SHARP LC50LE750E?????

Την αγόαρσα εν τέλει απο media, την 50". Μόνο παράπονο οτι δεν παίζει υπότιτλους απο stickaki. Δεν είμαι ειδικός, ούτε ασχολούμαι ιδιαίτερα με τηλεοράσεις αλλα η εικόνα μου φαίνεται τέλεια. Έχω δοκιμάσει 720 kai 1080p mkv και χάζεψα. Ήχος κομπλέ. Smart δυνατότητες δεν τρελάθηκα αλλα ok, το youtube δουλεύει ωραία μαζι με το smartphone. Τηλεοπτικό σήμα επίσης χωρίς κανένα παράπονο. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, το ξανα λέω, αλλα για τις δικές μου απαιτήσεις 50" FHD κλπ με 750ε ήταν οτι έπρεπε.

Με γεια και εις ανώτερα !

1 Smart δυνατότητες δεν τρελάθηκα αλλα ok
Τι ακριβώς δε σ' άρεσε? Δεν είναι γρήγορος ο browser ?
Αν θες δοκίμασε τα 1080p εδώ και πες μας πως πάει

http://www.hd-trailers.net/

2 Βλέπεις από ψηφιακό σήμα Digea? Se ti ap;ostash?

Η συγκεκριμένη απο ότι είχα διαβάσει στο νήμα των μοντέλων Sharp 2013 έχει επεξεργαστή Mediatek που είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί η LG στην σειρά LA6xx και στην LA740.

Ευχαριστώ!!

Όσον αφορά τη Smart λειτουργία, δεν βρήκα browser παρα μόνο εφαρμογές. Πολλές εφαρμογές, including facebook, youtube, twitter, και ενα σκασμό ακόμη που δεν ξέρω τι είναι.(εδώ έγκειται η δυσανασχέτηση μου καθως μόνο το youtube αξιοποιώ. όπου btw να βλεπεις Chris Harris να λιώνει λαστιχα σε 50"FHD - PRICELESS!! )
Το έψαχνα πολλή ώρα, browser πουθενά. Όπως επίσης και η δυνατότητα χειρισμού μέσω smartphone, τα οποία πάνε πακέτο πιστεύω. Στην περιγραφή της τηλεόρασης παρ'όλα αυτα λέει οτι γίνεται, θα το ξαναψάξω στο μέλλον. Το smartphone μόνο με το youtube συνδέθηκε και λειτουργεί σωστά.

Το trailerακι θα το δοκιμάσω αργότερα γτ είμαι εκτός!!

Ψηφιακό απο Υμηττό ναι, στον Περισσό αν εννοείς αυτό! Βλέπω καρφί τους αναμεταδότες, χθες έβαλα την κεραία.

Επίσης ωραιότατα και ταχύτατα μενού. ίσως αργεί λιγάκι να μπει στη Smart home screen αλλα μέχρι εκει.

Ρωτήστε ότι άλλο θέλετε, εγω είχα εκνευριστεί που δεν έβρισκα πληροφορίες πουθενά για την sharp, αλλα μέχρι στιγμής άξιζε το "ρίσκο".

btw, αν ξέρει κάποιος κανένα workaround για τους υπότιτλους λόγω του οτι δεν υποστηρίζει εξωτερικούς let me know plz

Last edited:
Φίλε εδώ για ενσωμάτωση υποτίτλων,πολύ εύκολο πρόγραμματάκι:
http://surabi-haneut.blogspot.gr/2011/04/aviaddxsubs-99.html
Ξεζιπαρεις και επιλέγεις το AVIAddXSubs

Εχεις παίξει κανένα παιχνιδάκι στην καινούρια σου sharp? Θέλω να μάθω τι παίζει απο lag
Απο αντανακλάσεις πως πάει?
Εχeι καθηστέρηση στην αλαγή καναλιών?
Εχεις παρατηρήσει clouding h banding?

"Καλοτάξιδη" ... (εγκεφαλικά)...

Είναι τραγικό σε τηλεόραση του 2013 να μιλάμε για ενσωμάτωση υποτίτλων. Σίγουρα δεν έχει καμία επιλογή στα μενού για κωδικοποίηση χαρακτήρων που να διαλέξεις Ελληνικά?

Δοκίμασε και με Αγγλικούς υπότιτλους να δεις αν σου βγάζει αυτούς τουλάχιστον.

Μισό λεπτό ρε παιδιά, όταν λέτε δεν υποστηρίζει υπότιτλους, έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε το encoding σε unicode ή UTF-8??

Φίλε εδώ για ενσωμάτωση υποτίτλων,πολύ εύκολο πρόγραμματάκι:
http://surabi-haneut.blogspot.gr/2011/04/aviaddxsubs-99.html
Ξεζιπαρεις και επιλέγεις το AVIAddXSubs

Εχεις παίξει κανένα παιχνιδάκι στην καινούρια σου sharp? Θέλω να μάθω τι παίζει απο lag
Απο αντανακλάσεις πως πάει?
Εχeι καθηστέρηση στην αλαγή καναλιών?
Εχεις παρατηρήσει clouding h banding?

"Καλοτάξιδη" ... (εγκεφαλικά)...

Δοκίμασα με αντίστοιχα προγραμματάκια για mac που δουλεύω και πάλι τίποτα. Thx! Μόνο σε κατι avi που έχω με fixαρισμένους υπότιτλους είναι ok! Θα δουλεύω με laptop+mediaplayer στο μέλλον, αλλα είναι χαζομάρα να μην υποστηρίζει η ίδια η tv.

Παιχνιδάκι δυστυχώς οχι γτ χάρισα το ps3 σε κατι ξαδερφάκια :/

Αντανακλάσεις κανένα πρόβλημα και την έχω κοντά σε παράθυρο.

Καθυστέρηση φυσιολογική μεταξύ των καναλιών, ούτε σφαίρα αλλα ούτε εχοχλητική σε καμια περίπτωση.

Για το clouding & banding θα χρειαστώ επεξήγηση.... :)

Είναι τραγικό σε τηλεόραση του 2013 να μιλάμε για ενσωμάτωση υποτίτλων. Σίγουρα δεν έχει καμία επιλογή στα μενού για κωδικοποίηση χαρακτήρων που να διαλέξεις Ελληνικά?

Δοκίμασε και με Αγγλικούς υπότιτλους να δεις αν σου βγάζει αυτούς τουλάχιστον.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως....τα ξεψάχνισα τα μενού και μόνο για μεταδόσεις DVB έχει επιλογές για υπότιτλους...μακάρι να κάνω λάθος αλλα το έχω ψάξει όντως αρκετά.

Μισό λεπτό ρε παιδιά, όταν λέτε δεν υποστηρίζει υπότιτλους, έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε το encoding σε unicode ή UTF-8??

Yeap, καμία επιλογή πουθενά....

Επίσης, δοκίμασα trailer 1080 απτο hd-trailers.net και ήταν super.... Πολύ ζωντανή εικόνα, όμορφη ροή γενικά εντυπωσιάστηκα. (το μόνο μέτρο σύγκρισης που έχω βέβαια είναι μια 32αρα του 2008 άρα μάλλον επόμενος ο ο ενθουσιασμός..)

Last edited:
Το clouding (συννεφάκια σε μονοχρωμο φόντο έντονα αντιληπτα) και το banding (κάθετες η οριζόντιες γραμμες σε μονοχρωμο φόντο) είναι κουσούρια τhς edge led τεχνολογίας.

clouding: http://www.google.gr/imgres?client=...bnh=181&tbnw=242&start=0&ndsp=16&tx=117&ty=84

banding: http://www.google.gr/imgres?client=...bnh=182&tbnw=269&start=0&ndsp=15&tx=149&ty=70

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στα διάφορα ερωτήματα...

Press the center "Menu" button on the Sharp remote control to bring up the on-screen menu.

Press the up/down arrow buttons on the remote to highlight "Closed Caption."

Press the left/right arrow buttons to enter the closed caption settings.

Press the up/down arrow buttons to highlight "Mode."

Press the left/right arrow buttons until the "Mode" is displayed as "Off."

Press "Menu" to return to the main menu, and "Menu" again to exit the menu entirely.

Βρήκα οδηγίες για να τους κλείνεις, χρησιμοποίησε το για να τους ανοίξεις. Ισως αφορούν μόνο το τηλεοπτικό σήμα, αλλά ψάξτο.

Το clouding (συννεφάκια σε μονοχρωμο φόντο έντονα αντιληπτα) και το banding (κάθετες η οριζόντιες γραμμες σε μονοχρωμο φόντο) είναι κουσούρια τhς edge led τεχνολογίας.

clouding: http://www.google.gr/imgres?client=...bnh=181&tbnw=242&start=0&ndsp=16&tx=117&ty=84

banding: http://www.google.gr/imgres?client=...bnh=182&tbnw=269&start=0&ndsp=15&tx=149&ty=70

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στα διάφορα ερωτήματα...

Παρακαλώ!

Θα τα εξετάσω με την πρώτη ευκαιρία, δεν ξερω δυστυχώς αν θα προλάβω σήμερα ή αύριο. Το clouding όμως το επιβεβαιώνω απο τώρα, το παρατήρησα σε μαύρο φόντο όμως που φαινόταν αρκετά. (δεν ήξερα οτι πρόκειται για ιδιαιτερότητα, νόμιζα ήταν απλά ο φωτισμός του panel)

Press the center "Menu" button on the Sharp remote control to bring up the on-screen menu.

Press the up/down arrow buttons on the remote to highlight "Closed Caption."

Press the left/right arrow buttons to enter the closed caption settings.

Press the up/down arrow buttons to highlight "Mode."

Press the left/right arrow buttons until the "Mode" is displayed as "Off."

Press "Menu" to return to the main menu, and "Menu" again to exit the menu entirely.

Βρήκα οδηγίες για να τους κλείνεις, χρησιμοποίησε το για να τους ανοίξεις. Ισως αφορούν μόνο το τηλεοπτικό σήμα, αλλά ψάξτο.

Για το συγκεριμένο μοντέλο είναι οι οδηγίες?? Μακάρι, το κοιτάω με τη πρώτη ευκαιρία και επανέρχομαι. Thx

Καλημερα

Πρωτο μου ποστ στο φορουμ αλλα εδω και ενανμιση χρονο σχεδον μελος διαβαζω αρκετα οσο αναφορα της τηλεορασεις μιας και ειμαι για αγορα καινουργιας αλλα ολο το αναβαλω. Χτες ειδα σε γνωστο πολυκαταστημα την συγκεκριμενη TV και εντιπωσιαστικα. https://www.skroutz.gr/s/3535341/Sharp-LC-50LE750.html Δεν ειχα πολυ χρονο να την δω πολυ καλα και βρεθηκα σε αυτο το νημα να διαβαζω. Τελικα την προτεινετε?? Η χρηση της θα ειναι ως επι το πλειστον για αναπαραγωγη ταινιωn απο τον player τον δικο της, παιδικα ταινιες αθλητικα κτλ κτλ. Το 3d δεν με πολυενδιαφερει. Το πραγμα δε που με εντυπωσιασε ειναι η τιμη της μιας και σε τετοια τιμη βρισκω 40 - 42αρες Samsung & LG.

Αντιγράφω από άλλο φόρουμ

Θετικά

πολυ καλο τηλεοπτικο σημα
πολυ καλο μαυρο για led
καλη στο ποδοσφαιρο χωρις θολουρες κλπ
πολυ καλη ευκρινεια και καλοι λογοι αντιθεσης
ελαχιστο clouding για την τεχνολογια της

Αρνητικά

Media player που δεν αναπαράγει ελληνικούς υπότιτλους και dts
Σπαρτιατικα μενου χωρις ρυθμιστικα για το grayscale και cms
Μετριες γωνιες θεασης

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ

Το 3d της πως ειναι γιατι σε καποιο αλλο φορουμ διαβασα πως η συγκεκριμενη εχει προβλημα σε 3d λειτουργια. Μου αρεσει παρα πολυ η συγκεκριμένη και δεν την εχω αγορασει γιατι κολαω στο θεμα των υποτιτλων και στο κακο 3d που εχουν αναφερει οτι εχει η 50αρα σε αντιθεση με την 60αρα

Το 3d της πως ειναι γιατι σε καποιο αλλο φορουμ διαβασα πως η συγκεκριμενη εχει προβλημα σε 3d λειτουργια. Μου αρεσει παρα πολυ η συγκεκριμένη και δεν την εχω αγορασει γιατι κολαω στο θεμα των υποτιτλων και στο κακο 3d που εχουν αναφερει οτι εχει η 50αρα σε αντιθεση με την 60αρα

Όντως το 3D της έχει θέμα, πήγα να παίξω κάποια παιχνίδια που υποστηρίζουν 3D και είχε πολύ ghosting. Η αλήθεια είναι ότι 3d blu ray ταινία δεν έχω δοκιμάσει.