Sharp Aquos LC-46XL1E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

…βρε μάνα μου άσε τα secret menu και τις ρυθμίσεις και απήλαυσε το μηχάνημα ;)
.
.
.
.
.
.
.

Κώστα, Καλές θεάσεις (άντε του χρόνου και με ένα DiLA ;) )

Απάντηση: Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

…βρε μάνα μου άσε τα secret menu και τις ρυθμίσεις και απήλαυσε το μηχάνημα ;)
.
.
.
.
.
.
.

Κώστα, Καλές θεάσεις (άντε του χρόνου και με ένα DiLA ;) )

Ευχαριστώ Γιώργη . Του χρόνου σίγουρα με dila . Όπου νάνε θ αρχίσει το ξεπούλημα.

Το service menu είναι απαραίτητο καθώς έχει μια πρασινίλα γενικός σε όλο το panel και ιδιαίτερα στα σκοτεινά πλάνα είναι αρκετά ενοχλητικό .

Ευχαριστώ Γιώργη . Του χρόνου σίγουρα με dila . Όπου νάνε θ αρχίσει το ξεπούλημα.

Το service menu είναι απαραίτητο καθώς έχει μια πρασινίλα γενικός σε όλο το panel και ιδιαίτερα στα σκοτεινά πλάνα είναι αρκετά ενοχλητικό .

Κωστα τις κινήσεις τις "κάνεις" από την tv και όχι από το remote πιστεύω...

Κωστα τις κινήσεις τις "κάνεις" από την tv και όχι από το remote πιστεύω...
Τις έκανα κι απ τα δύο αλλά τίποτα . Η μία εκ αυτών δεν γίνεται πάνω απ την TV καθώς δεν υπάρχει πλήκτρο insert

Κωστα καλοριζικη και καλες θεασεις φιλε. Καταπληκτικη TV απο οσα εχω διαβασει και απο εμφανιση κουκλα..

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ! και να περνουν και αλλοι σειρα ...(Χριστουγεννα ισως?)

Κωστα καλοριζικη και καλες θεασεις φιλε. Καταπληκτικη TV απο οσα εχω διαβασει και απο εμφανιση κουκλα..

Όντως είναι πανέμορφη...

Κρίμα που δεν βγαίνει και μικρότερα ιντσάζ...

Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Τελικά κατάφερα και μπήκα στο service menu αλλά εκεί γίνεται λίγο χαμός . Θα κάνω μια προσπάθεια να την καλιμπράρω

Δεν εχω διαβασει ολοκληρο το thread και δε ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν ρυθμισεις στο μενου "colour" για καθε ενα απο τα χρωματα(green-red-blue)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Δεν εχω διαβασει ολοκληρο το thread και δε ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα νομιζω οτι υπαρχουν ρυθμισεις στο μενου "colour" για καθε ενα απο τα χρωματα(green-red-blue)....
Ναι έχει στο κρυφό μενού ρυθμίσεις για το κάθε χρώμα ξεχωριστά . Μόνο που για το κάθε χρώμα έχει 8 . Από 4 σε κάθε καρτέλα .

Φίλε Κώστα να σε ενημερώσω πως το technixx.gr πουλάει την τηλεόρασή σου μόνο 2.500Ε!!!!Πόσο την πήρες εσύ?3200Ε??????......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Ναι έχει στο κρυφό μενού ρυθμίσεις για το κάθε χρώμα ξεχωριστά . Μόνο που για το κάθε χρώμα έχει 8 . Από 4 σε κάθε καρτέλα .

Οχι στο κρυφο,στο κανονικο μενου πρεπει να εχει ρυθμισεις για το καθε χρωμα ξεχωριστα(απλα αυξηση-μειωση)....κατι πηρε το ματι μου για την 46-xd1 οτι εχει)

Φίλε Κώστα να σε ενημερώσω πως το technixx.gr πουλάει την τηλεόρασή σου μόνο 2.500Ε!!!!Πόσο την πήρες εσύ?3200Ε??????......
2600 αλλά τώρα έχει 2400εδω: http://thetvshop.blogspot.com/

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Οχι στο κρυφο,στο κανονικο μενου πρεπει να εχει ρυθμισεις για το καθε χρωμα ξεχωριστα(απλα αυξηση-μειωση)....κατι πηρε το ματι μου για την 46-xd1 οτι εχει)
όχι δεν έχει

Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Αφού παγιδεύτηκα αρκετές ώρες στο serive menu δεν κατάφερα τελικά να βελτιώσω την κατάσταση . Μόνο χειρότερα μπόρεσα να την κάνω να παίξει . Επανέφερα τα πάντα στις στις αρχικές τους ρυθμίσεις αφού προνόησα ( να σε καλά Μανόλη ) και φωτογράφισα από πριν την κάθε καρτέλα.
Αυτές τις μέρες θα έρθει τεχνικός από την Sharp να την καλιμπράρει. Αν δεν τα καταφέρει θα την αντικαταστήσουν . Το ερώτημα είναι κατά πόσο σωστά ρυθμισμένη θα είναι η νέα αν τελικά την αντικαταστήσω. Άρε Καστρουνή γιατί να μην έρχεσαι πιο συχνά στη Σαλονίκη . Πάντως ρε παιδιά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν θέλεις τηλεόραση για τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια τα 1080p είναι ακατάλληλα . Μια LG 720p που έχω στο μαγαζί τα παίζει πολύ καλύτερα εκτός βέβαια από την κίνηση.. Ίσως θα έπρεπε οι εταιρίες να κατασκευάζουν κάποιο πάνελ στα 480p για τηλεοπτικό σήμα γι αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει το dvd και τα HD μέσα , η έστω να είχες την δυνατότητα να αλλάζεις την ανάλυση της tv μέσο μενού .

Δεν νομίζω να την πήρες με αυτή την ανάλυση μόνο για τα τηλεοπτικά προγράμματα ε;
. Τελικά Μιχάλη μου μάλλον γι αυτό την πήρα αφού για τις ταινίες μου καθαρίζει ο BenQ. Σήμερα το μεσημέρι θα έρθει ο τεχνικός να την παραλάβει .

Ίσως λοιπόν, αυτή την περίοδο η αγορά μιας εκ των Sony D3000 να είναι ό,τι καλύτερο,για κάποιον που απαιτεί από την τηλεόρασή του μια πολύπλευρη χρήση (συμπεριλαμβανομένης κατα μεγάλο μερος και της τηλεοπτικής χρήσης της με τα Ελληνικά κανάλια) .... :antlers:

Μπορεί βέβαια να ΜΗΝ είναι 1080p το πάνελ της, αλλά ακόμα και Blu-Ray που την έχω δει να παίζει, ομολογώ ότι μου έπεσε το σαγόνι....:ernaehrung004:

Φανταζομαι το ίδιο καλά θα τα πηγαίνει και με τις κονσόλες...
Όσο για το κλείδωμά της με PC, με ενα προγραμματάκι όπως το powerstrip, θα μπορούμε να φτιάξουμε μια custom ανάλυση της τάξης των 1363*768p ....
Εξάλου στα μικρά μεγέθη (32-37'') , η διαφορά μεταξύ 720p και 1080p ανάλυσης από απόσταση θέασης τα 2,5-3 μέτρα, θα πρέπει να είναι αμεληταία!

Ειλικρινά Κώστα, παρακολουθώ ανελειπώς το θέμα αυτό σχετικά με την Sharp από όταν το ξεκίνησες, μιας και σκοπεύω σύντομα να αντικαταστήσω την 32αρα SONY CRT που έχω στο δωμάτιό μου, αλλά μετά και από τα τελευταία σου post, ίσως δεν είναι ακόμα ώρα να προχωρήσω σε αγορά 1080p..... Δεν συμφωνείς??? :huh2:

Υ.Γ. Και εμενα για τις ταινίες μου καθαρίζει ο Epson που έχω στο σαλόνι...

Last edited:

Κώστα γιατί να την παραλάβει; Δεν μπορεί επί τόπου να την ρυθμίσει ή φοβούνται μήπως μαθευτούν τα μυστικά της δουλειάς; :flipout:

Και πότε θα στην ξαναφέρουν;