Re: Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °
Το σηματακι το εχει, ΚΑΙ εκει ΑΛΛΑ και σε διαφορα αλλα site της ιδιας της Sharp. Το θεμα ειναι οτι στα μισα site (πχ αγγλικο και ελληνικο) εχει το σημα, και στα αλλα μισα (γερμανικο, γαλλικο κτλ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!!! :furious3:
Ετσι και εγω κατεβασα τα manual (απο το link που δινεις στο download center) της XL1 και της XL2.
Η μοναδικη διαφορα τους ειναι οτι στην
XL2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ TRUD!!!
Αρα αφου στο manual δεν υπαρχει ρυθμιση για trud, η XL2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ TRUD.
Το θεμα για εμενα ειναι αλλο.
Αξιζει τοσο το Trud ωστε να παρω την XL1, η να παω στο καινουριο μοντελο (λογικα και πιο βελτιωμενο) που ομως δεν εχει το truD??? ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ!!
Γιαυτο και εγω ψαχνω καποιον που μπορει να εχει δει και τις 2 να μου πει αποψη. Ή εστω καποιος να μου πει μια σοβαρη αποψη για την XL2.
Εγω εψω δει την XL1 και μπορω να πω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. Συμφωνα με την λογικη η XL2 αφου ειναι καινουριο μοντελο θα ειναι ακομα καλυτερη. Φοβαμαι ομως μηπως λογω της ελλειψης του TruD ειναι υποδιεστερη απο την XL1 και την πατησω! Το tridend δεν το ξερω καθολου.
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!
BTW απο μια ματια που εριξα ειδα οτι αναλογες lcd σε ποιοτητα ειναι οι Samsung και οι Sony. Οι Sony δεν αγκιζονται λογω τιμης. Για τις Samsung δεν το εχω πολυψαξει πολυ το θεμα, αλλα και αυτες ειναι πιο ακριβες απο τις Sharp.
Την XL2 την εχω βρει Ελλαδα με 2000 ευρω!!!!

Ποια αλλη 46αρα με Full HD panel, 100HZ, 3 HDMI 1.3 και χρονο αποκρισης 4ms εχει αυτη την τιμη??? Και φυσικα μιλαμε για Sharp που ειναι εγγυηση.
Γιαυτο ρε παιδια καιγομαι τοσο πολυ.
Παντως αν καποιος εχει να μου προτινει καποια αλλη με τοσο καλα χαρακτηριστικα (και κυριως κατι απο Samsung) και το πολυ με 2500 ευρω, τον ακουω με ανοικτα τα αυτια:ears: