Shiit Valhalla 2 OTL Τube amp

Manosss

AVClub Addicted Member
7 June 2012
2,268
Πειραιάς
Mιας και πολλοί προχωρούν στην επιλογή του συγκεκριμένου ενισχυτή και αφού δείχνει καλή επιλογή για την αγία τριάς της Sennheiser που πολλοί έχουν (HD650/HD600/HD800) ανοίγουμε ξεχωριστό νήμα για τον Schiit Valhalla II για σχολιασμό απόδοσης/ματσαρίσματα/tube rolling του ενισχυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=5X4vN4zSkNA
 
Αμάν ρε Μάνο επίτηδες το έκανες ε? :rifle:
Ξέρω χρωστάω παρουσίαση εδώ και καιρό - χρόνο ψάχνω να βρω...
τώρα όμως πρέπει να βρω...
Λοιπόν θα ξεκινήσω με την απάντηση της Schiit σε ερώτηση που έκανα τις προάλλες.
Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνω αναβάθμιση ενισχυτή για τα HD800 όχι επειδή μου λείπει κάτι από τον
Valhalla 2 (τουναντίον) αλλά γιατί μου μπήκε το μικρόβιο της balanced σύνδεσης (κακώς).

ΕΡ. - Ποιος είναι καλύτερος ενισχυτής για τα HD800 ανεξαρτήτως κόστους , ο mjolnir 2 ή ο Ragnarok?
ΑΠ. - ...honestly the Valhalla 2 is the best amp for HD800 period.
:music-smiley-005:
έπεται συνέχεια...
 
Καλησπέρα παιδιά, αν έχετε στην διάθεσή σας HD800 και Schiit Valhala 2 τότε πεθαίνω να κάνουμε αντιπαραβολή με τον Feliks Audio Elise μου. Δυστυχώς βλέπω ότι ο @Sonorous βρίσκεται στην [αγαπημένη μου] Θεσσαλονίκη και εγώ είμαι Αθήνα στο κέντρο. Αν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος θα χαρώ να το ακούσω!

Edit: ο ενισχυτής παίζει με HD600 μέσω ενός Meridian Explorer 2. Η αντιπαραβολή θα ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα αν συπληρωνόταν με ομοειδή DACs ή/και ακουστικά π.χ. HD650, ή αναβαθμίσεις λ.χ. Beyer T1.
 
Last edited:
Sennheiser HD800(s) μπορούμε να βρούμε.
ΗD650 έχουμε.
Αλλα dac έχουμε.
Valhalla εκ πρώτης όψεως στην Αθήνα δεν έχουμε.

Υ.Γ Σου ανοίγω νήμα για τον Feliks να γράψεις ότι θέλεις (εντυπώσεις κτλπ) μιας και ενδιαφέρει πολύ
 
Ευχαριστώ για το νέο thread Μάνο, με πρώτη ευκαιρία θα δοιμάσω να ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ (ίσως αύριο κιόλας)!

Όσον αφορά στην σύγκριση, είμαι διαθέσιμος να κανονίσουμε αν βρεις τα καλούδια. Σχετικά με τον ενισχυτή δεν χρειάζεται να είναι ο Valhalla, γενικά ψάχνω να βρω σε ποια γκάμα παίζει ο Elise επομένως οποιαδήποτε σύγκριση με ομοειδείς του ενισχυτές θα ήταν γόνιμη!