[h=1]Sigma announces super-fast 18-35mm F1.8 DC HSM Art for APS-C DSLRs[/h]
Kαι με σταθερό διάφραγμα 1.8 παρακαλώ!

Kαι με σταθερό διάφραγμα 1.8 παρακαλώ!
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025
Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
καθηστε να δουμε και τιμουλα, θα ειναι πανω απο 1.000 (μαλλον)
θα πετάξω και εγώ την ασχετοσύνη μου αλλά δεν κρατιέμαι. Μιας και κάνει για APSc αιθητήρα θα φοριέται με κάποιον τρόπο σε nex?
καθηστε να δουμε και τιμουλα, θα ειναι πανω απο 1.000 (μαλλον)
Μου κάνει εντύπωση το εύρος που επέλεξαν. Συνήθως στους APS-C κυνηγάς το 17-55 που στο FF είναι αντίστοιχα 24-70. Το εύρος που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν. Υποψιάζομαι ότι αυτό θα είναι το επόμενο μοντέλο στην ART κατηγορία της Sigma. Αναρωτιέμαι δε, πως θα απαντήσουν οι Canon/Nikon σε αυτή την κίνηση.
Μου κάνει εντύπωση το εύρος που επέλεξαν. Συνήθως στους APS-C κυνηγάς το 17-55 που στο FF είναι αντίστοιχα 24-70. Το εύρος που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν. Υποψιάζομαι ότι αυτό θα είναι το επόμενο μοντέλο στην ART κατηγορία της Sigma. Αναρωτιέμαι δε, πως θα απαντήσουν οι Canon/Nikon σε αυτή την κίνηση.
Έναν 17-50 2.8 χρειάζεται η Sony... αλλά δυστυχώς όταν τον βγάλει θα τον κοστολογήσει πάνω απο χιλιάρικο... (off-topic)
Ο Zeiss 16-50 f2.8 SSM τι είναι;