Sharp Aquos LC-46XL1E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: NEW SHARP AQUOS XL1 SERIES

The equipment recognizes films recorded in 24p quality, and automatically represents these in the outline-sharper 120 Hz-technology.

Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα.Ισα ίσα με ανησυχεί.
Τι θα πεί το αναγνωρίζει και το μετατρέπει σε 120 ΗΖ ?

Το θεωρώ κουφό (συγγνώμη κι όλας μπορεί να μου διαφεύγει κάτι..)
Το πρόβλημα με τα 24 fps στην μη ύποστήριξή του είναι το 3:2 pulldown και σκαλώματα στην κίνηση.

Τι δουλειά έχουν τα 120Hz εδώ ? Δεν μιλάμε για 24Hz αλλά για 24fps (frames per second),

Μακάρι να πέφτω έξω αλλά μου μυρίζει μαϊμουδιά..

και όλα αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση που έβγαλε η Sharp τον Μάρτιο.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους όμως που κυκλοφορούν τώρα,δεν αναγράφεται τίποτα από τα παραπάνω,..:ADFAD2:

Re: Απάντηση: NEW SHARP AQUOS XL1 SERIES

Ετσι και αλλιως οι τηλεορασεις που υποστηριζουν 24p δεν τα δειχνουν οπως ειναι γιατι με 24 Hz συχνοτητα ανανεωσης οθονης οπως καταλαβαινεις θα υπαρχει προβλημα. Αντιθετα γινεται συνηθως μετατροπη σε 48 Hz η 72 Hz (διπλασιασμος η τριπλασιασμος των καρε).

Ετσι και με τα 120 Hz εχουμε πενταπλασιασμο των καρε.

Re: NEW SHARP AQUOS XL1 SERIES

ρε παιδιά έχω καταλήξει σε sharp 42 full hd!
αξίζει να περιμένω τις xl , ή να τσιμπήσω μία τώρα να τελειώνω?
με ενδιαφέρει το 1:1 @ 1920*1080 τουλάχιστον στις hdmi!!!

Αυτή η σειρά δεν θα βγεί σε 42"!Η μικρότερη είναι 46"

ρε παιδιά έχω καταλήξει σε sharp 42 full hd!
αξίζει να περιμένω τις xl , ή να τσιμπήσω μία τώρα να τελειώνω?
με ενδιαφέρει το 1:1 @ 1920*1080 τουλάχιστον στις hdmi!!!

Η προσωπική μου άποψη, αν θέλεις, όσο πιο τελευταίας γενιάς LCD κάποιος έχει, τόσο, καλύτερη από την προηγούμενης είναι, για SD σήμα και μεγάλα πάντα ιντσάζ. Βλέπε το TrueD HD τσιπάκι που εφοδιάζει την τελευταία γενιά LCD η Sharp, πριν ήταν TrueD σκέτο και πιο πριν ... τίποτε ή σχεδόν τίποτε, χρησιμοποιούσε λογισμικό σε τσιπάκι με λίγα bit. Εγώ θα περίμενα, οι εκπλήξεις που αναμένουμε μετά τον Σεπτέμβριο θα είναι πολλές.

Ήρθαν στο Πλαίσιο!!!!!!3.200Ε η 46άρα και 4.100Ε η 52άρα!!!!

Με τετοια τιμη...... γιαυτο θα τους ξεσκισει ολους η σονυ τελικα .
10 θα πουλαει αυτη και μια ολοι οι υπολοιποι μαζι:flipout::flipout:
Μολις σκασουν μυτη και οι καινουργιες full και 100ΗΖ των sony ,tosh και των υπολοιπων αττικης να δουμε ποιος θα πληρωνει για 6 ιντσες παραπανω 1000 ευρω. Στο τελος θα μενουν στα " ραφια "οι πανακριβες 32ρες και οι extra large συγγενεις .

Αυτές παρουσιάστηκαν Αμερική. Πιο λεπτές από ποτέ λέει ...

42-Smaller-Than-40.jpg

http://www.hdtvorigin.com/hdtv/sharp-aquos-new-d64u-lcd-hdtv-series-introduction/

http://gizmodo.com/gadgets/breaking...he-thinnest-aquos-lcd-tv-line-ever-289540.php

Να υποθέσω πως είναι άλλη σειρα ?

Πρέπει να ναι η σειρά HD1 που αντικαθιστά τη σειρά XD1

Απάντηση: NEW SHARP AQUOS XL1 SERIES

Την είδαμε χθες το πρωί ( εγώ και ο Τρυφωνίδης) Η τηλεόραση έχει καταπληκτική κίνηση σε dvd χωρίς το παραμικρό σκάλωμα στην εικόνα χάρη στα 100hz και σε ένα ιδικό φίλτρο κάτι σας το pixel plus της Philips . Πολύ καλό και το μαύρο της που καταφέρνει να περάσει άψογα τα γνωστά clip test όπως αυτό του van Ηelsing . Έχει πολύ καλή οπτική γωνία που σου επιτρέπει να βλέπεις σχεδόν τέλεια από κάθε φυσιολογική θέση. Την συνδέσαμε και με ένα macbook για HD αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε την επιθυμητή ανάλυση και αρκεστήκαμε σε περίπου αναλύσεις . Να σημειωθεί ότι η σύνδεση με το dvd player ήταν με scart σε RGB και όχι με HDMI και παρόλα αυτά τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικότατα για τον υποψήφιο αγοραστή. . Τις προσεχής μέρες θα την τσεκάρουμε ( μάλλον σπίτι μου ) με BR & HD-DVD .
Εν αναμονή λοιπόν του νέου test με την συμμετοχή κι άλλων ¨βλαμμένων ¨όπως λέει και ο φίλος μου ο Μιχάλης.

Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

sharp_lc_46xl1e_lsa.jpg

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης με την 29αρα Philips mach line αποφάσισα να μεταβώ στο στρατόπεδο των LCD . Βλέπετε τα τελευταία χρόνια αντικαθιστώ μόνο προβολείς. Μετά από όχι και τόσο ώριμη σκέψη αποφάσισα να αγοράσω την Sharp Aquos LC-46 XL1E . Την παρέλαβα χθες τα απόγευμα και πρόλαβα ίσα ίσα να την παίξω λίγο σε όλα τα φορμάτ εκτός BR. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες με αποκορύφωμα την κίνηση που πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δει από LCD . Τελικά τα 100hz κάνουν δουλεία σε συνδυασμό με τα 4 ms . Από εισόδους έχει

2 HDMI 1,3 ,
2 scart ,
1 S-VHS,
1VGA
1 component μέσο adaptor από την VGA ( περιέχετε)
1 είσοδο ήχου από PC ,
1 composite
1 RS-232C ,
1 υποδοχή για συνδρομητική κάρτα ψηφιακών καναλιών επίγειας τηλεόρασης
1 έξοδο ήχου ( stereo)
1 jack για ακουστικά

Το menu υποστηρίζει ελληνικά όπως και το teletext και το manual είναι και στα ελληνικά ενώ υποστηρίζει και επίγειο ψηφιακό δεκτή ( DTV) για τα ψιφιακά της ΕΡΤ

Αναμένετε εξονυχιστικός έλεγχος από γνωστό ΤΙΜ των βορείων αύριο το απόγευμα με BR και HD-DVD players , HTPC , DVD upscaling τηλεοπτικό και δορυφορικό σήμα . Θ ακολουθήσει αναλυτικό review .

Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

αχχχχχ τυχερέ... Άντε καλές θεάσεις να έχεις... Είναι πραγματικά πολύ όμορφη...