Sharp Aquos LC-46XL1E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

Ειμαι απο Λαρισα και κατοικω στον Πυργετο ενα χωριο λιγο μετα τα Τεμπη και πριν την Πλαταμωνα.
Την tv την αγορασα απο καταστημα ηλεκτρικων του χωριου μου στα 2.800,00 ευρω.Η καλυτερη τιμη που βρηκα στα καταστηματα Λαρισας και Κατερινης που εκανα την ερευνα αγορας ηταν 2700,00 ερω.

Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E εντυπωσεις

προσπαθεια ανεβασματος φωτογραφιας

Attachments

• tv2.jpg
    tv2.jpg
    95.1 KB · Views: 78
Re: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Καλημέρα σας κύριοι.
Τελικά φίλε Κώστα, το πρόβλημα με την πρασινίλα λύθηκε;
Πόσο μεγάλο είναι τελικά, γιατί η αλήθεια είναι ότι με έχει επηρεάσει πολύ θετικά η γνώμη σου σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά είμαι λίγο "Ψείρας" και φοβάμαι μην απογοητευτώ τελικώς.
Επίσης σε έκθεση (Plaisio) που την είδα, σαν να μου φάνηκε να υστερεί λιγάκι σε χρώματα σε σχέση με πχ μία εφάμιλη Philips δίπλα (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά επίσης φτηνή). Ισχύει, ή απλά οι ρυθμίσεις της στην έκθεση ήταν για τα μπάζα;
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Sharp Aquos LC-46 XL1E ( την πήρα )

Αντίθέτος εγώ στο πλαίσιο στη Θεσσαλονίκης είδα ακριβός το αντίθετο σε σχέση με τις άλλες που είχε στημένες . τα χρώματα ήταν πιο φυσικά και η απόδοση του κόκκινού είναι ένα κλικ πάνω απ όλες τις άλλες καθώς είναι η μόνη που χρησιμοποιεί εκτός από τα κλασικά red – green –blue – black και το magenta . Τώρα για το τσιμπημένο πράσινο προσπάθησα αρκετά μέσα απ το service menu αλλά δεν τα κατάφερα αφού δεν είναι και τόσο εύκολο να ρυθμίσεις το gamma . Εγώ κατέβαζα όλα τα πράσινα αλλά μπορεί να ήθελε ν ανεβάσω κάποιο άλλο χρώμα για να ισορροπήσει . Βέβαια είναι ορατό έντονα μόνο σε τηλεοπτικό σήμα και μάλιστα όταν το θέμα που προβάλλεται είναι άθλιο . σε φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να ψάχνεσαι για να το δεις . Σε HD δε είναι σχεδόν ανύπαρκτο το πρόβλημα . Παρ όλα αυτά είναι καθαρά θέμα ρύθμισης αφού προχθές είδα μια άλλη ίδια και έπαιζε μια χαρά .
Το ξανά έγραψα και παραπάνω . Η συνολική της εικόνα για τα δικά μου μάτια είναι πάρα πολύ καλή και ανώτερη από άλλες Lcd που έχω δει .

Γεια σας παιδιά.
Ένας πρώην αναποφάσιστος προσχώρησε από εχθές στο club των ευτυχισμένων ( ??) κατόχων μιας νέας γενιάς LCD. Έφτασα και εγώ στην Ιθάκη μου μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι περίπου ενός έτους. Μέσα από παλινωδίες και αλλαγές στρατοπέδων , θεωρητική αναζήτηση ( review, forum , test) αλλά και πρακτική αναζήτηση σε TVμάγαζα ( αμέτρητες θεάσεις) κατέληξα στην Sharp Aquos LC-46 XL1E.
Πριν κάνω μια σύντομη παρουσίαση ( ξέρω ότι και άλλοι φίλοι έχουν προβεί σε παρόμοια για την ίδια TV) θέλω να καταθέσω το πλέον έντονο συναίσθημα την επόμενη της αγοράς φίλοι μου τη μεγαλύτερη ομορφιά έχει το ταξίδι για την ( TV) Ιθάκη . Επί ένα έτος ( την περίοδο αναζήτησης) ήμουν κάτοχος εκατοντάδων TV, plasma – LCD, με μικρές και μεγάλες οθόνες, sony – pioneer-philips-sharp-pana κλπ και σήμερα έχω μόνο ΜΙΑ.
Τι με οδήγησε στην απόφασή μου μη με ρωτήσετε, δεν ήταν ένα κριτήριο και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η αναποφασιστικότητα στην αναζήτηση TV ,παιδιά , είναι τρομερή αρρώστια που σε χαζεύει, σε μαγεύει σε τρελαίνει και τελικά μπορεί να πάρεις όποια βρεθεί στο δρόμο σου την κρίσιμη στιγμή και το πρωί ξεμέθυστος να μην αναγνωρίζεις αυτή που κοιμάται δίπλα σου.
Ευτυχώς ήμουν από τους τυχερούς , αυτή που κοιμήθηκα το βράδυ μαζί της ήταν η ίδια και το πρωί.
Πολύ καλή TV σου παρέχει ότι υπόσχεται με τα 4 ms , τα 100 Hz , το HD, την μεγάλη αντίθεση. Όμορφη, στιβαρή κατασκευή , ωραίο μαύρο.
Σας κούρασα.
Θα επανέλθω μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, αλλά και με οδηγίες για αναποφάσιστους.
Κώστα, η πρασινίλα αφορά κανάλια με κακή ποιότητα σήματος.

Απάντηση: Αναποφάσιστος σκοράρει με Sharp Aquos LC-46 XL1E

Καλές θεάσεις ..... μέχρι το επόμενο ταξίδι :smile:

Περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις και από σένα για μία πολύ αξιόλογη πρόταση όπως φαίνεται.

Καλό θα ήταν, αν δεν διαφωνείς φυσικά, να γράψεις τα σχόλια σου στο ήδη ανοιχτό thread , ώστε να τα έχουμε όλα σε ένα νοικοκυρεμένα -bye-

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13722

Edit: Καλώς ήρθες και στο forum.

Καλορίζικη.

Έχασες και εσύ το νόημα της ζωής. :flipout:
Αλήθεια δεν νιώθεις ένα κενό μέσα σου τώρα?

Είμαι πολύ ευχάριστο να διαβάζεις το πρώτο μήνυμα του νέου μας φίλου και να περιγράφονται τόσα όμορφα πράγματα...

Παύλο καλωσήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Παυλο, καλωριζικη κι απο εμενα και καλες θεασεις!! :ernaehrung004:

Κι οπως ειπε κι ο Γιωργος, τις εντυπωσεις σου καλυτερα στο αλλο thread για να τα εχουμε μαζεμενα για τη συγκεκριμενη τηλεοραση. *-bye-

Re: Αναποφάσιστος σκοράρει με Sharp Aquos LC-46 XL1E

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!

Πολύ καλή TV σου παρέχει ότι υπόσχεται με τα 4 ms , τα 100 Hz , το HD, την μεγάλη αντίθεση.

Κοιτα να με τι παραμυθιαζουν τον κοσμο, με ms/Hz και αναλυσεις αντι να κοιταξουν την ουσια και να δωσουν lifetime συνδρομη στο Playboy Channel.

Ας ειναι λοιπον, καλοριζικη :D

Καλώς όρισες στο κλάμπ, εξαιρετικός τρόπος χαιρετίσματος νέου μέλους, πόσο μάλλον όταν αυτός γίνεται με ένα κόσμημα σαν την Sharp Aquos LC-46 XL1E, εύχομαι καλορίζικος και καλές θεάσεις.

Βαρια περιπτωση....
Μεγεις & καλως ηρθες

Φίλε Αντώνη,
Η ζωή δεν σταματάει, βάζει νέους στόχους
Η κρεβατοκάμαρα θέλει ένα plasma-taki (λόγω σκότους) και έτσι ξεκινώ από αύριο την περιπέτεια της αναζήτησης ( θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου)

Last edited:
Re: Απάντηση: Αναποφάσιστος σκοράρει με Sharp Aquos LC-46 XL1E

Καλορίζικη.

Έχασες και εσύ το νόημα της ζωής. :flipout:
Αλήθεια δεν νιώθεις ένα κενό μέσα σου τώρα?

Φίλε Αντώνη,
Η ζωή δεν σταματάει, βάζει νέους στόχους
Η κρεβατοκάμαρα θέλει ένα plasma-taki (λόγω σκότους) και έτσι ξεκινώ από αύριο την περιπέτεια της αναζήτησης ( θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου)