Sigma BLH + 4555 Tractrix + Raal 70-10 Project

μια χαρά Σταύρο, ο τύπος είναι στο ebay ? για στείλε κανα Pm ....

τα χωνιά μου ήρθανε 31 Ιουλίου (τη μέρα που έφυγα για διακοπές) , γύρισα χθες και πρέπει να αγοράσω γρήγορα κάτι

Τζιμ δεν ειχε αλλα drivers.Κανε συχνα αναζητηση στο ebay και κατα καιρους βγαινουν ετσι ευκαιρειες.Εγω απλα εκανα συχνες αναζητησεις και τα χτυπησα...χεχε

Aν δεν θελεις ημιμετρα,κανε οικονομια και χτυπα και εσυ κανενα μεγαλο jbl/altec .Kατεβα παρεα με τον συνονοματο σου να τα ακουσεις-bye-

αυτό θα κάνω , είχα βρει μερικά πριν φύγω αλλά δεν μπορούσα να τα περιμένω ,

τώρα θα ξαναψάξω .... , όσο για την επίσκεψη -αν και λίγο δύσκολο- πρέπει να το κανονίσουμε ......

Συντομα θα χρησιμοποιησω και ενα απο τα επιταχυνσιομετρα της Analog που έχω για να μετρησω για συντονισμους του χωνιου και της blh,αν και με το μικροφωνο δεν καταφερα να βρω τιποτα μεπτο στο χωνι.....πολυ καλος τελικα ο Σλοβενος

χαχαχα ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι μεγαλος διασκεδαστης στο ebay,κατα καιρους εβγαλε πολλα μαργαριταρια.Τι λεει ο ανθρωπος.....
Τα 515 ειναι καταπληκτικα,ρωτα και τον προεδρο να σου πει λεπτομερειες.Τον Ιουλη χτυπουσα ενα ζευγαρι,αλλα ξεφυγε λιγο η τιμη τους:):)
Α...θελουν χωροοοο

Εν μεσω πολλων ακροασεων,με συντροφους AVClubιτες ,και φυσικα με πολλες μετρησεις,προχωρω με το κρος.Χαμηλωσα και αλλο το σημειο κρος μεταξυ του φοστεξ και του jbl,ενω παιζω με τις κλισεις μεταξυ του ρααλ-jbl.

Τα jbl "αρπαζουν" πλεων απο τους 500,και μειωσα την επικάλυψη,με ένα δευτέρας στο φοστεξ

Περιμενω και κατι ωραια πηνιακια και πυκνωτες για να ειμαι και στερεος.

Ακομη πιο καθαρο χαμηλο φανταζομαι !!!
Φιλια στον μαρκουλη -bye-

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ AUDIOMONITOR ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΌΑΣΗ.

ΤΟ σύστημά σου τα σπάει...:grinning-smiley-043

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ:BDGBDGB53::BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Πραγματικά πάρα πολύ καλό σύστημα, σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στο Σταύρο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα τα ξαναπούμε σίγουρα.:ernaehrung004:

Να ευχαριστησω τα παιδια για την παρεα το Σαββατο.
Ελπιζω να με συγχωρησουν για την ακαταλληλοτητα του χωρου,αν και πιστευω καλα ακουσαμε:) (μαζι και οι γειτονες αφου βγαλαμε τις πορτες και ακουαμε εξω σε μια φαση:))

Μεγαλη χαρα που γνωρισα και απο κοντα τον Κωστα εκ Θεσσαλονικης(αναλογικος).Γεια σου Κωστα-bye-

Χαρηκα πολυ επισης την καλυτερη γνωριμια μας με τα παιδια του Ορφεα Πατρας.

Ηλια εμεις ελπιζω να τα πουμε απο κοντα συντομα

Να ευχαριστησω τα παιδια για την παρεα το Σαββατο.
Ελπιζω να με συγχωρησουν για την ακαταλληλοτητα του χωρου,αν και πιστευω καλα ακουσαμε:) (μαζι και οι γειτονες αφου βγαλαμε τις πορτες και ακουαμε εξω σε μια φαση:))

Μεγαλη χαρα που γνωρισα και απο κοντα τον Κωστα εκ Θεσσαλονικης(αναλογικος).Γεια σου Κωστα-bye-

Χαρηκα πολυ επισης την καλυτερη γνωριμια μας με τα παιδια του Ορφεα Πατρας.

Ηλια εμεις ελπιζω να τα πουμε απο κοντα συντομα

Το μεγαλο ταξιδι στην ωραια Πατρα τελειωσε.
Σταυρο + Ηλία (analyze_it) πραγματικά ειμαι πολυ χαρουμενος που γνωριστήκαμε απο κοντα.
Για το συστημα του Σταυρου οπως του ειπα και απο κοντα και θα το πω και μια ακόμη φορά ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ! Ο ηχος βγαινει αβίαστα και αφηνει τη μουσικη να σε αγκαλιασει, μεσο-υψηλες απιθανες και χαμηλο στιβαρο ευχάριστο με απιθανη ατακα.
Εχει καταφερει να φτιαξει ενα συστημα το οποιο σε καθηλώνει να ακους μουσική χωρις να κουράζει ακομη και οταν οι σταθμες ειναι σε εντασεις τρελές. ( φαντασου να στηθει και στο σωστο χωρο ! )
Για τις κατασκευες τι να πώ .... :grinning-smiley-043
DAC, pre , Power Amp , τροφοδοτικά :grinning-smiley-043
Στις κόρνες εχει καταφέρει να παντρεψει τρεις διαφορετικές σχολές με αποτελέσματα που σε κανουν να κρεμάς σαγώνι...
Η 813 ολα τα λεφτα - και σαν κατασκευή αλλα οπως ειπα size does matter (εννοω σε ισχύ.. )- (δεν σου το κρυβω ζηλεψα και αρχισα να κανω κακές σκεψεις ....:ADFAD2: )
Το κλειδι της επιτυχίας ομως ειναι η ορεξη του και το μερακι που εχει βαλει μιας και ολη η αλυσιδα αναπαραγωγης ειναι DIY.
Σταυρο ενα μεγάλο Μπράβο ! keep going φιλε μου !
Ευχαριστω για μια ακομη φορά για την φιλοξενία και .... για τον σουπερ φραπε !