρινιας σε σχεση με της υπολοιπες που τα δειχνουν ξεθωριασμενα απο μια γωνια και μετα.

Επίσης στο hitech αναφέρει ότι έχει πρόβλημα όταν την παρακολουθείς από πλάγια. (περισσότερο από το normal).

Τι εννοεις περισσοτερο απο το κανονικο;

Η κριτικη της 52αρας πως ηταν στα υπολοιπα αν και νομιζω οτι η 37αρα με την 52αρα και μονο λογω μεγεθους θα εχουν διαφορες στην εικονα.

Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Ρε παιδιά πάρτε μιαν Pioneer PDP 427XD, :award: να κοιμάστε ήσυχοι… :grinning-smiley-043 :grandpa: -bye-

Τι εννοεις περισσοτερο απο το κανονικο;

Η κριτικη της 52αρας πως ηταν στα υπολοιπα αν και νομιζω οτι η 37αρα με την 52αρα και μονο λογω μεγεθους θα εχουν διαφορες στην εικονα.

Η 52άρα εμφανίζεται πολύ καλύτερη από τη 42άρα. Αν πιστέψουμε το περιοδικό πρόκειται για εντελώς διαφορετικές τηλεοράσεις.
Ανταγωνίζεται ισάξια και τη pio 507xd

Καλή φάση...:eek: :music-smiley-005:
Μπορείς να στείλεις πόσο την πήρες και από πού? Σε pm αν παίζει πρόβλημα..
θενκς..

Φίλε Rivers μας κάνεις ενα Mini review? :music-smiley-005:

επισης ειδα στις φώτο οτι εχεις και τα ηχεια της logitech z-5500...

τα προτείνεις?

Rivers ....
To Xbox360 πως το έχεις συνδέσει ?
Component ή VGA ?
Και με τι ανάλυση παίζει ? 720p, 1080i, 1080p ?

Παιδια συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα καλα αλλα αυτες τις φωτογραφιες τις βρηκα σε Αγγλικο forum , δεν ειναι δικη μου δυστυχως.-bye-

Παντως με βαση αυτα που βλεπω , μαλον θα χτυπησω και εγω μια μεχρι το Πασχα.:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Παιδια συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα καλα αλλα αυτες τις φωτογραφιες τις βρηκα σε Αγγλικο forum , δεν ειναι δικη μου δυστυχως.-bye-

Παντως με βαση αυτα που βλεπω , μαλον θα χτυπησω και εγω μια μεχρι το Πασχα.:music-smiley-005:

Ποια θα πάρεις;
Την 37άρα ή τη 42άρα;
Κοίταζα το διαφημηστικό έντυπο της sharp και υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των δύο σε συστήματα βελτίωσης εικόνας.

Αντωνη, πιστευεις οτι ο Rivers θα παρει αλλη τηλεοραση εκτος απο Sony?? :flipout: :flipout: :flipout:

Rivers -bye- :grinning-smiley-043

Rivers μέχρι το Πάσχα βλέπω
να βγαίνει και αρνί Full HD:flipout: :flipout:

Είμαι σίγουρος ότι μέχρι τότε θα έχεις
πολύ περισσότερες επιλογές που
μπορεί να κάνουν την τελική επιλογή σου
ακόμα πιο δύσκολη.:grandpa:

-bye- -bye- -bye-