Sharp Aquos LC-46XL1E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα LCD . Και η τιμή της όμως ήταν αρκετά καλύτερη απ την Kuro. Άσε που είπα κι εγώ να μπω στο club των 1080p . Τελικά αν καταφέρεις και πάρεις καλή λήψη απ τα επίγεια κανάλια η TV απογειώνεται . Χθες έπαιξα λίγο με την κεραία και κατάφερα να δω το mega όπως βλέπω και το ZDF . Τρισδιάστατη εικόνα , πολύ καλό μαύρο και τρομερά χρώματα , εκτός βέβαια του προβλήματος που σε κάποια σκοτεινά πλάνα πρασίνιζε. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο ενοχλητικό αλλά ξέρετε εσείς πώς είναι να είσαι άρρωστος ψάχνοντας την λεπτομέρεια . Την στιγμή αυτή την έχω φορτωμένη στο αμάξι μου και το μεσημέρι που σχολάω θα πάω να την αλλάξω. Οπότε αύριο θα σας έχω νέα .

Λοιπόν . Η αντικατάσταση έγινε . Η νέα TV παίζει καλύτερα όχι όμως τέλεια . Το πράσινο χρώμα ακόμα είναι αισθητό αλλά μόνο αν κάτσεις και το παρατηρήσεις . Σαφώς καλύτερα απ την πρώτη. Επίσης έχει βελτιωθεί και η γωνία θέασης . Σε γενικές γραμμές έχει εξαιρετική εικόνα και με ένα σχολαστικό καλομπράρισμα πιστεύω πως θα γίνει η καλύτερη LCD που κυκλοφορεί και δεν υπερβάλω. Μεγεία μου λοιπόν και το μόνο που μου απομένει είναι μια επίσκεψή του Μανώλη .

Κωστα, τι να πουμε τωρα, παλι καλωριζικη? :ernaehrung004:

Στα αναλογικα καναλια τι λεει? Κανει πιξελιαρισμα καθολου?

Αναλόγως το κανάλι και το τι παίζει . στον Alpha για παράδιγμα που νόμιζα ότι έχω πολύ καλή εικόνα με την Crt μου κάνει . Βέβαια για να το δεις πρέπει να πλησιάσεις στο μισό μέτρο

Αν φαινεται μονο απο το μισο μετρο, τοτε δεν το συζηταμε καθολου. Ειναι σαν να μην υπαρχει!

Και επιτέλους την κρέμασα . Αφού έψαξα για βάσεις στο εμπόριο , μου φάνηκε κοροϊδία να δώσω 100 + για δυο σιδερά. Έτσι πήγα σε φίλο που ασχολείται με κατασκευές από σιδερό και μου έκανε μια κατασκευή που θα δείτε στις φωτό . Σηκώνει όχι 45 κιλά που είναι η TV αλλά 145 . Είναι στιβαρή κατασκευή και κρεμάς και ξεκρεμάς την tv με μια κίνηση .
Και το κυριότερο δεν μου στοίχισε απολύτως τίποτα.

Attachments

• P1010178.JPG
    P1010178.JPG
    99.9 KB · Views: 79
  • P1010183.JPG
    P1010183.JPG
    88.4 KB · Views: 64
  • P1010184.JPG
    P1010184.JPG
    89.3 KB · Views: 56
  • P1010180.JPG
    P1010180.JPG
    90.5 KB · Views: 70
  • P1010188.JPG
    P1010188.JPG
    99.9 KB · Views: 101
Last edited:

Ωραία πολύ η βάση κ φυσικά καλορίζικη η τηλ.
Αλήθεια, αν σπρωχτεί η τηλ δεν θα πέσει από την βάση της ??? Φαίνεται να μην στηρίζεται αριστερά/δεξιά...

Ωραία πολύ η βάση κ φυσικά καλορίζικη η τηλ.
Αλήθεια, αν σπρωχτεί η τηλ δεν θα πέσει από την βάση της ??? Φαίνεται να μην στηρίζεται αριστερά/δεξιά...
Μιχάλη δεν κουνιέται με τίποτα για να την αλλάξω θέσει αριστερά - δεξιά πρέπει να την σηκώσω καθώς τα 47 κιλά της δεν επιτρέπουν μετακινήσεις. Αν βέβαια θέλω μπορώ να βάλω και ένα κομμάτι λάστιχο στις επαφές του μέταλλου έτσι ώστε να μην μετακινείται ακόμα και με προσπάθεια

Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

Τελικα ,αφου για καιρο παρακολουθουσα τις συζητησεις σας,κατεληξα και αγορασα την Sharp Aquos LC-46 XL1E
Ευχαριστω κατα αρχην για την βοηθεια που μου προσφερατε μεσα απο το forum.
Τωρα οι πρωτες εντυπωσεις
Η συσκευη ,η ποιοτητα κατασκευης, το μεγεθος και η ποιοτητα της εικονας ηταν παραπανω απο τις προσδοκιες μου.
Η εικονα απο τα αλλα μοντελα που εβλεπα στα καταστηματα κατα την ερευνα αγορας με ειχε απογοητεψει σχετικα με την εικονα που ηταν σε θεση να δωσουν οι LCD.

Παροτι ακομη δεν μπορεσα να τροφοδοτησω την Sharp Aquos LC-46 XL1E με σημα Full HD 1080p ή τουλαχιστον με ενα καλο dvd ,εχω μεινει ενθουσιασμενος με την αψογη κινηση ,τα χρωματα,την γεωμετρια της εικονας.
Η ποιο αξιοπρεπης πηγη σηματος που μπορεσα να δοκιμασω ηταν αυτη της vga μεσω του laptop σε αναλυση μονο(1024χ728).Η εικονα ηταν καθηλωτικη.Σαν οθονη pc ηταν αψογη.
Δεν υπαρχει κατι προς το παρων που να με προβληματισε.
Περισοτερες εντυπωσεις σε λιγο καιρο...μεχρι να την μαθω καλυτερα..

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα αλλο θεμα..
Εχω ξεκινησει την ερευνα αγορας νεου PC με σκοπο την συνδεση με την LCD 100Hz 46'' Aquos LC-46XL1E και την χρηση του ως media center.
Θα ηθελα την γνωμη σας και τις επισημανσεις σας για το τι πρεπει να προσεξω κατα την επιλογη της συνθεσης του Pc.

Πιστευω να μην σας κουρασα με το μεγεθος του μηνυματος...και ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια ....

Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!

ΥΓ Καλως ήρθες!!

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα αλλο θεμα..
Εχω ξεκινησει την ερευνα αγορας νεου PC με σκοπο την συνδεση με την LCD 100Hz 46'' Aquos LC-46XL1E και την χρηση του ως media center.
Θα ηθελα την γνωμη σας και τις επισημανσεις σας για το τι πρεπει να προσεξω κατα την επιλογη της συνθεσης του Pc.

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=21

Για κόπιασε και στα πιο... απόκρυφα...

Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

Καλορίζικη και από μένα .

Όπως είπε και ο CENTRAL στην κατηγορία HTPC υπάρχει μπόλικο υλικό για μελέτη. Αν δεν είναι αρκετό άνοιξε ένα thread εκεί και σίγουρα θα πάρεις απαντήσεις για τα ερωτήματά σου.

Ευχαριστω για τις ευχες...

Τωρα σχετικα με το Pc

Εχω υπ'οψην μου την κατηγορία HTPC του forum αλλα θα ηθελα κατι ποιο συγκεκριμενο...δηλαδη καποιον.. που να εχει στησει προσφατα ή βρισκεται σε φαση δημιουργιας , ενος αναλογου συστηματος PC, για να συζητησουμε τις λυσεις που μπορουμε να δωσουμε για να πετυχουμε ενα καλο αποτελεσμα...

Κωστα να σου ευχηθω και εγω,εστω και λιγο ετεροχρονισμενα,καλοριζικη και καλες θεασεις.
Ειναι γεγονος οτι ολο αυτο τον καιρο παρακουλουθουσα την παρουσιαση που εκανες για την δικη σου.(μολις την εβαλα να παιξει για πρωτη φορα κοιτουσα μηπως δω "πρασινα").Ομολογω πως επηρεασες αρκετα την επιλογη μου...

Ερωτηση: πως μπορω να ανεβασω καποια φωτογραφια στο post ?

Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

Πατάς το Go Advanced κάτω δεξιά και αφού γράψεις το κείμενο που θέλεις πατάς διαχείριση συνημμένων αρχείων . με το αναζήτηση βρίσκεις τις φωτο που έχεις αποθηκεύσει στο σκληρό σου και τις κάνεις διπλό κλικ , μια κάθε φορά . Αρκεί οι φωτο να μην έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από 293kb

Απο που την αγόρασες και πόσο?