- 13 August 2010
- 10,403
Απο προενισχύτριες οι χρυσοπόδαρες ΕΗ, JJ οι SVETLANA,οι TAD είναι θαυμάσιες λάμπες.
Αν οχι για ακουστικους λογους,τι εννοεις οτι ειναι θαυμασιες;
Προσωπικα προτιμω το ηχητικο αποτελεσμα της "απλης" JJ 12AX7 π.χ απο την αντιστοιχη χρυσοποδαρη της ιδιας εταιρειας.
Οσον αφορα τις τιμες καποιων NOS συμφωνω αλλα οι διαφορες ακουστικα υπαρχουν.
Ναι το κυκλωμα ειναι προτιστης σημμασιας αλλα δεν εχω ακουσει ακομη λαμπατο μηχανημα που να μην ακουγεται διαφορετικα με αλλης μαρκας λαμπες,και σε πολλες περιπτωσεις οι διαφορες δεν ειναι αμελητεες η μικρες.
Οι "συνηθεις υποπτοι" των NOS για μενα κερδιζουν ανετα.
Ευχομαι να μην ηταν ετσι.
Τα καλύτερα αποτελέσματα ωστόσο,στον δικό μου ενισχυτή τα έχω πάρει με TAD selected...
Δε λεω πολυ καλες οι NOS αλλα ουτε ξερεις τι αγοραζεις εαν ειναι γνησιες ποσο εχουν παιξει κτλ.
άν κι έχω μερικές όχι πολύ ακριβές(PHILIPS JAN,TELE,MULARD)......
Για τις Psvane 6sn7 λενε οτι θελουν 150 - 300 ωρες, αρα αν ακολουθησουμε αυτο τοτε θελουμε 1 χρονο για στρωσιμο[/QUOT
αυτές τις οδηγίες τις είχα βρεί σε ένα site κατασκευαστή κινέζου τώρα για τις psvane ήταν??? ή γιά κάποιες άλλες δεν θυμάμαι
αλλά νομίζω οτι ισως είναι ενας καλός τρόπος να στρώσουν σωστά οι λάμπες και να δώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους
οχι βάβαια οτι θα είναι νυχτα με την μέρα με οοιοδήποτε στρώσιμο
καλησπερα και παλι η αλλαγη αφορα για προ και τελικο mactone!
Δεν τον εχω χεριάσει αλλά μάλλον EH 12au7 αν τις γράφω σωστά
Για shuguang μου φαινονται, τα $80 ειναι για την μια 12AX7 ?
Για τις Psvane 6sn7 λενε οτι θελουν 150 - 300 ωρες, αρα αν ακολουθησουμε αυτο τοτε θελουμε 1 χρονο για στρωσιμο[/QUOT
αυτές τις οδηγίες τις είχα βρεί σε ένα site κατασκευαστή κινέζου τώρα για τις psvane ήταν??? ή γιά κάποιες άλλες δεν θυμάμαι
αλλά νομίζω οτι ισως είναι ενας καλός τρόπος να στρώσουν σωστά οι λάμπες και να δώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους
οχι βάβαια οτι θα είναι νυχτα με την μέρα με οοιοδήποτε στρώσιμο
Ο καθένας ότι θέλει λέει...
Τις βάζεις επάνω,τις δουλεύεις όπως ακούς,περνούν 70-80 περίπου ώρες και τέλος...Αν μετά κι απ' αυτές,δεν ακούγονται καλά πάς γι' άλλες ή κλαίς τα λεφτά σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.