Sherlock [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    69
Re: Sherlock

W3Fu.jpg

Imdb | Wikipedia | BBC | Facebook

Martin Freeman Says A Sherlock Christmas Special Is In The Works
http://www.cinemablend.com/televisi...s-Sherlock-Christmas-Special-Works-64998.html

Η 4η σεζόν πάει για το 2016?
Για να δούμε..

Απάντηση: Sherlock

Αν και το είχα το τρίτο επεισόδιο από τότε που βγήκε , προχτές το τελείωσα .
Άριστο επεισόδιο , μου άρεσε πάρα πολύ ο κακός του επεισοδίου , δεν περίμενα να τον ξεφορτώνονταν οριστικά .
Δεν περίμενα και την εξέλιξη που είχε το επεισόδιο με την Μαίρη .

Μόλις το είδα, (το φετινό επεισόδιο) αλλά δεν έμεινα ενθουσιασμενος.

Η σκηνοθεσία καλή αλλά το σενάριο μπέρδεψε από κάποια φάση και μετά. Γενικά θα περίμενα κάτι καλύτερο.

Ο βενεδικτος πρεπει να μην κανει τιποτα αλλο εκτος απο Σερλοκ. Ο ανθρωπος ειναι η ενσαρκωση του ηρωα, γεννηθηκε για αυτον τον ρολο.

Το επεισοδιο ηταν καλο και με χιουμορ, οτι επρεπε για εορταστικο σπεσιαλ.
Το απολαυσα παρα το μπερδεμενο σεναριο που ομως δικαιολογειται απο τα ναρκωτικα που κατεβασε ο σερλοκ.

Λοιπόν καλούτσικη θα έλεγα η ιστορία του special αλλά όχι κάτι το φοβερό..

Την οποία μπλέξανε κατά το ήμισυ με τους δαίμονες του Holmes και ένα ταξίδι στον χρόνο!

Ξεκαθαρίσανε όπως φαίνεται και κάποια πράγματα για την συνέχεια..

Το πρώτο μισό μου άρεσε πολύ , ωραία η ατμόσφαιρα , είχε και κάποιες καλές ατάκες .
Μετά λίγο τα μπέρδεψαν τα πράγματα .

Απάντηση: Re: Sherlock

Ο βενεδικτος πρεπει να μην κανει τιποτα αλλο εκτος απο Σερλοκ. Ο ανθρωπος ειναι η ενσαρκωση του ηρωα, γεννηθηκε για αυτον τον ρολο.

Σόρρυ που θα διαφωνήσω Κώστα (λίγο όμως...). Ο τέλειος Σέρλοκ είναι (ήταν) αυτό το παλληκάρι...:smile:

jeremybrett.jpg

Αν και τον εχω δει στον ρολο και ειναι οντως εξαιρετικος, δεν μπορω να ξεπερασω το flair και την τρελα στο βλεμμα του Cumberbatch.
Εκανε κατι μοναδικο, επαιξε τον ρολο περα απο τα κλισε αλλα ταυτοχρονα με απιστευτη πιστοτητα στον χαρακτηρα που τυγχανει ο αγαπημενος μου λογοτεχνικος ηρωας και ο μονος ισως που εχω διαβασει τα απαντα του στα αγγλικα.

Εξαιρετικό το επεισόδιο και εξαιρετικό το σεναριακό τρικ για το παρελθόν και το παρόν!

Τα υπόλοιπα του χρόνου!!!

Πολύ ωραίο το επεισόδιο και με ωραία πάσα για την -αναμενόμενη- 4η σεζόν!

Καλή η προσπάθεια για αναβίωση της Αγγλίας του 19ου αιώνα, σεναριακά δεν έπασχε πουθενά. Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με τον underdog περί Cumberbatch κι ας μην έχω διαβάσει τα βιβλία και θα είναι κρίμα να μην γυριστεί μια ταινία με αυτόν πρωταγωνιστή κάποια στιγμή στο μέλλον.