Πηρε κανεις ειδηση στην σκηνη στα χιονια που ρωταει ο Fbi agent την κοπελια στα αγγλικα αν ειναι καλα (στα αγγλικα) και εκεινη του απανταει Ναι(ελληνικοτατα)?
Πηρε κανεις ειδηση στην σκηνη στα χιονια που ρωταει ο Fbi agent την κοπελια στα αγγλικα αν ειναι καλα (στα αγγλικα) και εκεινη του απανταει Ναι(ελληνικοτατα)?
Στο Hollywood τα έχουν παίξει τελείως. Έχει γίνει η "αριστερή στροφή" της μόδας; Θέλουν να κάνουν μια καθαρόαιμη περιπέτεια. Μια χαρά και μπράβο τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να βάλουν μέσα και τον δήθεν πολιτικό σχολιασμό του ότι η Αμερική εισβάλλει σε ξένα κράτη και παίζει βρώμικα παιχνίδια. Είμαι ο πρώτος που θα επευφημήσει ταινίες όπως το Syriana για την πολιτική τους τοποθέτηση, αλλά θέλω και μία συνέπεια. Δεν είναι δυνατόν να κατακρίνεται ο τραμπουκισμός της Αμερικής ως χώρας και ταυτόχρονα να προβάλλεται ο καουμπόης που θα πάρει το νόμο στα χέρια του. Ειδικά η φράση "Δυστυχώς δεν είμαστε στην Άγρια Δύση που μπορούσες να καθαρίσεις τους κακούς με ένα πιστόλι" είναι ενδεικτική του ιδεολογικού αχταρμά που προβάλλεται!
Απο τίς καλύτερες περιπέτειες που έχω δεί τελευταία.
Πολύ καλή η μελαχρινή του FBI![]()
Αυτή δεν ήταν που έπαιζε τη bisexual αστυνόμο, ψυχοπαθή, αδελφή του αλλού ψυχοπαθή στο Nip + Tuck ? έαν ναι…κορμάραΑπο τίς καλύτερες περιπέτειες που έχω δεί τελευταία.
Πολύ καλή η μελαχρινή του FBI![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.