Sherlock [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    69
Re: Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Για τα γυρισματα το ηξερα, αλλα αυτο για 4η σαιζον ειναι το καλυτερο νεο που εχω
ακουσει εδω και πολυ καιρο!:2thumb22sup:

Γι'αυτο κι εγω σας εχω δωρακι
attachment

Αόρατο δώρο πρώτη φορά μου δίνουν :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Δεν σας το ανοιγει?

Temporary Error (404m)

We’re sorry, but your Gmail account is temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience and suggest trying again in a few minutes. You can view the Apps Status Dashboard for the current status of the service.

If the issue persists, please visit the Gmail Help Center »

Try Again Sign Out

Show Detailed Technical Info
Χμμμ....

Re: Sherlock (2010)

Το 2014 μάλλον. Αν είναι όπως τα προηγούμενα, αξίζει η αναμονή.

Τώρα τελειώνω πρώτη σεζόν και η σειρά είναι απλά εξαιρετική.Σε εισάγει στο δικό της κόσμο και δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει η ώρα. Πρέπει να έγιναν χιλιάδες ώρες οντισιόν για να βρεθεί αυτός ο πρωταγωνιστής .Ψυχάκι τρελό.

Απάντηση: Sherlock (2010)

Τώρα τελειώνω πρώτη σεζόν και η σειρά είναι απλά εξαιρετική.Σε εισάγει στο δικό της κόσμο και δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει η ώρα. Πρέπει να έγιναν χιλιάδες ώρες οντισιόν για να βρεθεί αυτός ο πρωταγωνιστής .Ψυχάκι τρελό.

Και θα εχει σπουδαιο μελλον!
Αρκει να μην τον φανε μονο τα μπλοκμπαστερ (που δε νομιζω)

Ξεκινησα να την δω πριν κατι μηνες...στο 1ο κοιμηθηκα...αλλά επειδη η συζυγος το ειχε δει και για να δουμε το 2ο μαζι επρεπε να δω το 1ο. Μετα απο κατι μηνες...βαζω να ξαναδω το πρωτο και ξανακοιμαμαι....μετα το ξαναβαζω και καταφερα να το δω...στο καπακι ειδα με την συζυγο και το δευτερο....την επομενη ημερα βαζουμε να δουμε το 3ο...αντε και παλι με πηρε ο υπνος...

Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Την περιμένουμε στις αρχές του 2014

Kωστα, επειδη μολις συζηταγα με φιλο για αυτο, υπαρχει κατι επισημο σε ημερομηνια?
Αυτο που λες θυμομουν κι εγω, αλλα δεν ημουν σιγουρος.

Re: Απάντηση: Re: Sherlock (2010)

Μάλλον δεν έχει βγει κάτι επίσημο ακόμη..
Κάποιες πληροφορίες λένε για τις 1 Ιανουαρίου του 2014.
(Το 1 της 2ης είχε βγει 1 Ιανουαρίου 2012)

http://metro.co.uk/2013/09/19/bbc-o...behind-the-scenes-snaps-are-released-4057628/

Τα επεισόδια έχουν τους τίτλους:

- The Empty Hearse
- The Sign of Three
- His Last Vow

Production was originally set to begin in January 2013,[68] but the availability of Cumberbatch and Freeman dictated that the series would begin shooting on 18 March.[71] On 23 May, production finished on the second episode.[72]

On 1 September 2013, the BBC announced that filming on series 3 had been completed,[73] and it was later revealed that the third series will not begin broadcasting until 2014.[74]

http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_(TV_series)#Series_3

Προσωπικά την βρήκα εξαιρετική, καλογυρισμένη και με έξυπνη σκηνοθεσία. Εν ολίγης την συστήνω ανεπιφύλακτα!