Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Nikon

Status
Not open for further replies.

thanasismaikousis

New member
22 March 2011
20
Ο φακός είναι το μοντέλο χωρίς το μοτέρ, που σημαίνει ότι σε D40,D60, D3000,D5000 κλπ ΔΕΝ θα έχει autofocus. Είναι σε άριστη κατάσταση με το κουτί, τη θήκη και τα χαρτιά του.

Ο λόγος της πώλησης είναι γιατί πήρα τον 150-500 και αυτός πλέον περισεύει.

Σελίδα του φακόυ

Φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το φακό

Τιμή 90 ευρώ

Υπάρχει ακόμα αλλα προηγείται ο κύριος στο απο πάνω post, αν δεν τον θέλει τελικά θα ενημερώσω

Απάντηση: Re: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Nikon

Υπάρχει ακόμα αλλα προηγείται ο κύριος στο απο πάνω post, αν δεν τον θέλει τελικά θα ενημερώσω
Καλημερα, κατι νεοτερο για τον φακο?

Re: Απάντηση: Re: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Nikon

Καλημερα, κατι νεοτερο για τον φακο?
Καλημέρα, σήμερα περιμένω να έρθει να δεί το φακό ο κύριος οποτε μέχρι το βράδυ θα ξέρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Nikon

Καλημέρα, σήμερα περιμένω να έρθει να δεί το φακό ο κύριος οποτε μέχρι το βράδυ θα ξέρω.

Νεωτερα απο το μετωπο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Nikon

Νεωτερα απο το μετωπο?

Τελικά ο κύριος αποφάσισε να πάρει καινούργιο φακό, ήρθαν και 2 φίλοι του και τον έλεγξαν εχτές και τον βρήκαν OK. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα στείλε μου με ένα pm το τηλέφωνό σου να κανονίσουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro για Niko

Τελικά ο κύριος αποφάσισε να πάρει καινούργιο φακό, ήρθαν και 2 φίλοι του και τον έλεγξαν εχτές και τον βρήκαν OK. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα στείλε μου με ένα pm το τηλέφωνό σου να κανονίσουμε.
Καλημερα σου εστειλα πμ με τηλ. Αγγελος

Status
Not open for further replies.