Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Παιδια συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα καλα αλλα αυτες τις φωτογραφιες τις βρηκα σε Αγγλικο forum ,

ποιος user τις ποσταρε?θελω να τον ρωτησω για τα ηχεια :Banane0:

25.JPG

Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Αρχίζει από w............................................
και τελειώνει σε .......................................
................................2000
Είναι Sony αυτή; Δεν θυμάμαι. -bye-

:flipout:

Παιδια δεν κανω πλακα σαν design προτιμω την Sharp απο την W2000. Τωρα σαν εικονα δεν ξερω αλλα φαινονται και οι δυο κορυφαιες.:music-smiley-005:

Από μερικά τηλέφωνα που έκανα (με ενδιαφέρει η 42άρα ή η 46άρα) υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαθεσιμότητας σε αυτά τα μοντέλα της Sharp (XD1E) ...
Ολοι είναι στην αναμονή για παραλαβή (απεργίες - τελωνεία - λιμάνια κλπ).

Για μετά τις γιορτές μιλάμε για παραλαβή ...

Μου εχει κανει εντυπωση οτι η 42αρα δεν εχει το Four Wavelength backlight Που εχουν οι αλλες.

Four-Wavelength Backlight System

Perhaps the most interesting development in the AQUOS D90U models is the new Four Wavelength Backlight System. In their early days, LCD televisions were far overshadowed by plasma TVs when it came to color performance, but the newest development from Sharp may change the way you think about LCD TV. Sharp's flagship D90U line features a new Four-Wavelength Backlight system that adds a vivid crimson red to the traditional three-wavelength Red, Green and Blue LCD backlight. The result is a vast improvement in natural color reproduction—without the oversaturation that tends to feature in LCD TV panels. This advance in the Sharp AQUOS LCD TV line should really put these televisions on a par with the best plasma TVs when it comes to color performance.

http://www.lcdtvbuyingguide.com/lcdtv/2006sharp-lcd-tv.html

Επισης το νεο Hi Tech εχει δοκιμη τηλεορασεων 46-52" συμπεριλαμβανομενων και των 46XD1E και 52XD1E. Και οι δυο παιρνουν πολυ καλη βαθμολογια για την εικονα (9.0 και 9.1).

Το Ηχος και Εικονα της ιδιες (46 & 52) της εχει σε τεστ με την Samsung 46F71,LG47LB2R και Toshiba 37WL67Z.

Τα αποτελεμσατα για της δυο Sharp χαρακτηριζονται κορυφαια και στον επιλογο την σειρα XD1 την κατατασει στους επικεφαλης της αγορας μαι με την σειρα Χ2000 της Sony και την 52αρα την σαν την τηλ που μπορει βασιμα να απειλησει την Pionner 5000.

Μνεια γινεται για την χρωματικη τους παλεττα αλλα και το βαθυ μαυρο που μετριεται στα 0,14 (46αρα) και 0,20 (52αρα).

Κριτικη της LC-42XD1E:

Sharp's LC42XD1E is a 1080p-compatible screen built for the latest high-definition DVD players and games consoles, and its image quality is exceptional. People with older AV tech will be restricted by its limited analogue connectivity, but this is a new breed of technology that will deal with anything the future brings

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49286421,00.htm

:firstprize:

Rivers μέχρι το Πάσχα βλέπω
να βγαίνει και αρνί Full HD:flipout: :flipout:

Είμαι σίγουρος ότι μέχρι τότε θα έχεις
πολύ περισσότερες επιλογές που
μπορεί να κάνουν την τελική επιλογή σου
ακόμα πιο δύσκολη.:grandpa:

-bye- -bye- -bye-[/QUOTE]

Αλέξη: ίσως το αισιόδοξο γεγονός για το Πάσχα αρνί Full HD:music-smiley-005: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Rivers μέχρι το Πάσχα βλέπω
να βγαίνει και αρνί Full HD

:flipout:

Λοιπον εδω υπαρχει μια αναλυση πως λειτουργει το TrueD chip της Micronas (δηλαδη ο επεξεργαστης στη σειρα XD1):

Motion blur removal

LCD TVs with truD HD100/120 combine the benefits of LCDs with the motion quality of CRTs, resulting in a picture quality that beats all other available display technologies.

truD HD100/120 removes motion blur for standard- and high-definition content by using Real Motion HD to double the picture frame rate to 100 or 120 Hz.

This method yields the sharpest edges of moving objects, and the clearest structures and textures of panned and zoomed backgrounds.

truD HD100/120 takes advantage of optimized motion vector algorithms. It beats rival technologies for motion blur reduction such as backlight scanning or black field insertion, in brightness and performance."

http://www.micronas.com/products/trud_HD/index.html

Με λιγα λογια συμφωνα με την εταιρια το 100 Hz frame rate του TrueD δινει καλυτερη εικονα απο τις 100 Hz με εισαγωγη μαυρων frame (βλεπε Samsung , Toshiba, LG) και απο το Clear LCD της Philips.

Ρε παιδιά μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση, ωστόσο δυστυχώς ακόμη με τιμές που ξεπερνάνε κατά πολύ τα 2000 χιλιάρικα θεωρώ ότι πρόκειται για όνειρο απατηλό, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των ελλήνων.
Οταν τα περισσότερα νοικοκυριά είναι χρεωμένα στα δάνεια και στις κάρτες από τους τοκογλύφους ταπεζίτες ας μην ζητάμε full hd σε αυτές τις τιμές.
Δείτε το και από αυτή την σκοπιά και πιστέψτε έχει πολύ μεγαλύτερη αξία να μπορώ να ανταποκριθώ στις μηνιαίες υποχρεώσεις μου από το να "κοσμεί", το σαλόνι μου μια full hd tv.

Απάντηση: Re: Sharp Aquos LC-42 XD1E 1920X1080 42'' LCD TV

Μου εχει κανει εντυπωση οτι η 42αρα δεν εχει το Four Wavelength backlight Που εχουν οι αλλες.

Four-Wavelength Backlight System

Perhaps the most interesting development in the AQUOS D90U models is the new Four Wavelength Backlight System. In their early days, LCD televisions were far overshadowed by plasma TVs when it came to color performance, but the newest development from Sharp may change the way you think about LCD TV. Sharp's flagship D90U line features a new Four-Wavelength Backlight system that adds a vivid crimson red to the traditional three-wavelength Red, Green and Blue LCD backlight. The result is a vast improvement in natural color reproduction—without the oversaturation that tends to feature in LCD TV panels. This advance in the Sharp AQUOS LCD TV line should really put these televisions on a par with the best plasma TVs when it comes to color performance.

http://www.lcdtvbuyingguide.com/lcdtv/2006sharp-lcd-tv.html

Επισης το νεο Hi Tech εχει δοκιμη τηλεορασεων 46-52" συμπεριλαμβανομενων και των 46XD1E και 52XD1E. Και οι δυο παιρνουν πολυ καλη βαθμολογια για την εικονα (9.0 και 9.1).

Από κατάλογο τηλεοράσεων της sharp.
Τι δεν έχει η 42άρα σε σχέση με τις 37 και 46άρες :

Advanced super view (Μοναδική οθόνη υγρών κρυστάλλων sharp υψηλής απόδοσης που κατορθώνει υψηλή ευκρίνεια, θέαση από ιδιαίτερα ευρείες γωνίες και υψηλό contrast ταυτόχρονα.)

Black TFT Lcd (Νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί παρεμβολή φωτός ώστε να ελαχιστοποιήσει την αντανάκλαση του φωτός στην επιφάνεια της οθόνης. Εντονο μαύρο και καθαρό λαμπερό κείμενο ακόμη και σε χώρους με έντονο φως.)

Οπίσθιο φωτισμό 4ων δεσμών - RGB plus (αναπαράγει σκούρο κόκκινο και φυσικούς τόνους δέρματος με τη βελτίωση της αναπαραγωγής του κόκκινου χρώματος.)

Σημαντικές διαφορές κατά τη γνώμη μου. Κρίμα για την εταιρεία που το μοντέλο με τη διάσταση που απευθύνεται στο μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Νασο ευχαριστω, την παρελαβα και πραγματι ειναι εξαιρετικη δεν εχω συνδεση το dvd ακομα(χθες το πηρα) οποτε θα κανω μια συνολικη παρουσιαση :music-smiley-005:

Καλησπέρα,μόλις μπορέσεις κάνε ενα review γιατι είδα προχτες την 46αρα (σε έντυπο) και έπαθα κάτι...Με βάση και αυτο το post είμαι μια ανάσα μακρια της.Η δεύτερη ανασα θα είναι μόλις την πληρώσω...Περιμένουμε με αγωνια φώτο και review .

Tnx

Και εγώ είμαι 1 βήμα μακριά από την 46άρα.
Εγώ πάντως θα πρότεινα (αν δεν βιάζεστε) λίγο υπομονή για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Από ότι διαβάζω στο AvForums.com έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Αμερική το επόμενο μοντέλο D92U (για Ευρώπη HD1E) και η XD1Ε οδηγείται σε σημαντική μείωση τιμής και πιθανόν κατάργηση!!! (αυτό ίσως να οφείλεται και στα προβλήματα Banding που εμφάνισε η συγκεκριμένη σειρά).

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=442453

Οι διαφορές με την XD1E που βλέπω είναι

-2500:1 Contrast
-3 HDMI (Πιθανότατα 1.3)
-HDD
-HD Tuner
-5 Wavelength Backlight

Υ.Γ. Το αμερικάνικο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 3Hdmi και 2Component και 1 DVI ΟΛΑ με 1080p (6 είσοδοι 1080p!!!!)
... Μακάρι να έρθει και εδώ (Ευρώπη) έτσι ...

Οι αισιόδοξοι μιλάνε για Γενάρη-Φλεβάρη και οι απαισιόδοξοι για Απρίλη!
Η τιμή της είναι λίγο πιο ακριβή από την XD1 στην Αμερική, οπότε λογικά θα πρέπει και εδώ να μην είναι απλησίαστη.

Edit
Υ.Γ.2
Η φωτογραφία που postare Ο φίλος karalrs πιο πάνω είναι από την HD1E

Last edited: