SHARP Quattron

Αν και εγω ειπα τις ενστανσεις μου εφοσον εσενα σου αρεσε περισσοτερο απο καθε αλλη τοτε αυτη να αγορασεις.

ΥΓ1. Το Yaris ετσι για την ιστορια φτιαχνεται στην Γαλλια και οχι στην Ιαπωνια. Τα Avensis και RAV4 στην Αγγλια και το Auris στην Τουρκια.

ΥΓ2. Εχω ενα Nissan Χ-Trail του 2008 που ειναι αυθεντικο made in Japan με μηδες βλαβες και αριστη ποιοτητα κατασκευης αλλα αλλο τα αυτοκινητα και αλλο οι τηλεορασεις.
Καλά σε αυτό με τα αυτοκίνητα ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!:grinning-smiley-043

Ευχαριστω φιλε Λεωνιδα.

Ιαπωνικο ειναι το Corolla sedan.

Aν εχει κανεις αποριες για αμαξια εδω ειμαστε.:p

Βλέπω έχουμε και άλλα κοινά χόμπυ, και το συγκεκριμένο και εγώ το γνωρίζω πολύ πολύ καλύτερα από το οπτικοακουστικο χόμπυ.
Το κακό είναι, πως είναι πολύ ακριβά γούστα, αλιμονό μας ...:flipout:
Sorry από 'ολους για το εκτός θέματος.

Ύπάρχει κάποιο μειονέκτημα της συσκευής αυτής εν σχέση με τον ανταγωνισμό (Η ιδιαιτερότητα με το κίτρινο για μένα είναι κάτι που δίνει πιο ζωντανή αντιλιπτή εικόνα).

Στα ίδια χρήματα μήπως υπάρχει κάτι χειροπιαστά καλύτερο (plasma δεν θα ήθελα καθώς θα παίζει όλη μέρα σε ηλιόλουστο σημείο).

Υπάρχει άλλη συσκευή η οποία να είναι made in Japan? Απο την εμπειρία που έχω με διάφορα αυτοκίνητα που έχει καταστρέψει ποικιλοτρόπος η γυναίκα μου (μόνο το Yaris αντιστέκεται ακόμη), το θεωρώ πλέον πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Την sharp δεν την έχω δει από κοντά για να σου πω την γνώμη μου. Αν και όταν βλέπω τέτοια τρίγωνα φοβάμαι λιγάκι.
post-cie.jpg

Ωστόσο όπως λες την βρίσκεις στα 1100. Με λιγότερα χρήματα μπορείς να πάρεις την 46C650 που νομίζω είναι ότι πιο τίμιο σε LCD σε αυτά τα χρήματα. http://www.skroutz.gr/s/264716/Samsung-LE46C650-46%27%27.html
Τις παραπάνω ίντσες είναι το μόνο που δεν θα μετανιώσεις.

Ύπάρχει κάποιο μειονέκτημα της συσκευής αυτής εν σχέση με τον ανταγωνισμό (Η ιδιαιτερότητα με το κίτρινο για μένα είναι κάτι που δίνει πιο ζωντανή αντιλιπτή εικόνα).

Tα πάνελ της Sharp έχουν διαφορετική διευθυνσιοδότηση εικονοστοιχείων από τις άλλες εταιρείες: αντί για τις κλασικές σειρές και στήλες, τα εικονοστοιχεία διευθυνσιοδοτούνται κυψελοειδώς, με έναν τρόπο που οπτικά θυμίζει τις κουκίδες στις μη-Trinitron CRT. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να φαίνεται ελαφρώς λιγότερο το σκαλοπάτι στις διαγώνιες γραμμές, αλλά οι οριζόντιες και οι κάθετες αποδίδονται ελαφρώς "κατσαρές".

ΥΓ1. Το Yaris ετσι για την ιστορια φτιαχνεται στην Γαλλια και οχι στην Ιαπωνια.

Μέχρι το 2002 κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία... :p

Απάντηση: Re: SHARP Quattron

Στα ίδια χρήματα μήπως υπάρχει κάτι χειροπιαστά καλύτερο (plasma δεν θα ήθελα καθώς θα παίζει όλη μέρα σε ηλιόλουστο σημείο).

Υπάρχει άλλη συσκευή η οποία να είναι made in Japan? Απο την εμπειρία που έχω με διάφορα αυτοκίνητα που έχει καταστρέψει ποικιλοτρόπος η γυναίκα μου (μόνο το Yaris αντιστέκεται ακόμη), το θεωρώ πλέον πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Από τις quattron της SHARP είδα πρόσφατα την 46LE925 στα SATURN-ΚΩΤΣΟ.
Σαν μειονέκτημα έχουν αναφερθεί,μια κάποια θολούρα της οριζόντιας ανάλυσης
(στις γρήγορες σκηνές),η οριακά επαρκής φωτεινότητα σε 3D λειτουργία, η αργή πλατφόρμα net-tv, η μέτρια ομοιομορφία(77%), η απουσία card reader, και η απουσία μετατροπής 2D σε 3D :guitarist: (σύμφωνα με το HITECH,πράγμα που δεν συμβαίνει κατά το review του fullhd-ΗΧΟΣ !!!)
Όλα τα ανωτέρω προέρχονται από τα γραφόμενα του ΗΧΟΥ-HITECH-FULLHD.
Εγώ το αυτό που έχω διαπιστώσει είναι η άψογη-για τα δικά μου μάτια-ευκρινής πεντακάθαρη με οξύτητα εικόνα της, η οφθαλμοφανής-ποιοτική (made in Japan)κατασκευή της και οι πολλές (επιπέδου φθηνής πλάσμα σχεδόν)αντανακλάσεις.
Καλή επιλογή.

Επίσης έχει αναφερθεί πως το πρόβλημα της κιτρινίλας των σειρών 8 quattron πρώτης γενιάς, έχει ξεπεραστεί στις νέες LE925.

Re: Απάντηση: Re: SHARP Quattron

Από τις quattron της SHARP είδα πρόσφατα...... ευκρινής πεντακάθαρη με οξύτητα εικόνα της, ..... αντανακλάσεις .....

Πόσο συμφωνώ ! δεν έχω άλλη τόσο καθαρή TV

Δυστυχώς αυτή την περίοδο μου έτυχαν πολλά και δεν έχω ψωνίσει ακόμη συσκευή. Τυχαία κοίταξα στο FullHD και είδα ενα πολύ καλό Review για την LC-40LE924E για την οποία δεν αναφέρεται κάτι κακό σχετικά με τις χρωματικές της τάσεις. Η καλύτερη τιμή που βρήκα στο Skroutz είναι 1685 και τα χαρακτηριστικά της δείχνουν ότι είναι πολύ φορτωμένη. Ποιά η γνώμη σας για αυτήν, αξίζει η διαφορά απο την LC-40LE810E ~1100 ή απο την 40C8000 (το 3D δεν είναι το ζητούμενο για μένα)?

Πριν την αγορασεις δες πως παιζει με τηλεοπτικο σημα.

Ενταξει τα Bluray κτλ. αλλα επειδη αντικαθιστας CRT και για να μην βρεθεις προ αρνητικης εκπληξης ψαξε το λιγο.

Απάντηση: Re: SHARP Quattron

Πριν την αγορασεις δες πως παιζει με τηλεοπτικο σημα.

Ενταξει τα Bluray κτλ. αλλα επειδη αντικαθιστας CRT και για να μην βρεθεις προ αρνητικης εκπληξης ψαξε το λιγο.

Ζήτησα να δω τη 46LE925 σε τηλεοπτικό και 3D, στο MEGA-Κωτσόβολο Βουλιαγμένης (Ηλιούπολη) και μου αρνήθηκαν.Μόνο το "ειδυλιακό" demo της SHARP έπαιζε.....:nounder:
Λυπάμαι SHARP-ΚΩΤΣΟ αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.Κι αν δε δει,δεν αγοράζει.....:tdown:
Άσε που η SHARP με τη μυστικοπάθεια που τη διακρίνει,δεν διευκρινίζει βασικά θέματα,όπως την ανανέωση του panel.Tα 200 HZ,δηλαδή,προέρχονται από το panel ή αθροιστικά 100 HZ από το panel και 100 HZ από τον οπίσθιο φωτισμό ??

Re: Απάντηση: Re: SHARP Quattron

Ζήτησα να δω τη 46LE925 σε τηλεοπτικό και 3D, στο MEGA-Κωτσόβολο Βουλιαγμένης (Ηλιούπολη) και μου αρνήθηκαν.Μόνο το "ειδυλιακό" demo της SHARP έπαιζε.....:nounder:
Λυπάμαι SHARP-ΚΩΤΣΟ αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.Κι αν δε δει,δεν αγοράζει.....:tdown:
Άσε που η SHARP με τη μυστικοπάθεια που τη διακρίνει,δεν διευκρινίζει βασικά θέματα,όπως την ανανέωση του panel.Tα 200 HZ,δηλαδή,προέρχονται από το panel ή αθροιστικά 100 HZ από το panel και 100 HZ από τον οπίσθιο φωτισμό ??

Τα 200 hz ''πραγματικά'' είναι μόνο σε Samsung,Sony.

Πάντως κι εγώ που την είδα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, εντυπωσιάστηκα από την εικόνα της, ή μάλλον καλύτερα από την εικόνα τους καθώς είχε τέσσερις συσκευές να παίζουν.

Πάντως κι εγώ που την είδα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, εντυπωσιάστηκα από την εικόνα της, ή μάλλον καλύτερα από την εικόνα τους καθώς είχε τέσσερις συσκευές να παίζουν.
Στο Mediamarkt στο Μαρούσι τις είδες?

Μάλιστα οι Sharp έχουν Linux με πλήρη πρόσβαση στο Internet με Opera! Είναι η μόνη εταιρεία που στις τηλεοράσεις της παρέχει πλήρη πρόσβαση στο Internet! Μπορείς να σερφάρεις κανονικότατα οπουδήποτε, χωρίς το άγχος ιών, λόγω Linux. Εννοώ φυσικά τα μοντέλα που αναφέρουν ότι έχουν Internet.