Τον εχει κανενας αυτον το φακο να μας πει εντυπωσεις?
Στον νέο κατάλογο της Σίγμα εμφανίζεται μόνο το αυτό το νέο μοντέλο (πάνω από 1000 )!.....Υπόψη η νέα έκδοση με OS κοστίζει σχεδόν διπλάσια... αφήστε το.
Στον νέο κατάλογο της Σίγμα εμφανίζεται μόνο το αυτό το νέο μοντέλο (πάνω από 1000 )!
paulmarinis;1055992951Εχω ομως ενα προβληματακι said:Μάλλον αυτό συμβαίνει, το πρόβλημα είναι στον δικό σου φακό
Σιγουρα ξερω οτι εχει βγει νεο update του φακου αυτου με νεα σχεδιαση και επιπροσθετα στοιχεια ED τα οποια δεν ξερω ποσο θα τον βελτιωσουν και αλλο.
Εχω (και θελω να δωσω τον 105VR) και ξερω απο πρωτο χερι οτι το θεμα του OS ειναι πρακτικα αδιαφορο ειδικα σε φακο macro.
Ακόμη υπάρχει ο παλιός, δεν φαίνεται καν ως καταργηθείς στη σελίδα της Σίγμα.
Θέλεις να βρεθούμε να τον δεις από κοντά; Δυστυχώς είναι για Canon και δεν μπορείς να τον φορέσεις στις δικές σου, πάντως μπορείς να πάρεις μια ιδέα..... .
εγω εχω τον σιγμα 105μμ/φ2,8 για την ολυμπους, και οπτικα ειναι πολυ καλος φακος ΙΜΗΟ. Και εγω σαν τελε τον χρησιμοπιω περισοτερο τελικα. Εχω ομως ενα προβληματακι, δεν δουλευει παντα το autofocus, και για να δουλεψει πρεπει να κλεισω και να ξαναανοιξω την μηχανη.Αλλα μπορει αυτο να ειναι μονο με τον 105μμ και μονο με την ολυμπους, η μπορει να ειναι προβλημα του δικου μου φακου μονο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.