Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

ρε παιδία τα firmware έχουν μέσα την ελληνική γλώσσα???? ρωτάω επειδή είναι γερμανικό το site.
Αν το βάλει κανείς ας πεί διαφορές - διορθώσεις (π.χ. στα ελληνικά να γράφει "ΠΙΣΩ" αντί για "ΜΑΥΡΟ", απο την αποτυχημένη μετάφραση του BACK (BLACK).

Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Εδώ και μέρες παρακολουθούσα τις τιμές των sharp και σκεφτόμουν πολύ την αγορά της της 52"XL2 η οποία είχε πέσει στην τιμή των 2780 στο technixx και 2850 στην ηχοέκφραση.
Με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα ενώ περίμενα να πέσει λίγο ακόμα.................................:violent-smiley-030:

http://www.skroutz.gr/s/30773/Sharp-LC-52XL2E-52%22.html?keyphrase=SHARP+AQUOS+LC-52XL2E

Ευτυχώς που υπάρχει και η toshiba

Re: Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Εδώ και μέρες παρακολουθούσα τις τιμές των sharp και σκεφτόμουν πολύ την αγορά της της 52"XL2 η οποία είχε πέσει στην τιμή των 2780 στο technixx και 2850 στην ηχοέκφραση.
Με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα ενώ περίμενα να πέσει λίγο ακόμα.................................:violent-smiley-030:

http://www.skroutz.gr/s/30773/Sharp-LC-52XL2E-52%22.html?keyphrase=SHARP+AQUOS+LC-52XL2E

Γιατι δεν χτυπας την 52αρα W3000+bluray player=2600?

Φαινετε οτι επιτελους ηρθαν τα καραβια με το εμπορευμα και αφου ειναι διαθεσιμες πλεον τις πουλανε κανονικα .
Γιατι ως γνωστον αμα δεν εχεις να παραδωσεις τις χαριζεις κιολας.:flipout::flipout:

Δεν έπαιρνες την 52'' με το group buy? 2900 μας την είχε αφήσει το Δεκέμβριο ο Κασελάκης... ΘΕΟΣ!

Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Θα αγοράσω, τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.
Μέχρι τότε πιστεύω θα γίνουν πράματα και θαύματα!

SHARP AQUOS LC-32X20E

Καλησπέρα! και καλώς σας βρήκα
Ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοιο φόρουμ με τόσες πληροφορίες για ΤV,πόνεσαν τα μάτια μου να διαβάζω.
Πριν ένα χρόνο αγοράσαμε αυτήν την τηλεόραση,δεν είχα ιδέα για τέτοιες συσκευές οπότε ζητάω την γνώμη σας
Κάναμε καλή επιλογή???
Από ότι βλέπω τώρα θα μπορούσα να πάρω και μεγαλύτερη αφού βλέπουμε και στα 3,5 μέτρα αλλά και στα 2 μέτρα.
Ξέρετε εάν αυτή η tv έχει ψηφιακό δέκτη???
Γράφει ότι είναι lcd αν ήταν led lcd θα το έγραφε???
όλα αυτά που γράφεται για contrast και αναλύσεις που τα γράφει γιατί δεν βλέπω τίποτα από πίσω
συγνώμη αν κανω και κουτές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα
σας ευχαριστώ

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στη παρέα μας...

...όπως βλέπεις υπάρχει νήμα για το μοντέλο που έχεις στην κατοχή σου και όπως εύκολα μπορείς να συμπεράνεις αν πας στην 1η σελίδα του παρόντος θα δεις ότι πρόκειται για μοντέλο του 2007 και μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις που υπήρχαν γι' αυτή...

...αν μας είχες βρει νωρίτερα είναι σίγουρο ότι δεν θα την αγόραζες το 2009...;)

Η τηλεόραση δεν διαθέτει ψηφιακό δέκτη για τις μεταδόσεις της Digea που θα ξεκινήσουν εντός Ιουνίου (υποθέτω ότι αυτή είναι η απορία σου), είναι LCD και καμία τηλεόραση δεν γράφει πάνω της contrast και αναλύσεις, έχει τις διαφημιστικές ετικέτες που βάζει στο πλαίσιο ο κατασκευαστής, τις οποίες συνήθως αφαιρούμε μετά την παραλαβή.

Καλώς ήρθες και πάλι.

Last edited:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση
Μακάρι να σας είχα βρει νωρίτερα,θα διάλεγα πιο προσεκτικά
Τώρα θέλω να αγοράσω μια για τα παιδιά μου,δεν θα την ξαναπατήσω.
Ευχαριστώ :2thumb22sup:

ΕΧΩ ΜΙΑ SHARP LC-42XL2E.ΥΠΑΡΧΕΙ CI MODULE ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ TV ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ TA MPEG4 ΚΑΝΑΛΙΑ; Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ CI ΚΑΡΤΑ;

Εγω δεν εχω βρει πάντως και αυτη που κυκλοφορει η neotion, την δοκιμασα και δεν παιζει