Μετα απο 8 περιπου χρονια συμβιωσης με μια philips pfl9832 42αρα ηρθε η στιγμη να αγοραστει μια καινουρια τηλεοραση.Εχω διαβασει πολλα και διαφορα για διαφορες εταιρειες με τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικα τους.Ισως να πρωτοτυπω ξεχωριζοντας τη συγκεκριμενη τηλεοραση,διοτι δεν βλεπω καποια αναφορα,αλλα δεν ξερω αλλα δειχνω μια προτιμηση σε αυτην.
Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα.
Θελω πολυ καλη εικονα για ταινειες.Επισης ειμαι λατρης του ποδοσφαιρου.Θα μου πειτε πηγαινε σε πλασμα.Το δεχομαι κι αυτο.Games καθολου.Επισης το 3D με αφηνει αδιαφορο οπως και το internet.
Θα μου πειτε τοτε γιατι να αγορασω μια τετοια τηλεοραση και δεν παιρνω μια απλη,χωρις 3D κτλ.
Πιστευω και διορθωστε με αν κανω λαθος πως αναγκαστικα για να εχεις την καλυτερη δυνατη εικονα παντρευεσαι και τα υπολοιπα.
Τη πιο αξιοπιστη εικονα θελω με τα λιγοτερα προβληματα.
Περιμενω τις αποψεις σας για τη συγκεκριμενη τηλεοραση και ο,τι αλλο εχετε ως προταση.
Ευχαριστω
Μιχαλης
Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα.
Θελω πολυ καλη εικονα για ταινειες.Επισης ειμαι λατρης του ποδοσφαιρου.Θα μου πειτε πηγαινε σε πλασμα.Το δεχομαι κι αυτο.Games καθολου.Επισης το 3D με αφηνει αδιαφορο οπως και το internet.
Θα μου πειτε τοτε γιατι να αγορασω μια τετοια τηλεοραση και δεν παιρνω μια απλη,χωρις 3D κτλ.
Πιστευω και διορθωστε με αν κανω λαθος πως αναγκαστικα για να εχεις την καλυτερη δυνατη εικονα παντρευεσαι και τα υπολοιπα.
Τη πιο αξιοπιστη εικονα θελω με τα λιγοτερα προβληματα.
Περιμενω τις αποψεις σας για τη συγκεκριμενη τηλεοραση και ο,τι αλλο εχετε ως προταση.
Ευχαριστω
Μιχαλης