SHARP LC-E925 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: SHARP LC-46E925

default modes - gamut - καλιμπράρισμα του movie mode-

Γιωργο με συγχωρεις αλλα δεν κατεω πραμα απ οσα γραφεις...:chinscratch:

ΟΚ πάμε μια μετάφραση τότε :ernaehrung004:

Δεν είμαι εξοικιωμένος με το μενού των Sharp. Όλες οι τηλεοράσεις έχουν κάποια προρυθμισμένα mode για την εικόνα με συνηθείς ονομασίες Δυναμικό, Κανονικό, Ταινία/Cinema/Movie. Σχεδόν σε όλες το Movie/Ταινία είναι αυτό που θα σου δώσει τα πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα στην εικόνα. H Sharp σε όλες τις υπόλοιπες προρυθμίσεις δίνει πολύ έντονα χρώματα τα οποία ίσως να εντυπωσιάζουν αλλά είναι (πολύ) λάθος. Στην ρύθμιση ταινία τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, αλλά πάλι μακρυά από το ιδανικό.

Το ότι με σωστό καλιμπράρισμα θα πάρεις σημαντικά καλύτερη εικόνα είναι σίγουρο, αλλά η συγκεκριμένη λύση δεν αποτελεί και μονόδρομο. Ο καθένας μας έχει τις δικές του προσωπικές απαιτήσεις και ανοχές για το τι θεωρεί καλό και κοστολογεί διαφορετικά τις όποιες βελτιώσεις. Αν τελικά αποφασίσεις καλιμπράρισμα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον πιστοποιημένο όπως ο Μανώλης. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετές γνώσεις και μηχανήματα.
 
Απάντηση: SHARP LC-46E925

Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο.Ησουν κατατοπιστικοτατος μπορω να πω :ernaehrung004:

Αυτος ο Μανωλης ξερεις αν πρεπει να παω την τηλεοραση στο χωρο του η ερχετε αυτος με τα συμπραγκαλα του και την ρυθμιζει ?