Sherlock: The Abominable Bride

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 1 100.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    1

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,398
Utopia..
clavLUCHwBL20WKMwSYbr0hPZSq.jpg

Imdb | Wikipedia | BBC | Facebook

"Ο Sherlock Holmes και ο Watson βρίσκονται στο Λονδίνο του 1890 ώστε να εξιχνιάσουν το
μυστήριο πίσω από το φάντασμα μίας νύφης που σπέρνει τον τρόμο με την δίψα της για εκδίκηση."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Sherlock

Φωτογραφίες από το Special επεισόδιο που θα βγει τα Χριστούγεννα του 2015, (αναφέρεται ως 4.0)
και ετοιμάζει τον ερχομό της 4ης σεζόν το 2016..

Μόλις το είδα, (το φετινό επεισόδιο) αλλά δεν έμεινα ενθουσιασμενος.

Η σκηνοθεσία καλή αλλά το σενάριο μπέρδεψε από κάποια φάση και μετά. Γενικά θα περίμενα κάτι καλύτερο.

Ο βενεδικτος πρεπει να μην κανει τιποτα αλλο εκτος απο Σερλοκ. Ο ανθρωπος ειναι η ενσαρκωση του ηρωα, γεννηθηκε για αυτον τον ρολο.

Το επεισοδιο ηταν καλο και με χιουμορ, οτι επρεπε για εορταστικο σπεσιαλ.
Το απολαυσα παρα το μπερδεμενο σεναριο που ομως δικαιολογειται απο τα ναρκωτικα που κατεβασε ο σερλοκ.

Λοιπόν καλούτσικη θα έλεγα η ιστορία του special αλλά όχι κάτι το φοβερό..

Την οποία μπλέξανε κατά το ήμισυ με τους δαίμονες του Holmes και ένα ταξίδι στον χρόνο!

Ξεκαθαρίσανε όπως φαίνεται και κάποια πράγματα για την συνέχεια..

Το πρώτο μισό μου άρεσε πολύ , ωραία η ατμόσφαιρα , είχε και κάποιες καλές ατάκες .
Μετά λίγο τα μπέρδεψαν τα πράγματα .

Αν και τον εχω δει στον ρολο και ειναι οντως εξαιρετικος, δεν μπορω να ξεπερασω το flair και την τρελα στο βλεμμα του Cumberbatch.
Εκανε κατι μοναδικο, επαιξε τον ρολο περα απο τα κλισε αλλα ταυτοχρονα με απιστευτη πιστοτητα στον χαρακτηρα που τυγχανει ο αγαπημενος μου λογοτεχνικος ηρωας και ο μονος ισως που εχω διαβασει τα απαντα του στα αγγλικα.

Εξαιρετικό το επεισόδιο και εξαιρετικό το σεναριακό τρικ για το παρελθόν και το παρόν!

Τα υπόλοιπα του χρόνου!!!

Πολύ ωραίο το επεισόδιο και με ωραία πάσα για την -αναμενόμενη- 4η σεζόν!

Καλή η προσπάθεια για αναβίωση της Αγγλίας του 19ου αιώνα, σεναριακά δεν έπασχε πουθενά. Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με τον underdog περί Cumberbatch κι ας μην έχω διαβάσει τα βιβλία και θα είναι κρίμα να μην γυριστεί μια ταινία με αυτόν πρωταγωνιστή κάποια στιγμή στο μέλλον.