Shuguang Psvane

Re: SHUGUANG PSVANE

Ναι δεν ειναι πολυ ακριβες,απλα οταν εχεις πολλες απο εναν τυπο,καλο θα ηταν να ξερουμε τι λενε οσοι την δοκιμασαν.

Οσο πιο πολυ πλησιαζεις με το συστημα σου στο αποτελεσμα που θελεις τοσο περισσοτερο οι "μικροδιαφορες" μετρανε.

Τωρα θα μου πειτε καποιος που εχει αρκετες απο εναν τυπο θα σκεφτει τα 50-60 ευρω; Οχι αν τελικα κανουν,αλλα αν δεν κανουν,θα μπουν και αυτες στο ραφι με τις υπολοιπες που δεν κανουν και παει λεγοντας.Πιο δυσκολα πουλας δυο λαμπες που χρησιμοποιησες για 20-30 ωρες παρα οταν τις αγοραζεις.

Πουλησα με μεγαλη δυσκολια "διαμαντια" 12ΑΧ7 και αλλες , με ζημια διοτι διαφορετικα θα ηταν σε αχρηστια.

Τις έχω εγώ τις psvane.Εχω τις 12ax7 και τις 12au7.Η τιμή είναι για ζεύγος οπότε με τα 60 ευρώ παίρνετε 2.Ηχητικά είναι πολύ καλές και συναγωνίζονται στα ίσια τις nos mullard,telfunken,rca.Είναι γενικά τονικά ουδέτερες με ζεστή χροιά.Μακράν καλύτερες απο τις άλλες λάμπες καινούριας παραγωγής κατά την άποψη μου.

Τις έχω εγώ τις psvane.Εχω τις 12ax7 και τις 12au7.Η τιμή είναι για ζεύγος οπότε με τα 60 ευρώ παίρνετε 2.Ηχητικά είναι πολύ καλές και συναγωνίζονται στα ίσια τις nos mullard,telfunken,rca.Είναι γενικά τονικά ουδέτερες με ζεστή χροιά.Μακράν καλύτερες απο τις άλλες λάμπες καινούριας παραγωγής κατά την άποψη μου.

Να ρωτήσω κάτι ....μιάς και με ενδιαφέρει άμεσα
απο που τις αγόρασες?? απο εδώ ή απο εξωτερικό?
και κάτι άλλο
εάν είχες να διαλέξεις ανάμεσα στις RCA και στις PSVANE ποιές θα αγόραζες?

Εγω Σταυρο, μαλλον θα πηγαινα για τις RCA για δυο κυριως λογους.
Πρωτον διοτι τις θεωρω εκ πειρας αναμεσα στις καλυτερες 12ΑΧ7 που δοκιμασα και ειναι απολυτα αξιοπιστες και με μεγαλη διαρκεια ζωης,
και δευτερον διοτι ακομη και NOS δεν ειναι ακομη απαγορευτικα ακριβες.
Βεβαια,δεν αντιλεγω και στο οτι ειναι ρισκο να παρει καποιος λαμπες 30+ χρονων :smile:

Σαφως και οι RCA θα πρεπει να ειναι καλυτερες αλλα ,θα ειναι γνησιες και με καλες μετρησεις ? Εχεις δικο σου λυχνιομετρο ωστε να ξερεις τι αγορασες ?
Πλεον το ιντερνετ εγινε πηγη μαιμουδων ειδικα στις NOS γιαυτο θελει πολυ καλο ψαξιμο.
Εγω πηγα σε Psvane για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και πηρα και πολυ καλο ηχο σε τελικο -προ.

Σαφως και οι RCA θα πρεπει να ειναι καλυτερες αλλα ,θα ειναι γνησιες και με καλες μετρησεις ? Εχεις δικο σου λυχνιομετρο ωστε να ξερεις τι αγορασες ?
Πλεον το ιντερνετ εγινε πηγη μαιμουδων ειδικα στις NOS γιαυτο θελει πολυ καλο ψαξιμο.
Εγω πηγα σε Psvane για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και πηρα και πολυ καλο ηχο σε τελικο -προ.

Εχω ενα λυχνιομετρο διοτι ουτως η αλλως το χρειαζομαι.

Ομως συμφωνω μαζι σου οτι χρειαζεται προσοχη η αγορα απο το ιντερνετ.

Καποιος πρεπει να εχει καποιες γνωσεις οταν ψαχνει. Για παραδειγμα,μια και μιλαμε για την RCA , πρεπει να γνωριζει μερικα πραγματα ωστε να ξεχωριζει πχ τις RCA Αμερικης, Μεξικου, Ιαπωνιας , ακομη και αυτες που απλα οι απατεωνες τυπωνουν το ονομα στο γυαλι.

Ενας αξιοπιστος πωλητης χρειαζεται αν εξαρτομαστε απολυτα απο αλλους.

Τι εννοείς κατηγορίες , εαν εννοείς τι Grade ειναι ο Γερμανος tubampdoctore.de εχει μονες τις GRADE A με σχετικα καλη τιμη , ο grantfidelity.com στον Καναδα εχει διαφορους τυπου με αναλογες τιμες αλλα ο Γερμανος μου ειχε πει σε εμαιλ που του ειχα στειλει οτι αυτα ειναι marketing για αυξηση του τζιρου τους και οτι γενικα οι PSAVE ερχονται απο το εργοσιο σε δυο επιπεδα οι GRADE A και οι απλες που ειναι και φθηνοτερες.