Shoot 'Em Up

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι για το είδος της μια χαρά ήταν. Δυστυχώς την είδα στον υπολογιστή κι έτσι δεν έχω άποψη για τον ήχο, αλλά όπως λέτε πρέπει στα πιστολίδια να γινόταν ψιλοχαμός :grinning-smiley-043
 
Ε του φέρνει λίγο αλλά δεν μπορείς να πείς ότι είναι και σωσίας. Εγώ πάντως στην παρουσίαση της Orpheus στην Πάτρα είδα τον σωσία του Νικολουδάκου.:silly:
 
…σίγουρα δεν είναι Ταραντινο…αλλά για τη κατηγορία της (Crank etc) μια χαρά είναι (για μια φορά βεβαίως…;) )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
…καλά περιμένετε να κάνω αρνητική κριτική σε ταινία της Μόνικα…
 
Χάρμα ιδέσθαι... Η Μόνικα βέβαια, κι ας περνάν τα χρόνια. Η ταινία?... ποά ταινία?
 
στην αρχή ξέρεις τι θα δεις (μπαμ, μπουμ), στη συνέχεια σε αφήνει άναυδο με τις μπαρούφες και τις σκηνές που δείχνει (ποια να πρωτοπεριγράψω: ειδικά αυτή στην αρχή που σέρνεται στο λάδι με την πλάτη και μόλις σηκώνεται δεν έχει ίχνος πάνω του...), αλλά το βλέπεις μέχρι τέλους.
τουλάχιστον αυτός δεν βγήκε ατσαλάκωτος όπως ο ράμπο!!
 
Ούτε η Μονικα μπορεσε να σώσει τη ταινία απο το απόλυτο τίποτα.
Ο πρωταγωνιστής έχει το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο με τον Νικολάκι. :twoguns:
Μάλλον ήτανε συμμαθητές.
 
Καλη ταινιουλα ηταν για το είδος της μια χαρά ,ειναι απο αυτες που λέμε οτι ''αυτο δεν γίνετε ουτε στα έργα'' κι'όμως ,πιστολιδη και να μαζευουμε τους καλυκες με το φτιάρη και πολλα άλλα, και το καλο δεν σε αφηνε να βαρεθης ,παντος βλέπετε άνετα
 
Last edited:
δεν τοχα δει αυτο,το νοικιασα προχτες και πλακα ειχε.Αυτο που μου αρεσε ηταν το ζευγαρακι Οουεν- Μπελουτσι.Για μενα πολυ καλυτερος θαταν ο Οουεν σαν Μποντ οπως ειχαν προτεινει πολλοι και η Μπελουτσι χαθηκε η ευκαιρια ναναι η απολυτη Μποντ-γκομενα πριν δεκα χρονια,ακομα και τωρα στα σαραντα της βαζει κατω ανετα τα γκομενακια του σαχλαμαρα Κρεγκ.
Περισσοτερος Μποντ εδω για μενα απ'οτι εχω δει απο την εποχη του Κοννερυ.
 
Last edited:
Αυτή η ταινία ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις των τελευταίων χρόνων. Είμαι φανατικός θαυμαστής της Μόνικα (τι πρωτότυπο!), του Clive Owen (φοβερά κουλ τύπος, ένας σύγχρονος Bogart) και του Paul Giamati (Καταπληκτικός καρατερίστας, όποιος δεν τον έχει δει στο Sideways δεν ξέρει τι χάνει). Οπότε περίμενα αυτή την ταινία να τη δω πως και τι, και βλέπω τελικά μιά απίστευτη πατάτα, μιά αδιανόητη σπατάλη ταλέντου (των τριών πρωταγωνιστών, όχι του σεναριογράφου/σκηνοθέτη). Προτείνω στη διαχείριση του φόρουμ να βάλει στα πολ και την επιλογή "τρισάθλια και ελεεινή" εκτός από το "Κακή" ειδικά για τέτοιες ταινίες.
 
Απάντηση: Re: Shoot 'Em Up

Μωρε καλα κανω και την αγνοω επιδεικτικα κι εγω τοσους μηνες....

Δεν ξέρεις τι χάνεις... :violent-smiley-008:

Edit: Α, ΟΚ, έχω γράψει την γνώμη μου στην πρώτη σελίδα...

φάρσα, αρπαχτή, ασυναρτησία, και πάει λέγοντας...
 
Οπότε περίμενα αυτή την ταινία να τη δω πως και τι, και βλέπω τελικά μιά απίστευτη πατάτα, μιά αδιανόητη σπατάλη ταλέντου (των τριών πρωταγωνιστών, όχι του σεναριογράφου/σκηνοθέτη). .

γι'αυτο φρικαρες,περιμενες πολλα.Η ταινια ειναι μια μπαρουφα που αμα τη δεις
με ελαχιστες απαιτησεις περναει ευχαριστα λογω Οουεν-Μπελουτσι.Η σκηνη που μαμαει τη Μονικα θαταν κλασσικ σε οποιοδηποτε Μποντ ,εδω απλα πηγε χαμενη.
 
Για μένα ήταν ακριβός αυτό που περίμενα . Ναι έχει πολλές υπερβολές , Ε και? Μήπως του Ταραντίνου δεν έχουν υπερβολές? Αλλά εκεί είναι ο Ταραντίνος και του τα συγχωρούμε όλα , μάλιστα τον λέμε και μάγκα . Αν ήταν δική του ταινία τώρα θα μιλούσαμε για ΤΟ αριστούργημα, ΤΗΝ τρελαμένη ταινιάρα .

Το παν είναι να ξέρεις τι βλέπεις . Αν περιμένεις απ την ταινία αυτή μια κλασική περιπέτεια έχασες.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Κλάσεις ανώτερο από τις απίστευτες βλακείες του "κουλτουριάρη" Ταραντίνο . Τουλάχιστον τίμιο ως προς τις προθέσεις του και ως προς το αποτέλεσμα . Απολαυστικές σκηνές δράσης , έξοχα ανύπαρκτο σενάριο που υπάρχει υποτυπωδώς μόνο και μόνο για να υπηρετεί το στυλ. Το περιεχόμενο υποτάσσεται στην φόρμα .
 
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Κλάσεις ανώτερο από τις απίστευτες βλακείες του "κουλτουριάρη" Ταραντίνο . Τουλάχιστον τίμιο ως προς τις προθέσεις του και ως προς το αποτέλεσμα . Απολαυστικές σκηνές δράσης , έξοχα ανύπαρκτο σενάριο που υπάρχει υποτυπωδώς μόνο και μόνο για να υπηρετεί το στυλ. Το περιεχόμενο υποτάσσεται στην φόρμα .


ρε συ ντοκ κουλτουριαρη τον ταραντινο τον εκαναν οι διαφοροι δηθεν κριτικοι.ο ιδιος μαλλον γελλαει μ’ολα αυτα.οπως και οι προθεσεις του ειναι ακριβως ιδιες με του shoot'em up.επειδη καποιοι και καλα ψαγμενοι τον εχουν κανει σημαια του ανεξαρτητου και εφευρισκουν νοηματα εκει που δεν υπαρχουν δεν σημαινει οτι ειναι τετοιο και το σινεμα του.το αντιθετο θα’λεγα...
 
Αν ο Ταραντίνο είναι κουλτούρα, τότε ο Γκουζγκούνης είναι ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και η Τίνα Σπάθη είναι η Μέριλ Στριπ. (τυχαίο το όνομα Στριπ :D)