Shuguang Psvane

Re: SHUGUANG PSVANE

H RCA ειναι απο τις καλυτερες για οποιο τυπο και να παρεις.

Απάντηση: SHUGUANG PSVANE

Πάνω απ' όλα μετράει το μηχάνημα κι η σχεδίασή του...

Δεν έχει κανένα νόημα να βάζει κάποιος πανάκριβες σπάνιες λάμπες σε μηχανήματα των 1-2-3000...Οι διαφορές θα είναι αμελητέες ή πολύ μικρές...

Οι ΝΟS είναι άκρως παρακινδυνευμένη ιστορία και πολλά τα χρήματα...

Απο προενισχύτριες οι χρυσοπόδαρες ΕΗ, JJ οι SVETLANA,οι TAD είναι θαυμάσιες λάμπες.

Last edited:
Re: Απάντηση: SHUGUANG PSVANE

Απο προενισχύτριες οι χρυσοπόδαρες ΕΗ, JJ οι SVETLANA,οι TAD είναι θαυμάσιες λάμπες.

Αν οχι για ακουστικους λογους,τι εννοεις οτι ειναι θαυμασιες;

Προσωπικα προτιμω το ηχητικο αποτελεσμα της "απλης" JJ 12AX7 π.χ απο την αντιστοιχη χρυσοποδαρη της ιδιας εταιρειας.

Οσον αφορα τις τιμες καποιων NOS συμφωνω αλλα οι διαφορες ακουστικα υπαρχουν.

Ναι το κυκλωμα ειναι προτιστης σημμασιας αλλα δεν εχω ακουσει ακομη λαμπατο μηχανημα που να μην ακουγεται διαφορετικα με αλλης μαρκας λαμπες,και σε πολλες περιπτωσεις οι διαφορες δεν ειναι αμελητεες η μικρες.

Οι "συνηθεις υποπτοι" των NOS για μενα κερδιζουν ανετα.

Ευχομαι να μην ηταν ετσι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SHUGUANG PSVANE

Αν οχι για ακουστικους λογους,τι εννοεις οτι ειναι θαυμασιες;

Προσωπικα προτιμω το ηχητικο αποτελεσμα της "απλης" JJ 12AX7 π.χ απο την αντιστοιχη χρυσοποδαρη της ιδιας εταιρειας.

Οσον αφορα τις τιμες καποιων NOS συμφωνω αλλα οι διαφορες ακουστικα υπαρχουν.

Ναι το κυκλωμα ειναι προτιστης σημμασιας αλλα δεν εχω ακουσει ακομη λαμπατο μηχανημα που να μην ακουγεται διαφορετικα με αλλης μαρκας λαμπες,και σε πολλες περιπτωσεις οι διαφορες δεν ειναι αμελητεες η μικρες.

Οι "συνηθεις υποπτοι" των NOS για μενα κερδιζουν ανετα.

Ευχομαι να μην ηταν ετσι.

Value for money σε σχέση με NOS...

Προσωπικά δεν θα τις πλήρωνα τις πανάκριβες με τίποτα,άν κι έχω μερικές όχι πολύ ακριβές(PHILIPS JAN,TELE,MULARD)...Τα καλύτερα αποτελέσματα ωστόσο,στον δικό μου ενισχυτή τα έχω πάρει με TAD selected...

Συμφωνω απολυτα με τον DIPIE τις NOS φοβαμαι να τις ψωνισω πλεον απο το internet ! δεν ξερεις τι ψωνιζεις πλεον .
Και ετσι προτιμισα στην σιγουρη και ασφαλη αγορα απο grafndfidelity & tubeamodoctor για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Δε λεω πολυ καλες οι NOS αλλα ουτε ξερεις τι αγοραζεις εαν ειναι γνησιες ποσο εχουν παιξει κτλ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SHUGUANG PSVANE

Τα καλύτερα αποτελέσματα ωστόσο,στον δικό μου ενισχυτή τα έχω πάρει με TAD selected...

Το τι προτιμα ο καθενας μας το ειπαμε πολλες φορες ,δεν σηκωνει συζητηση :ernaehrung004:

Δε λεω πολυ καλες οι NOS αλλα ουτε ξερεις τι αγοραζεις εαν ειναι γνησιες ποσο εχουν παιξει κτλ.

Συμφωνω οτι αν δεν εισαι σιγουρος απλα δεν ρισκαρεις.

Προσωπικα ετυχε να αγορασω και εν γνωσει μου μεταχειρισμενες.Εχουν 2500+ ωρες και ακομη πανε μια χαρα.
Ειχα και πολυ λιγες απωλειες ομως

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SHUGUANG PSVANE

άν κι έχω μερικές όχι πολύ ακριβές(PHILIPS JAN,TELE,MULARD)......

Oυτε εγω θα αγοραζα πιο ακριβες απο αυτες που αναφερεις :laugh:

Για τις Psvane 6sn7 λενε οτι θελουν 150 - 300 ωρες, αρα αν ακολουθησουμε αυτο τοτε θελουμε 1 χρονο για στρωσιμο[/QUOT

αυτές τις οδηγίες τις είχα βρεί σε ένα site κατασκευαστή κινέζου τώρα για τις psvane ήταν??? ή γιά κάποιες άλλες δεν θυμάμαι
αλλά νομίζω οτι ισως είναι ενας καλός τρόπος να στρώσουν σωστά οι λάμπες και να δώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους
οχι βάβαια οτι θα είναι νυχτα με την μέρα με οοιοδήποτε στρώσιμο

Δεν τον εχω χεριάσει αλλά μάλλον EH 12au7 αν τις γράφω σωστά

Τελικά φίλε και ζητώ συγνώμην μόλις πριν λίγα λεπτά διάβασα στο manual οτι οι λάμπες είναι 12ΑΧ7 και οχι 12AU7
και εχω βρει αυτές
http://www.synergyhifi.com/xproduct.asp?pid=153

Για shuguang μου φαινονται, τα $80 ειναι για την μια 12AX7 ?

μάλλον ναι....... δεν αναφέρει per pair
και να σου πω και μία αλήθεια ολες αυτές οι καινούργιες κινέζες ιδιες μου φαίνονται

Last edited:

Αυτες με την θωρακιση ειναι shuguang αλλα δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι της ακριβης σειρας.
Αν κρινω απο τα νικελ ποδαρακια μαλλον οχι.
Εχω 1-2 ζευγαρια απ'αυτες,δεν ειναι ασχημες,αλλα για $80 την μια προτιμω ανετα μια telefunken,mullard,rca.

Απάντηση: Re: SHUGUANG PSVANE

Για τις Psvane 6sn7 λενε οτι θελουν 150 - 300 ωρες, αρα αν ακολουθησουμε αυτο τοτε θελουμε 1 χρονο για στρωσιμο[/QUOT

αυτές τις οδηγίες τις είχα βρεί σε ένα site κατασκευαστή κινέζου τώρα για τις psvane ήταν??? ή γιά κάποιες άλλες δεν θυμάμαι
αλλά νομίζω οτι ισως είναι ενας καλός τρόπος να στρώσουν σωστά οι λάμπες και να δώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους
οχι βάβαια οτι θα είναι νυχτα με την μέρα με οοιοδήποτε στρώσιμο

Ο καθένας ότι θέλει λέει...

Τις βάζεις επάνω,τις δουλεύεις όπως ακούς,περνούν 70-80 περίπου ώρες και τέλος...Αν μετά κι απ' αυτές,δεν ακούγονται καλά πάς γι' άλλες ή κλαίς τα λεφτά σου...

ε δεν ειναι και τοσο ακριβες. οι tj full music ειναι πιο ακριβες. παντως και 'γω ρωταω τι σοι ειναι αυτες και πως παιζουν;