Εντάξει.. Αν το πας έτσι ξέρω άτομα που έχουν ακόμα το 500... Όσο αφορά το 8000, αν καλά θυμάμαι, το 2008 κόστιζε περίπου 1000 .Δεν σου λέω 1000,αλλά ακόμα και όποιος είναι διαθέσιμο να δώσει η να έδινε 500-600 , εννοείται ότι θα κάνει άλλη επιλογή. Πιστεύω πως το xtrend ούτε τότε αλλά ούτε τώρα δεν απευθύνεται σε αυτήν την κατηγορία. Όσο αφορά το 800 hd, αν σου χάλαγε τώρα, θα είχες ασχοληθεί?? Τώρα αν κάποιος δεν βρίσκει λόγω να το αλλάζει, νομίζω πως το hobby του δεν είναι τα δορυφορικα. (και πιστεύω ότι δεν θα διαφωνείς με αυτό). Ένας καλός λόγος για αλλαγή π.χ θα ήταν το iptv .... Αν όμως σου χαλάει στα πρώτα 2-3 χρόνια που λες, τότε έχεις απόλυτα δίκιο... Είναι ένα θέμα. Μεγάλο μάλιστα. Τότε ο καθένας μας θα το είχε αποφύγει. Πάντως, για τα σημερινά δεδομένα, άποψη μου είναι ότι το xtrend παραμένει η καλύτερη επιλογή value for money... Να ξέρεις επίσης ότι απλά εκφράζω την άποψή μου και δεν τα γράφω αυτά για να διαφωνήσω μαζί σου. Προσωπικά,για της γνώσης που έχεις, αλλά και για αυτό που προσφέρεις στο φόρουμ και στους άλλους, σε εκτιμώ αφάνταστα... Και νομίζω πως το ξέρεις αυτό
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk