SHARP LC50LE750E?????

Την βλέπω 749 ευρώ στο media markt , θεωρητικά φαίνεται πολύ καλή πρόταση στα λεφτά αυτά αλλά καλύτερα να πας να την δεις και ο ίδιος από κοντά.

μπορει καποιος να κανει αναλυση στο συγκεκριμενο μοντελο SHARP LC50LE750E

Sony KDL-50W656 ειναι στα 100hz γιατι σκεφτομαι κ αυτην για αγορα

50 Hz πραγματικά (από το πάνελ).

Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο (HTML) i-Manual KDL-50W685A...http://pdf.crse.com/manuals/13LW600211/GR/index.html

Η KDL-50W685 δεν έχει προσομοίωση εικόνας 2D σε 3D.

[3D (Σε παράθεση)]: Προβάλλει εικόνες σε παράθεση σε μορφή 3D.
[3D (Κατάκ.παράθεση)]: Προβάλλει εικόνες σε κατακόρυφη παράθεση σε μορφή 3D.
[2D (Μόνο αριστερά)]: Όταν η ίδια εικόνα εμφανίζεται σε παράθεση, η εικόνα στην αριστερή πλευρά εμφανίζεται εκτεταμένη σε προβολή 2D.
[2D (Μόνο επάνω)]: Όταν η ίδια εικόνα εμφανίζεται σε σε κατακόρυφη παράθεση, η επάνω εικόνα εμφανίζεται εκτεταμένη σε προβολή 2D.
Ανάλογα με το σήμα εισόδου ή τη μορφή, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η επιλογή της ρύθμισης [3D (Σε παράθεση)]/[3D (Κατάκ.παράθεση)]/[2D (Μόνο αριστερά)]/[2D (Μόνο επάνω)].

50Hz panel +αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού...http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056886066&viewfull=1#post1056886066

σχ:christosjr1 ο πίνακας θέλει διόρθωση στα Hz , στον τύπο panel...

παιδιά αν την έχει δη κάποιος από κοντά θέλω εντυπώσεις 50'' και 3d και smart σκάνδαλο !!!

Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

παιδιά αν την έχει δη κάποιος από κοντά θέλω εντυπώσεις 50'' και 3d και smart σκάνδαλο !!!

Την είδα εγώ. Κοίτα κάτι άλλο καλύτερα. Ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου είπα "Δεν βλέπεται".
Και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις. Και έβαλα και 2-3 ματρόσκες. Τα ματάκια μου...

Re: Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Την είδα εγώ. Κοίτα κάτι άλλο καλύτερα. Ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου είπα "Δεν βλέπεται".
Και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις. Και έβαλα και 2-3 ματρόσκες. Τα ματάκια μου...

τοσο χαλια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Πες ρε συ τιποτα παραπανω.
Τι προβλημα ειχε? Χρωματα, κινηση, τι?

Τι να πω βρε συ; Δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά έχω και ακριβά γούστα. Οποίος ενδιαφέρεται να παει να την δει πριν την πάρει...

Πρώτο ποστ εδώ, έγινα μέλος με σκοπό να ρωτήσω για αγορά τηλεόρασης αλλά τελικά δεν το έκανα. Αγόρασα το μοντέλο για το οποίο ρωτας. Δεν είμαι ο ειδικοτερος από τηλεοράσεις αλλά γενικά ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία. Εγώ την πήρα κυρίως λόγω gaming. Προσωπικά θεωρώ ότι για τα λεφτά της πάντα είναι πολύ ικανοποιητικό deal. 50αρα, 3d, smart η μοναδική σε αυτά τα λεφτά και όχι καμιά μάρκα μ'εκαψες. Στις 2 μέρες που την τεσταρω δε με απογοήτευσε πουθενά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Τι να πω βρε συ; Δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά έχω και ακριβά γούστα. Οποίος ενδιαφέρεται να παει να την δει πριν την πάρει...

Ωραια, ειναι κι αυτο μια αρχη. Οταν λες ακριβα γουστα, τι ειδους τηλεορασεις σου αρεσουν?
Και σε σχεση με αυτες σε τι υστερουσε η συγκεκριμενη.
Στη χρωματικη ακριβεια, στο grayscale, στην κινηση, σε ολα?
Ενδιαφερεται φιλος για τη συγκεκριμενη, οχι εγω. Σε ρωταω επειδη δεν υπαρχουν ρηβιους.
Αλλιως κι εγω αλλου ειδους τηλεορασεις προτιμω, μη νομιζεις.
Απλα την ειδα καλη απο αποψη specs/τιμη.

Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Πρώτο ποστ εδώ, έγινα μέλος με σκοπό να ρωτήσω για αγορά τηλεόρασης αλλά τελικά δεν το έκανα. Αγόρασα το μοντέλο για το οποίο ρωτας. Δεν είμαι ο ειδικοτερος από τηλεοράσεις αλλά γενικά ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία. Εγώ την πήρα κυρίως λόγω gaming. Προσωπικά θεωρώ ότι για τα λεφτά της πάντα είναι πολύ ικανοποιητικό deal. 50αρα, 3d, smart η μοναδική σε αυτά τα λεφτά και όχι καμιά μάρκα μ'εκαψες. Στις 2 μέρες που την τεσταρω δε με απογοήτευσε πουθενά.

Μεγεια και καλοθεατη φιλε.
Και καλως ηρθες στο φορουμ!
Απο clouding πως παει?

Re: Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Μεγεια και καλοθεατη φιλε.
Και καλως ηρθες στο φορουμ!
Απο clouding πως παει?

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Έχει λίγο, αλλά τίποτα τραγικό.

Επίσης να πούμε ότι οι τηλεοράσεις της Sharp είναι κατασκευασμένες στην Ιαπωνία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SHARP LC50LE750E?????

Καλησπερα σε ολους ...

Βρε παιδια ενδιαφερομαι και εγω για τη συγκεκριμενη αλλα το μικρο της μοντελο 39 ιντσεσ λόγω χωρου... Αν καποιος γνωριζει ασ μας πει καποια πραγματα γιατι το νετ
δεν εχει σχεδον τιποτα . Τωρα για το αλλο θεμα αν ειναι made in japan ειμαστε σιγουροι γιατι στο πλαισιο μου ειπαν οχι .

Ευχαριστω πολυ

Την αγόαρσα εν τέλει απο media, την 50". Μόνο παράπονο οτι δεν παίζει υπότιτλους απο stickaki. Δεν είμαι ειδικός, ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα με τηλεοράσεις αλλα η εικόνα μου φαίνεται τέλεια. Έχω δοκιμάσει 720 kai 1080p mkv και χάζεψα. Ήχος κομπλέ. Smart δυνατότητες δεν τρελάθηκα αλλα ok, το youtube δουλεύει ωραία μαζι με το smartphone. Τηλεοπτικό σήμα επίσης χωρίς κανένα παράπονο. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, το ξανα λέω, αλλα για τις δικές μου απαιτήσεις 50" FHD κλπ με 750ε ήταν οτι έπρεπε.